Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 371
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, аз съм 3 ден след трансфера. На моменти отляво ниско под корема усещам адска прерязваща болка като от цикъл (която от вас е с болезнен цикъл знае за какво говоря). Какво според вас значи това, трябва ли да се притеснявам, при вас така ли е?

Включвам се 8 дни след трансфера, все още усещам болката ниско долу, не е постоянна, но е прорязваща и за секунди променя дори дишането ми. Ако не клекна, за да се свия, не издържам. Това нормално ли е според вас и до кога ще продължи?

И още един въпрос, от два, три дни когато Циглогеста започне да се топи, усещам ужасно парене и щипане. Нормално ли е и случвало ли ви се е?

Последна редакция: ср, 09 окт 2024, 01:40 от Katrinn13

# 526
Не смятам, че болка, от която дъхът ви спира или трябва да се приведете е Ок. Възможно е да е някакъв спазъм? Със свеж трансфер ли сте? Аз имах лека хиперстимулация и известни болки, яйчниците ми бяха станали тройни и много се пазех от усукване.

Относно качването на много килограми още в началото на бременността - силно нежелателно, увеличаващо редица рискове (да не ги изброявам да всявам паника). По време не бременността се храним здравословно, не се тъпчем за двама, не приемаме захари в големи количества и т.н. Въпреки хормоните и хипертстимулацията качих около 11-12 кг за цялата бременност и се чувствах доста добре до последно, не се е налагало някой да ми завръзва маратонките 😄

# 527
Катрин, това за циклогеста не е нормално - иди да те видят, а до тогава можеш да го слагаш ректално.

# 528
Момичета, дайте съвет с какво мога да пресека разстройство. Засега сякаш не е много зле, хапнах препечени филийки схс сирене и не съм вземала никакво лекарство. Лятото изкарах кофти ентеровирус и направо изпитвам ужас вече. Едва 4-и ден ми е след трансфер. Днес имам силни болки и придърпвания като за цикъл. Тази нощ в 2 през нощта се събудих от остра, режеща болка вътре в матката на точно определено място и след това силни спазми. Изпих 1 но-шпа. Всичко премина за около 15 минути. Надявах се да е било имплантацията, ама сега с това разстройство вече не съм сигурна. Не знам как ще дочакам до събота, когато ще ми е 7 ден и мисля да пусна първи кръвен.

# 529
Може да пробваш с чай от шипки, има затягащо действие. Дренките също са добра опция, но пък те май преминаха, ако се намира някакъв компот или нещо подобно. Малко по-стриктно с диетата и така. Морковите също стягат, може да си свариш. Аз също карах лятото вируса и те разбирам защо си наплашена, беше същински ад. Дано да е временно неразположение!

Момичета, дайте съвет с какво мога да пресека разстройство. Засега сякаш не е много зле, хапнах препечени филийки схс сирене и не съм вземала никакво лекарство. Лятото изкарах кофти ентеровирус и направо изпитвам ужас вече. Едва 4-и ден ми е след трансфер. Днес имам силни болки и придърпвания като за цикъл. Тази нощ в 2 през нощта се събудих от остра, режеща болка вътре в матката на точно определено място и след това силни спазми. Изпих 1 но-шпа. Всичко премина за около 15 минути. Надявах се да е било имплантацията, ама сега с това разстройство вече не съм сигурна. Не знам как ще дочакам до събота, когато ще ми е 7 ден и мисля да пусна първи кръвен.

# 530
Много благодаря! Имам компот от дренки, добра идея 😃 С храната внимавам. Мразя моркови, но мога да си сваря ориз бял. И аз се надявам да е нещо за кратко
Може да пробваш с чай от шипки, има затягащо действие. Дренките също са добра опция, но пък те май преминаха, ако се намира някакъв компот или нещо подобно. Малко по-стриктно с диетата и така. Морковите също стягат, може да си свариш. Аз също карах лятото вируса и те разбирам защо си наплашена, беше същински ад. Дано да е временно неразположение!

# 531
  • Благоевград
За Циклогеста - и аз направих някаква реакция към него, влагалището ми се поду и едвам слагах глобулите. Ако е 5 дневно ще покаже на 7 ден. До тогава ректално. Аз не мога заради червата и търпях още 3 дни, докато дойде момента за теста. Казаха ми, че при положителен тест ще го сменят с Пролутекс, при отрицателен спирам лекарствата.
След спирането на Циклогеста ми трябваха 5 дни, за да ми спадне влагалището и да не ме боли като сядам. Беше отвратително.

За болките в матката - може 3х2 от 40 мг, както и магнезий. Аз пиех Диаспорал от 400 мг. Действа обаче изчистващо след приема му.

# 532
Здравейте в понеделник
Чхг -465/ прогестерон 40
Днес пак пуснах
Сряда -1046/ прогестерон 71
Ок ли са тези стойности?

# 533
Здравейте в понеделник
Чхг -465/ прогестерон 40
Днес пак пуснах
Ок ли са тези стойности?
Здравейте в понеделник
Чхг -465/ прогестерон 40
Днес пак пуснах
Ок ли са тези стойности?

Мисля, че са супер. Честито и успех до финал. 🙏🍀🍀

# 534
Здравейте,

На 27. 09 правих зет трансфер на едно 5 дневно ембрионче.
На 7ми ден Чхг беше 36.700
На 10ти ден 134
Днес, на 12ти ден е 271.
Не е ли много ниско? 🙁🙁🙁

# 535
Здравейте,

На 10ти ден 134
Днес, на 12ти ден е 271.
Не е ли много ниско? 🙁🙁🙁
[/
Защо да е ниско, всеки случай е индивидуален. При положение че се удвоява на 48 часа не виждам причина да се притеснявате. Отпуснете се и се наслаждавайте на бременността и стискам палци всичко да бъде наред! 🍀🍀🙏

# 536
Здравейте,

На 10ти ден 134
Днес, на 12ти ден е 271.
Не е ли много ниско? 🙁🙁🙁
[/
Защо да е ниско, всеки случай е индивидуален. При положение че се удвоява на 48 часа не виждам причина да се притеснявате. Отпуснете се и се наслаждавайте на бременността и стискам палци всичко да бъде наред! 🍀🍀🙏

Много благодаря! Дано наистина всичко е наред!
Успех на всички чакащи! 💗🙏

# 537
li92, моето ЧХГ на 12ти ден беше 261 и след това почти се утрои. Сега бебчето върви с цели 5 дни напред 😁 Не се притеснявай, всичко е наред! 🤗❤️🍀

# 538
Здравейте, днес ми е осми ден от трансфер на 5 дневно ембрионче. Официално, казаха ми да направя кръвен тест на 12.10. Рано е, знам, но имаме годишнина със съпругът ми и сутринта си пуснах чхг, сега излезе 5.94. Какво значи според вас, да се радвам ли?

# 539
Вижда ми се много ниско за осми ден. Дано просто е имало късна имплантация.

Общи условия

Активация на акаунт