Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 364
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Katrinn13, за съжаление не е рано 🥺 най-вероятно е имало опит за имплантация, но не мисля, че ще се покачи. Честита годишнина, бъдете много щастливи и следващият трансфер да е успешен с пухкав и здрав финал! 🍀🍀🍀

# 541
li92, моето ЧХГ на 12ти ден беше 261 и след това почти се утрои. Сега бебчето върви с цели 5 дни напред 😁 Не се притеснявай, всичко е наред! 🤗❤️🍀
[/quote

Хайде дано и при мен е така!
Лека и безпроблемна Бременност ти пожелавам! ❤️

# 542
Здравейте, момичета! След неуспешен първи трансфер (нямаше имплантация) цикълът ми дойде точно на датата си (08.09). Решихме да изчакаме месец-два преди следващ трансфер и да направим допълнителни изследвания. Преди 9 дни започнах да пия Л-тироксин, за да смъкна TSH от 3.5 под 2 преди опита. ОБАЧЕ този месец все още не ми е дошла менструацията (вече е 32 ден, а на мен ми идва до 29 винаги). Дали Л-тироксина е повлиял или има някакви аномалии след стимулация, трансфер? Да, правили сме опити през този месец, но някак не смея дори да си помисля за тест и все си мисля, че закъснението на цикъла е резултат от лекарства.

# 543
Момичета преглед за сак и сърчице, след колко време от положителния тест се прави? Това чакане няма край. От клиниката ми записаха ми час за след 20 дни на 28ми. Това ще е реално 25 дни от положителният тест.. Дали мога да си запиша час за по-рано?
Аз имам един спонтанен в ранна седмица, там даже бремеността се установи,когато вече беше късно, сега съм пак на тръни. Радвам се, но сърцето ми се е свило...

# 544
Точно 25 дни след трансфера, направо за сърчице ❤️

# 545
  • Варна
Първия преглед ми беше точно месец след трансфера. Чухме и сърчецето. През това време пусках 4 пъти чхг. Следващият ми преглед е две седмици след първия и пак минава бавно времето. Успех!

# 546
Ralkata442 Аз отидох две седмици след теста, за да видим на мястото си ли е сакчето. После след още 2 седмици чухме и пулс. Сумарно наистина са 25 дни горе долу, но ако имаш притеснение според мен отиди така междинно след 2 седмици обаче поне.

Момичета преглед за сак и сърчице, след колко време от положителния тест се прави? Това чакане няма край. От клиниката ми записаха ми час за след 20 дни на 28ми. Това ще е реално 25 дни от положителният тест.. Дали мога да си запиша час за по-рано?
Аз имам един спонтанен в ранна седмица, там даже бремеността се установи,когато вече беше късно, сега съм пак на тръни. Радвам се, но сърцето ми се е свило...

# 547
Аз отидох 20 дни след трансфер на 2 три дневни, и видяхме само сакче. 1 седмица след първият преглед чухме и сърчице !
Успех !

# 548
Здравейте! Пиша за пръв път, но ви чета доста често.
Днес съм доста отчаяна, и някак ми се искаше да споделя с жени. които ще ме разберат....
8ми ден след трансфер съм, това ми в втори опит. Този път бях много положително настроена и си го чувствах като нашия си път "този път няма начин - ще стане" направихме трансфер този път на едно 6 дневно бластоцистче. Не знам, дали избързах (иска ми се да е така) но тази сутрин направих пиклив тест и е отрицателен.... Веднага ме сполетяха и едни мисли..... на 14.10 ми е кръвния тест, надеждата все още не е умряла...

# 549
Здравейте момичета и аз пиша за първи път тук. Вчера правих първи СЕТ на два бластоциста. Това ми е първи опит за ин витро, на 42г. съм. Сигурно сте го разисквали много пъти, признавам си не съм чела темата назад, но да питам вие след трансфер лежите ли предимно? Дали мога да правя разходки или не се препоръчва?

# 550
Inna..Колко добре ви разбирам! За мен това е пети трансфер, но чувството всеки път е още по-силно. Предният ми трансфер бях абсолютно убедена, че ще имаме успех, всичко беше идеално, но уви Sad Сега пак така го чувствам, скоро ще разбера. Предвид , че вече сте 8 ден на шестдневен , кръвният още днес ще покаже със сигурност. Така поне ще знаете истината.
Natashinka Желая ви успех от сърце! Може да си полежите първите 24 часа след трансфер. Аз нямах такава възможност и дано не ми излезе пак през носа Sad След това обаче леки разходки даже са препоръчителни, за да осигурите кръвопоток добър към матката. Все пак когато се почувствате уморена или ви наболява си почивайте. Казали са ви да не вдигате тежко и да ограничите секса в началото, останалото е както го чувствате. Успех 🙏

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 12:06 от ancho66

# 551
Ще си изчакам до 14ти с надеждата нещо да се промени…

# 552
  • Благоевград
Аз съм ЗА ранното кръвно тестване. Предишният път видяхме още на 7 ден, 8 и 9 ден, че е имало някакви бегли опити за имплантация и това ни даде много отговори за следващия опит.
Сега също започнах от 7 ден, след това повторих на 9 и оттам започнахме да следим и хванахме, че има проблем още в самото начало.
Не мога да разбера защо казват чак на 14 ден, при положение, че на 5 дневни ембриони на 7-8 ден след трансфер чхг е достатъчно високо, че да се установи бременност, ако има такава. Да, хубаво е и да се повтори пак, но в моите случаи така хванахме, че ембрионът не се развива правилно.
Успех на всички!

# 553
Разбирам те напълно, докато не видеш сигурния + или - резултат винаги има вяра за най-хубавата развръзка. Малко се подлагаме на сладко мъчение, хем да знаем, но и да не ни удари все сила неприятен резултат. Направи това, което ще те накара да се чувстваш добре. Трябва да се съхраним психически, много път ни предстои! Успех!

Ще си изчакам до 14ти с надеждата нещо да се промени…

Последна редакция: чт, 10 окт 2024, 12:39 от Xektora

# 554
Здравейте, момичета! След неуспешен първи трансфер (нямаше имплантация) цикълът ми дойде точно на датата си (08.09). Решихме да изчакаме месец-два преди следващ трансфер и да направим допълнителни изследвания. Преди 9 дни започнах да пия Л-тироксин, за да смъкна TSH от 3.5 под 2 преди опита. ОБАЧЕ този месец все още не ми е дошла менструацията (вече е 32 ден, а на мен ми идва до 29 винаги). Дали Л-тироксина е повлиял или има някакви аномалии след стимулация, трансфер? Да, правили сме опити през този месец, но някак не смея дори да си помисля за тест и все си мисля, че закъснението на цикъла е резултат от лекарства.

ТСХ може да промени деня на цикъла..

Общи условия

Активация на акаунт