Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 271
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
След неуспешен трансфер случвало ли Ви се е втория цикъл доста да подрани?

# 46
След инсеминация ми се случи, беше много странно, защото никога не ми беше подранявал цикъла.

# 47
След инсеминация ми се случи, беше много странно, защото никога не ми беше подранявал цикъла.
А след това оправили се? Засега го отдавам на хормоните това подраняване.

# 48
Здравейте момичета ,днес от нетърпение си направих уринарен тест на 10ти ден след трансфер на 2 три дневни бебчета и той е положителен.
Ще пусна кръвен на 28.08 ,както ми е казано от клиниката .
Въпроса ми е ,колко дни след трансфер ви викат на преглед за да се установи бременност?
Благодаря и успех на всички чакащи! ❤️

# 49
Първо честито! 😊
Обикновено е след 2 седмици, но аз отидох 1 седмица след кръвния тест...понеже получих зазапване и се притесних.

# 50
Dreamer Heart, йееееееей 😍😘❤️🥰🤗 Каква прекрасна новина! Най-добре утре пусни ЧХГ и прогестерон, след 48 часа отново 😍🙏 Малеее, много ме зарадва 😁❤️❤️❤️ Като пишеш в темата ще е направо фурор!

# 51
Dreamer, честито! Много ме зарадва. Аз имах положителен кръвен на 8 ден след трансфер на 5-дневно. Извикаха ме на преглед 10 дни по-късно, тоест 18 дни след трансфер, но на 5-дневно.

# 52
И мен ме извикаха 10 дена след кръвния тест Simple Smile
Леле момиче, стискам плаци Green HeartGreen HeartGreen Heart

# 53
Цикълът ми дойде на третия ден след като спрях лекарствата.
Още един въпрос, надявам се някой по-запознат да каже. Тъй като опитът беше по Фонда, от опита имаше 7 яйцеклетки, 4 се оплодиха, 2 ембриона върнаха, един замразиха, 1 отпадна. Та, сега имаме един замразен. Кога този целият опит ще се води неуспешен - сега при отрицателния резултат на първите 2 ембриончета или евентуално след като видим какво ще се случи с последния ембрион, който в момента е замразен?
Питам, за да зная кога пак ще можем да пуснем документи по Фонда, евентуално. Дано не се налага, ама все пак. 🥺
Предварително благодаря!

# 54
Sweet__Dreams, здравейте, първо много съжалявам, но Ви пожелавам от сърце успех на следващия трансфер! Имате право на един замразен трансфер по фонд. Мисля, че 600лв. покриваше фонда, останалото Вие доплащате. Ако случайно е неуспешен, тогава се подават документи за нов опит, но Ви пожелавам да не се налага. 🤗❤️🍀

# 55
Много съжалявам 🙁 имахте ли правен ПИД на ембриона?
Успех на всички дами! И при мен не се получи имплантация  ЧХГ под 2 , чакам да ми дойде. Sad ще пробваме пак октомври. Нещо да препоръчате да пия за добри яйцеклетки ? 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

FH PRO

Ние го пихме 3 месеца, но честно да кажа при нас резултат нямаше, други имат.

# 56
А след това оправили се? Засега го отдавам на хормоните това подраняване.
За съжаление, не помня после кога ми дойде и не знам дали се е оправило.
Пропуснахме след това един цикъл, че докторът не беше в България, и на следващия направихме трансфера.
Приложението сега ми показва само развитието на бебето и не намирам опция как да го върна към календара с цикъла.

# 57
Момичета, някоя с успех след като е получила настинка в дните след ЕТ? Днес ми е ден 3 след СЕТ на петдневен.
Вчера а-ха да почувствам нещо в матката (леки стягания) и чувствителни гърди и всичко отшумя, като даде място на раздразнена носоглътка и запушен нос, леко повишена температура. Подсмърчам и гледам да не се отчайвам, ама... май очаквам следващия ЕТ с последното ембрионче.

# 58
Здравейте момичета трансфера ми беше на 15.08 и днес 28.08 бяхме на преглед направихме кръвен тест каза че съм бременно но показателите на ЧХГ са ниски. Доктора ми каза,че трябва резултата да е 100 а моят е 30 и каза че ина опасност да ме се задържи. Моля се да се задържи и сега на 3 пак сме на преглед при вас имало ли е такъв проблем и защо се случило така?

# 59
Момичета, някоя с успех след като е получила настинка в дните след ЕТ? Днес ми е ден 3 след СЕТ на петдневен.
Вчера а-ха да почувствам нещо в матката (леки стягания) и чувствителни гърди и всичко отшумя, като даде място на раздразнена носоглътка и запушен нос, леко повишена температура. Подсмърчам и гледам да не се отчайвам, ама... май очаквам следващия ЕТ с последното ембрионче.
Да, аз покрай Зарзиото си подсмърчах, че и гърло ме болеше в първия-втория месец, а и едната кума дойде болна и като прихванах... В четвъртия месец пък пих антибиотик. Сега съм в седмия, всичко върви добре.

Общи условия

Активация на акаунт