Магията на изтока - тема 74

• 20 126
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Чи Чанг Ук и Сонг Дже Рим в такива сцени?!? Сериозно? Не вярвам.
Че и Ха Сухо и той с участие.
Видях го този сериал, но исторически корейски костюмни драми не гледам, та, изобщо и не прочетох какво що в епизодите.

# 76
Рос, и Чи Чанг Ук, и И Су Хьок имат такива сцени, да не споменавам, че и две дами се изявиха съвместно в подобна. А Сонг Дже Рим даже не съм го познала, толкова набързо превъртях епизодите. С тези бради все едно не са те. Дори и Чи Чанг Ук ми беше неузнаваем в началните кадри. Добре, че знаех кой ще играе.

# 77
Ааа, арасо. Корейска костюмна драма със съвременни кино-достойнства - секс и насилие. Ще се харчи като топъл хляб сред подрастващите идиотчета. Дано на Уки и Дже Рим са им дали много пари за това безумие.
И после се чудят защо съвременните деца били изтрещели.

Shrink: Seishinkai Yowai - епизод 1 от 3

Японско бижу. Класическа, психологическа японска човешка драма и както обичам да казвам човещинка с главно "Ч". Томоя Накамура отново си е паднал на ролята, а за мен тези първи 45 минути бяха удоволствие. Искам и аз като Кахо в токийското метро, а сейшинкай (психиатър) Накамура да се появи от нищото и да ми помогне в момента на тежък пристъп. Боледува ли душата (психи от гръцки) - боледува и цялото тяло.
Тао Цучия е медицинска сестра в скромния му кабинет, в който той приема хора с психологични проблеми, а Кахо бе негова първа пациентка.
Сенсей Йовай обича хляб. Дайте му пан, тип френска багета.

# 78
  • MJF
Мммм , Рос, до мен има ли шанс да стигне П и сие?

Kikenna Venus  го изгледахме назад във времето. Mioka не съм го гледла.

Аз съм в крак вече с Good Partner . Сега ще изгледам днешния епизод. Като за кор-сериал нямам забележка. Даже сега при половината,  завършихме една страница явно в живота на героите и сега предстои нещо друго/ново като ситуация за тях.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 21:43 от Шошулчо

# 79
  • вятърничава
Сенсей Йовай обича хляб. Дайте му пан, тип френска багета.
С тази вратовръзка как иначе Hug
Ще го следя.
Black Out (Snow White Must Die) съм на еп. 4,но съм съгласна за тормоза. Направо ми иде да плача заедно с  Йохан.Що за разследване е това? Подозирам всички, а студентката по медицина не знам дали ще оживее, вре си носа навсякъде и е по-ефективна от цялото полицейско звено. Слава богу и на новия детектив му просветва , но и той трудно върви срещу течението. Доста факти излязоха наяве за 4 епизода, още 12 с какво ще ги запълват? Със сълзи и страдание?

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 23:55 от bb6

# 80
Мммм , Рос, до мен има ли шанс да стигне П и сие?

Сериалът е на националната японска телевизия NHK, баш националната, а нейните сериали не се разпространяват по Нетфликс и пр. комерсиални стрийминг платформи.
Ще се превежда от преводач на английски и в момента, в който качат епизодите - ще ги получиш, както винаги. Знаеш, че те снабдявам, когато не можеш да гледаш.

bb6, пак не си обърнала внимание/ прочела колко епизода е Black Out.

Black Out (Snow White Must Die) - епизод 6

Направо не се побирам в кожата си, докато гледам, как всички тези човешки същества (уж привидно човеци), всъщност са истинско олицетворение на злото, на алчността, на всякакви низки човешки страсти.
Всички са виновни за смъртта на двете момичета, всички знаят, че Йохан е невинен и въпреки това изливат цялата си злост върху него.
Корейците знаят как да наблягат само и единствено на злото, а доброто то винаги е сгушено там, в някой ъгъл, и чака своето появяване малко преди финални кадри. За него винаги се отделя много малко време. Злото, злото то винаги е с предимство.
Слава богу, поне Го Джун вече разбра, че Йохан е невинен и че шефът на полицията е замесен.
Братът-близнак започна да разкрива истината, но сме още съвсем в началото. Драмата е голяма, но интригата се заплете още повече и гледам с интерес.

Аджоши в Romance in the House ще го изкоментирам довечера, когато изгледам и днешния 8-и епизод. Но супер е, там само мога да похваля корейците. Аджоши е супер-татко и има готина дъщеря.
А фризьорката усещах, че ще я съберат със счетоводителя. Един за друг са. Той е разведен с две големи дъщери, а тя си търси санг намджа. И са хубава двойка. Отиват си.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 10:30 от rossonera

# 81

Kikenna Venus  го изгледахме назад във времето.
Скрит текст:

Аз съм в крак вече с Good Partner . Сега ще изгледам днешния епизод. Като за кор-сериал нямам забележка. Даже сега при половината,  завършихме една страница явно в живота на героите и сега предстои нещо друго/ново като ситуация за тях.
Помня. Тогава нещо се почудих дали да го започна, явно сега му е дошло времето. Съвсем в началото съм още, интригуващ е.

# 82
Шошулчо, късметът ти пак проработи.
Amazon Prime са купили трите епизода на Shrink: Seishinkai Yowai и ще започнат да ги пускат от 8 септември. Епизод 1 на 8-и, епизод 2 на 15-и и епизод 3 на 22 септември.
Затова преводачката дропна проекта, след като ще има официален английски превод. Да си знаеш, а пък кога ще ги качат и за теб - това вече е Божа работа. Когато - тогава.

И да те предупредя за Umi no Hajimari, че знам, че пак ще има едно чудене, едно маене, питане...
Рен Мегуро е болен и спряха снимките на последните епизоди на сериала за две седмици. Ще има забавяне, затова тази седмица пуснаха специален епизод с кадри от сериала, които не са показали, от периода, в който майката е все още жива.
Разтягат и без това големите локуми. Тази сценаристка наистина е за линч. Кошмарна създателка.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 06:58 от rossonera

# 83
  • MJF
Мда, аз защото при Блиц гледам Umi no Hajimari и прочетох за този момент със забавянето и пр. Мда, такава е knit . Eми беше ми любопитно вече като понатрупа опит някакъв няма ли да има промяна при нея ама към момента не. Почва добре психологическа драма , започва да гради образи и в момента вече в който трябва да завърже нещо/ да развие , настава ....непонятно какво и зацикля. Дразнещо е да. И жалко.

Ммм, добре Рос. Hug Мерси за инфото и сие за П . Аз като голям радетел на П - темата на далекоизточния фронт от време оно WinkBowtie не може да не видя цял психиатър - един път на високосна се сещат за такова животно. Wink че и по-рядко.

Бел дано ти е интересно до края. Моето гледане понеже беше от "епичните текущи"- с големи и нерегуляни паузи м/у епизоди та .....

# 84
  • вятърничава
bb6, пак не си обърнала внимание/ прочела колко епизода е Black Out.
Само те тествам дали ни държиш под око. Stuck Out Tongue Winking Eye
Общо 14, на мен ми остават 10 и изпадам в тих ужас.

# 85
Скрит текст:
Мда, аз защото при Блиц гледам Umi no Hajimari и прочетох за този момент със забавянето и пр. Мда, такава е knit . Eми беше ми любопитно вече като понатрупа опит някакъв няма ли да има промяна при нея ама към момента не. Почва добре психологическа драма , започва да гради образи и в момента вече в който трябва да завърже нещо/ да развие , настава ....непонятно какво и зацикля. Дразнещо е да. И жалко.

Ммм, добре Рос. Hug Мерси за инфото и сие за П . Аз като голям радетел на П - темата на далекоизточния фронт от време оно WinkBowtie не може да не видя цял психиатър - един път на високосна се сещат за такова животно. Wink че и по-рядко.
Бел дано ти е интересно до края.
Дано. Очаквам да ми хареса, все пак е по произведение на Кейго Хигашино, а и актьорите ми допадат. По-нататък ще споделям още впечатления.

# 86
  • MJF
2в1, а ти не гледаш ли  и Good Partner ? Thinking май не си стигнала още до него.

Аз пък сега забелязвам, че е нечетен брой излъчени серии, явно някой празник/О им е нарушил графика.
Да попиша малко тогава за тоз сериал. Вчера видях и 11-и епизод. Темата е развод с главно Р. Основна тема и като правни казуси, и като житейски казуси, и като казуси на самите герои. Има само един герой от по главните който не е засегнат лично от тази тема. И предвид че е корейско заглавие творческия екип се справя добре, не се забиват и оливат в някакви архаики. Чоплят темата като за тук и сега с всичките аспекти. Еми времената се менят все пак.
Значи до финала имат още 5 серии- сублимен момент за корейските сериални knit Wink . Да видим.

# 87
Шоши, гледам го текущо. Добре си върви за сега.
Епизодите вървят нечетен брой, защото го спряха на 5-ти епизод заради олимпиадата и след възобновяването на излъчването тръгна пак с два епизода седмично и се получи така. Гледам обаче, че вече го пишат 17 серии, та явно ще го удължат с един епизод.

# 88
  • MJF
Ааа , значи заедно го гледаме. Satisfied
Еми 17-и епизод няма да им е в повече.
Скрит текст:
Не знам накъде ще продължи сюжета, снощи май си прекъснах гледането и  преди превюто,  но като нищо може адвокат Ча да си отвори нова собствена кантора и /или да дават израстването на адвокат Хан там където е , или тя да иде в раздела в който пъроначално искаше, а не  в този по разводите. Или пък по някакъв неприятен повод да напусне таз голяма кантора и да иде при Ча. И т.н. има и още варианти. Та още 6 серии са фасулска му работа Smiley . Само да не се "отплеснат" нещо knit и сие.
А и адвокат Ким още не ми е ясно как точно е свързан с шефа който дават.  

# 89
Шошулчо, твоята любима Тора приключва в края на септември и ти предлагам, така и така си загряла с периода Япония след Втората световна война, да се хвърлиш в епизодите и на новия сериал на TBS (не е асадора, а стандартен сериал в десет епизода) - Umi ni Nemuru Diamond. Все познати и силно твои хора. Ето ти и първия тийзър.
Намерих ти и инфо, че знам, че имаш забележки, ако такова липсва. Обгрижвам те, както винаги.
Вече знаеш какво означава umi/ 海 на японски, така че гмуркай се смело. След едното уми, те чака другото уми. Уми-та в Япония колкото искаш.

Общи условия

Активация на акаунт