Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 285
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Нещо да препоръчате да пия за добри яйцеклетки ? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Няколко месеца преди пункцията пиех фолиева киселина и витамини за бременни Novalac. Не знам доколко е повлияло, но бях преценила, че има смисъл. От 8 извадени яйцеклетки (слаба стимулация ми правиха), 6 се развиха до 5ти ден, всичките с отлично или добро качество. Още първото се захвана и чакаме бебчето след 2 месеца. Витамините Елевит имат същия състав като Novalac, с много малки разлики в количествата. Че Novalac нещо трудно ги намирах.
А, също не ям месо от 15 години, не знам и това дали е помогнало.

# 16
Имам вече резултат от кръвния тест:
ЧХГ - 319. 32
Прогестерон - 38.4
За ЧХГ, ясно, но прогестеронът не съм наясно дали е ок, какво ще кажете?

# 17
Имам вече резултат от кръвния тест:
ЧХГ - 319. 32
Прогестерон - 38.4
За ЧХГ, ясно, но прогестеронът не съм наясно дали е ок, какво ще кажете?
Олеее, знаех сиииии, даже почти ти нацелих  точно и резултата 🤣🤣🤣❤️
В какви мерни единици е прогестеронът?

# 18
Кактусче, определено, прогестеронът е в ng/ml

# 19
38,4ng е просто перфектен резултат! С какви прогестеронови препарати си? ☺️ Наистина и двата резултат са повече от прекрасни! Честито! 🤗🍀🍀🍀

# 20
Много ти благодаря за отговора ❤️. Пия дуфастон 2х1, поставям циклогест 2х1, програф 2х1 и но шпа 3х1. Това е терапията ми, плюс фолиева киселина

# 21
Като за тези дози си направо пушка 😁❤️❤️❤️ Чакаме те след 48 часа отново с прекрасни стойности! 🤗

# 22
Много благодаря, помня те още от предишния си трансфер, пак от тази група. Надявам се скоро и ти да се включиш с положителен резултат ❤️

Като за тези дози си направо пушка 😁❤️❤️❤️ Чакаме те след 48 часа отново с прекрасни стойности! 🤗

# 23
Smiley88, благодаря ти 🤗❤️🍀 Вярвам, че ще е скоро 😘

# 24
Момичета как ви се струва чхг 562 на 16 ден след трансфер на 3 дневно ембрионче?

# 25
Момичета как ви се струва чхг 562 на 16 ден след трансфер на 3 дневно ембрионче?

Страхотно. Честито.

# 26
Добре е. Моето на същия етап беше 933 и е момиче, а казват, че с момчетата ЧХГ е по- ниско, така че може би ще е момченце Grinning

# 27
Може би наистина всичко е генетика. Аз пих единствено фолиева киселина и то обикновена, въпреки че съм мутацията, при която не я усвоявам и трябва да приемам метилирана форма. Не сме и първа младост, аз съм на 36, мъжът ми на 39. Резултат - 9 яйцеклетки, 7 зрели, 7 оплодени, 7 стигнаха до 5ти ден, на 5 се направи пид и се замразиха. Чакаме резултатите от пид. При вас беше ли направен пид?

# 28
Може би наистина всичко е генетика. Аз пих единствено фолиева киселина и то обикновена, въпреки че съм мутацията, при която не я усвоявам и трябва да приемам метилирана форма. Не сме и първа младост, аз съм на 36, мъжът ми на 39. Резултат - 9 яйцеклетки, 7 зрели, 7 оплодени, 7 стигнаха до 5ти ден, на 5 се направи пид и се замразиха. Чакаме резултатите от пид. При вас беше ли направен пид?

Следвах голяма част от препоръките от “Всичко започва с яйцето”. На 39 - 15 зрели яйцеклетки, 9 ембриона достигнаха до стадий бластоцист с доста добър грейд. Не всички се оплодиха, бяхме с мъжки фактор. Имаме момиче.
Да, генетика, съгласна съм, но реших и да си помогнем допълнително.

# 29
Аз също препоръчвам книгата "Всичко започва с яйцето", както и 2 месеца нисковъглехидратен режим. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт