Новини и за моят въпросен вирус , вчера цял ден лежах с температура адски болки в мускулите, чудех се какво е това нещо дето ме порази ,че и за капак контракции.Храненето ми беше само веднъж сутринта и после почнах да се влошавам. Звъннахме в болницата казаха няма проблем , секциото си остава но това беше сутринта, когато още бях без темп. Беше ужасен...ужасен ден дори не можах и да позаспя, и мога да пия само парацетамол, което за мен е крайно недостатъчно.
Днес сутринта ММ след като пак почна да се влошава решил да си направи тест за ковид , два и двата+, идва до вкъщи носи и на мен аз вече изтрещях....девет месеца се пазя и накрая ...
Правих и аз тест и моите така - положителни, той ходи за трети друга марка и той позитив. Айде пак звъним в болницата, от там само са казали ,че за утре най-вероятно ще съм последна за секцио ,за да може да дезинфекцират хубаво залата и да няма никой след мен и да имат повече повече време да да обезоспасят екипа си . Ние ще бъдем с маски по време на операцията. Казали са че даже няма смисъл да ходя да ми правят тонове или да ме преглеждат, било на сигурно място бебето ...това за тях било нормална инфекция, нито пък нещо специално да пия, вземам...абе нищо лимони и много вода......
Хубавата новина ,че за разлика от ММ аз днес станах и съм като фурия и се моля да не е моментно и да мога от утре да си гледам бебенцето.
Та сега съм седнала да чета ,че докато бебе е в корема няма страшно , само трупа имунитет, но щом се появи нз ще се кърми ли , как ще го предпазя ....нали няма имунитет като се роди изобщо не знам колко време трябва да мине , за да не съм заразна.