Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 43 365
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
И аз имам над 10 трансфера в Надежда и винаги сме обсъждали колко ембриона ще върнем, както и на кой ден. В интерес на истината дори сме спорили, но са се съобразявали лекарите с това, което аз икам.

# 301
Всъщност няма значение дали ще е ЗЕТ на един или два ембриона. Пак ще е същата успеваемост като цяло, просто има риск от многоплодна бременност. Иначе има много проучвания, които доказват повишаване % на успеваемост с повече от 1 ембрион. Аз при ЗЕТ на 1 балансиран имах БХ, а при ЗЕТ на два балансирани се захвана едничкото. Така, че аз съм пример, че е по-голям шанса при връщането на два ембриона. Преди това имах още 6 трансфера, но на неизследвани ембриони, без имплантация.

# 302
Здравейте момичета🥰 , тревожи ме един въпрос и това са болките ниско долу още в първи месец ... нормално ли е? При мен се усеща  3 4 пъти на ден като прерязване или схващане ниско долу за 2 3 минути и постепенно ме отпуска . Когато споделих на  лекаря сякаш не го взе под внимание и каза че е нормално но аз се приреснявам на  първи преглед съм чак на 01.10. Не пия нищо за болки.(Не са ми изписвали) ...вие пиете ли нещо? И изобщо имате ли болки от време на време?

# 303
Аз няколко дни след трансфера имах болки. Доста силни бяха на 7мия ден след трансфера, направо се превивах, няколко дни по-късно отшумяха и чаааак сега се обаждат отново от време на време, но по-леки, което е напълно нормално. 🤗☀️❤️

# 304
Аз няколко дни след трансфера имах болки. Доста силни бяха на 7мия ден след трансфера, направо се превивах, няколко дни по-късно отшумяха и чаааак сега се обаждат отново от време на време, но по-леки, което е напълно нормално. 🤗☀️❤️
    Аз съм вече 20 ден след трансфер болките са от както видях положителния тест

# 305
И аз бях така на този етап. Даже болките си продължиха няколко седмици след това. Може и повече да беше, не съм сигурна. В петия месец споменах на доктора и ми изписа магнезий и но шпа.

# 306
И аз бях така на този етап. Даже болките си продължиха няколко седмици след това. Може и повече да беше, не съм сигурна. В петия месец споменах на доктора и ми изписа магнезий и но шпа.
  Благодаря за отговора ! Успокоявам се ,че може би е нормално . Иначе и аз пия магнезии. 🥰

# 307
Веселина, пий но шпа, позволено е. Аз пих през по-голямата част от бременността.

# 308
здравейте, пих едтрофем 5 дни от 2ри ден на цикъла, но трябваше да прекратим опита заради други причини. Сега е 12ти ден от цикъла ми и започва да ми идва... нормално ли е?

# 309
Заради болки в яйчника, от които не бях спала цяла нощ, ходих в спешното в 4+5гс. Дадоха ми Парацетамол. Изпих 3х1000мг общо за 2 дни и ми поотмина.
Мисля, че болките са сравнително нормални в първото тримесечие, но все пак при съмнения - спешното.
Изписаха ми и магнезий тогава, но не го пих в ранна бременност. Започнах да го пия в 6ти месец.

# 310
Аз пиех НоШпа 3×1 при по-силни боли. По принцип е нормално да има леки болки през цялата бременност. Това е от разтягането на матката. Ако вече са много силни и непоносими, консултация с лекар.

# 311
Аз бях със свеж трансфер и имах постоянни болки до 6 г.с особено при резки движения ,сега поотшумяха . Бяха ми позволили да пия 3х2 ношпа при нужда.

# 312
Момичета как сте днес нека да има повече положителни резултати. Аз утре ще правя тест тъй като днес няма работещи лаборатории в Плевен. Зацапването,което има за около 2 дни вече отмина.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 10:31 от Bob4eto94

# 313
Здравейте момичета.Днес ми е 9 ден от ЗЕТ на 5 дневно ембрионче.Появи ми се кафяво зацапване.Не е обилно,но супер много се притесних.Звънях в Надежда и ми казаха за няколко дни да спра Акарда.И щом не е обилно кървене нямало страшно.Не се успокоих изобщо.Явно и този опит ще е неуспешен Sad

# 314
  • Варна
Не го отписвай толкова бързо опита. Пусни си утре кръвен тест. Може кафявото зацапване да е съвсем безобидно.

Общи условия

Активация на акаунт