аз съм мъж на 34 години и в момента със съпругата ми се опитваме да зачене второ детенце, но за съжаление изпитваме доста трудности и от двете страни. За нейните проблеми вече имаме консултации с лекар.
Главната препоръка е по-честият контант, но като цяло при мен (явно по принцип) либидото е по-ниско и реално по-често от на 2-3 дни нямам нужда. Проблемът е, че ако опитваме всеки ден понякога по време на акта губя чувствителност и следователно ерекция. Тя е прекрасна, привлича ме и се старае във всичко.
Имам усещането, че е възможно тестостерона или някой друг важен хормон да е със занижени нива (не пия и не пуша, но определено не се храня здравословно и не спортувам достатъчно и стреса не е малко), тъй като доста често се чувствам отпаднал и бързо се изморявам по принцип.
Основните ми въпроси, с които се обръщам за помощ са какви изследвания би следвало да се направят (освен тестостерона) и на какъв лекар точно трябва да се отиде, тъй като гледам, че сексолозите ги водят психолози, а според мен не е задължително психологически проблемът в случая? Макар че когато се случи в бъдеще идва страха отново да не се повтори, но и като цяло се забелязвам, че чак след 2-3 дни започвам да имам нужда по-сериозна.
Благодаря ви предварително за помощта и разбирането