Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 591
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
На Валерия ще ѝ дадат Томахавките на спасението. В интерес на истината искам да разкарат Янков и да я видя в друга среда. Той самият е толкова тъп и дразнещ, че няма да оцелее в тъмницата и на играта ще угасне.

# 721
В интерес на истината искам да разкарат Янков и да я видя Валерия в друга среда. Той самият е толкова тъп и дразнещ, че няма да оцелее в тъмницата и на играта ще угасне.
А, взе ми думата…

# 722
Зависи много от играта и срещу кого ще играе Янков. Не го и намирам толкова тъп или неспособен в игрите, колкото че много други кусури има, но чак не ми се изброяват. Просто предпочитам да го игнорирам. А най-добре да им редуцират простотиите при монтажа занапред. В Къщата на другите им се налага да ги търпят, но защо на нас зрителите да го налагат!

# 723
На Валерия ще ѝ дадат Томахавките на спасението. В интерес на истината искам да разкарат Янков и да я видя в друга среда. Той самият е толкова тъп и дразнещ, че няма да оцелее в тъмницата и на играта ще угасне.

Това с “ гушкането” беше кринж и отделно вече и той се замеси с тия коалиции тн и ме кефи по-малко, но ако подгледнете фактите:

1.На играта със смятането беше трети и вчера се представи прилично, даже доста

2.Това че е дразнещ какво ще му попречи на него 😂 може би няма да издържи и ще си изпраска една “маламашка” на спомените за Валерия и ще го изгонят 😂

@Mama XXL- Може и да няма какво друго да дават или сега нарочно да дават по-малко “стратегически” разговори, понеже са видяли че зрителите са се натоварили от това в последно време

# 724
Като стана дума - така, както не го намирам тъп, не го виждам и като много сексуален, колкото е решил такъв да го играе и да си вдигат акциите взаимно с Валерия. Или просто да дразнят другите там с тези демонстрации. Засега това ще ми е последният коментар за него. Предпочитам такъв типаж да не е популярен.

# 725
  • София
И аз не го намирам за чак толкова тъп. Е, Венета примерно показа повече обща култира и още няколко се отличават, но имам и няколко под Янков. А и той физически е добре, така че не очаквам от стандартна игра да отпадне. Някои са малко на късмет, риск винаги има дори и за подготвени хора като Жоро.

С Валерия наистина са като 16-годишни на лагер. Не бих предположила, че има дете.

# 726
Днес видях Валерия и Янков в парадайс мол. На няколко пъти ги засичах и постоянно ги заобикаляха групи деца и тийнейджъри. На никой не отказваха снимки, гушкаха ги, смееха се и като цяло изглеждаха приятни. Янков изглеждаше, че доста се кефи, а интересното беше, че Валерия изглеждаше супер срамежлива.

# 727
Тези двамата са си заедно значи...

# 728
Скрит текст:
Що за гениално решение участниците, които не са финалисти във втори сезон да имат голямо влияние при определянето на крайния резултат? Под каква форма ще имат това влияние? Как това ще повлияе на крайния резултат? Защо изобщо трябва да определят те нещо? Не може ли с някаква игра да определят победителят в сезона? Ама явно има големи промени и по тази точка.
Написах го като спойлер, защото го съобщиха в "Ще си кажат" и да не развалям гледането на подкаста на хората, които още не са го гледали.

# 729
Благодаря, че сподели, макар че никак не ми хареса това в скрития текст. Това от Фермата може би са го взаимствали, но по ред причини пренесено към Къщата не ми допада.

# 730
Няма защо, но в самия подкаст първо го казаха по един начин, после по друг - така прозвуча новината, сякаш не е толкова важна. Надявам се със следващите подкасти да пояснят какво, защо и как. А не да ни карат да се чудим и да гадаем какво ще се случва.

# 731
Хем слушах, хем съм го пропуснала това. Може би ще е като във Фермата - битка + вот на публиката + вот на старите участници.
Вотът на публиката не е споменаван, но ако ще има от старите, не виждам как няма да има от публиката. Може би нарочно не го казват, за да не си променят поведението в социалните мрежи тези, които са на финал.

# 732
В 6:49 минута от подкаста казват тази новина.
Скрит текст:
Сега като го потърсих чух, че участниците от 1, 2 и 3 сезон, които не са финалисти ще имат ключова роля при определянето на финалистите. Ама то дали ще е само от единия сезон или от трите... има ли значение? Резултатът ще е същият - чуденка от наша страна каква ще е тази роля и до каква степен ще наклони везните за определянето на крайния финалист.

# 733
Ще се пуска нова тема. Последен шанс да гласувате в анкетата горе (над първия коментар на страницата), ако още не сте го сторили.

Хем слушах, хем съм го пропуснала това.
Аз слушах няма и 10 минути. Разговор на много ниско ниво. Пълна простащина. (Говоря за гостите, не за водещите). От тези хора няма как каквото и да било изречено да се взима насериозно.
Така че... ако има нещо такова като гласуване от участници от предишни сезони, водещите ще го кажат официално по надлежния ред, едва ли ще го пазят в тайна.

# 734
Перси казва: Ние вече сме го решили! (за победителя става въпрос). Павката отвръща: "Не чак толкова ключова." (за тяхната роля)
Може да участват по някакъв начин във финалната игра.

Общи условия

Активация на акаунт