"Тревожност" - сериал по БНТ1

• 23 343
  • 421
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, вчера намерих темата, ако позволите да се включа.
Артиската, която играе майката на детето, което краде, е една от певиците в "Порталът" - Жана Янева, май беше екранното й име, но иначе, не знам истинското.

А че доктор Ясенова си има някого, бе загатното, точно в епизода с кумовете от Франция, когато някой й звънеше настойчиво и тя излезе и доста раздразнено го попита защо я притеснява, при условия, че му затваря.

# 271
Стефания Кочева е името на актрисата, много добре играе.

# 272
Много интересен епизод беше днешният.. браво на сценаристите!

И аз съм много доволна. Знаех си, че сериалът няма да ме разочарова. На мен ми хареса мафиотът - много силна игра на този актьор. Не го познавам, не съм го гледала, но определено ме впечатли. Изигра широка палитра от емоции и то много реалистично. Малко на Анализирай това и онова изби, но пък защо не? Има и такива хора.

Стана ми жал за малката балерина - тъжно е на тези години това интелигентно момиче да се е превърнало в циник. От друга страна, за жените 16 години вече са почти зрялост. Жал ми е за тези момичета, много ги има.

Боян Младенов се казва актьорът в ролята на мафиота. Играе в театър "Възраждане".

# 273
Стефания Кочева е името на актрисата, много добре играе.
За мен си остава жената, която върви с магарето Laughing Участва в реклама за сироп за кашлица и все с това магаре я свързвам
А иначе в живота от години е с Тео Ушев

# 274
Мега дразнещо превзета е и в двете роли, тук и Порталът.
Ако е само екранен образ, добре и се отдава.

# 275
Мисля, че е екранен образ, т.е. влязла е в роля. Много добре й се получава. Аз я харесвам още от Столичани в повече.

# 276
Аз едва вчера я разпознах и на рекламата със сиропа.

# 277
Мега дразнещо превзета е и в двете роли, тук и Порталът.
Ако е само екранен образ, добре и се отдава.

Готина е, превзета е наистина, но такива са ролите и има огромни ръце, аз такива ръце не съм виждала...
В една от предишните серии я загледах и...уоу.

# 278
Не ми хареса как завъртяха историята между Маги и физиотерапевта. Прозвуча ми някак грубо и недодялано, недоизпипано.

# 279
Днес за 1ви път изгледах един епизод.Ужасна актьорска игра.Заради нея май няма да повторя.Хареса ми играта само на тинейджъра.Всички останали неправдоподобни дървета.

# 280
Артиската, която играе майката на детето, което краде, е една от певиците в "Порталът"
Да, това го отбелязахме още преди няколко седмици.  Преиграва доста.

# 281
Пак аз.
Маги защо така се впряга, не разбрах?!
Имала е тръпка, било й е хубаво, не може ли да приеме, че той е хлътнал? След хубав, страстен, разтърсващ секс, всичко е възможно.
Колкото е разбираща към пациентите, толкова е брутално режеща към любовника. Груба е, не ми харесва как крещи и нагрубява. Нещата можеше да се развият другояче.
Манов реагира абсолютно адекватно, поздравления.
А терапевтката на Маги добре анализира ситуацията.
Двата нови случая са интересни, но гологлавия син преиграва…

# 282
Пак аз.
Маги защо така се впряга, не разбрах?!
Имала е тръпка, било й е хубаво, не може ли да приеме, че той е хлътнал? След хубав, страстен, разтърсващ секс, всичко е възможно.
Колкото е разбираща към пациентите, толкова е брутално режеща към любовника. Груба е, не ми харесва как крещи и нагрубява. Нещата можеше да се развият другояче.
Манов реагира абсолютно адекватно, поздравления.
А терапевтката на Маги добре анализира ситуацията.
Двата нови случая са интересни, но гологлавия син преиграва…

На мен не ми хареса сцената между Маги и Манов - твърде театрална игра на актрисата.
Иначе епизодът ми хареса и се замислих колко е трудно да си родител на момче - тийнейджър в днешно време. Добре, че съм ги минала тия работи, че в наши дни направо е ужас.

# 283
Това казвам и аз - Маги крещи, нагрубява и се излага, а Манов реагира напълно адекватно и го изигра много добре.
На Маги никак не й отива да е рязка и агресивна. Олеква много - как така не може да си овладее нервите?!

# 284
  • Бургас
... Олеква много - как така не може да си овладее нервите?!

Мисля че усещането за загуба на контрол я извади от равновесие... И по-точно повтаряща се загуба на контрол над собствения й живот...
1-ин път, когато съпругът й я обижда, наранява, бяга от нея...и 2-ри път - след напускането му се е взела в ръце; решила е да продължи напред, че може и без него. Намерила е отдушник и релакс в неангажиращо сексуално партньорство..., повярвала е в творческите си способности и после изведнъж се оказва, че всъщност почти нищо не е под контрола й! Чувствата към съпруга й са живи, забежката й носи усложнения ; Мисля че това усещане за срам и неудовлетвореност от самата себе си я разлюля. Според мен е прекалено самовзискателна. Много неща са нерешени все още около нея. Вероятно доскоро е обмисляла финализиране на развод, намиране на нов дом, а се оказа точно обратното. Инфантилното и злонамерено поведение на ,,влюбения,, физиотерапевт никак не й помага и си е дразнещо, и дори плашещо.  Да не говорим че въобще не зачита нейното желание и е подмолен , и незрял...

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 10:12 от lady Koup

Общи условия

Активация на акаунт