Изневярата и след това ...

• 56 597
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 900
Трудно ми е да те чета, какво остава за общуване. Всеки човек е различен, но с тази словесна каша, която изливаш постоянно, трудно някой ще те разбере.
Опитва се да развърже Гордиевия възел, вместо да го разсече, в крайна сметка човешкият живот не е кой знае колко дълъг за такива еквилибристики. Нагоре прочетох, че си е дала година време, но трябва и да се замисли дали си заслужава този срок.

# 901
Тъкмо за година време ще свикне с любовницата и ще пита мъжът си - Мило, ти довечера вкъщи ли ще вечеряш, или ще водиш Мимето на ресторант, за да знам дали да готвя, или да взема пица за мен и детето. И да ги редува - едната седмица с едната на море, следващата - с другата. На същото място, да не се сърдят. А може и едновременно. Какво пък толкова. Едната докато израства духовно, другата ще се грижи за земното му тяло.

# 902
За нея сигурно си заслужава. Предвид по-философското ѝ и аналитично мислене.
Важното е да намери личния си психически комфорт.
Дали ще е под формата на постепенно приемане, отхвърляне, ступор и мълчание до безкрайни опити за разговори.
ДАли с гняв и изгонване, прекратяване, си е до човек и персоналност.
Но поне е започнала да преработва ситуацията. А това е важно за процеса.
Ако залепне и е в ступор само на началното разкритие, може да се лута цял живот и да отхвърля случилото се.

# 903
Като си разшириш гледната точка, анализираш ситуацията с нови мисловни категории, ще приемеш смело любовницата и в дома си, освен в семейството си, ми се струва, подхождайки съвсем балансирано в ситуацията .. 🤣 Всички ще сте доволни, а най много - мъжът ти. Гледай само на любовницата да не й писне от теб и да те изтрита.
Цитат на: Calma  
link=topic=1684938.msg48510060#msg48510060 date=1725526679
Не знам учи ли се да си стойностен човек?
Според мен ако не си, няма как да станеш.
От там нататък градиш.

Уча се да се променям и да се развивам. Колко стойност е това ... не знам. Но ми е от полза. Уча се на смелост, на разширяване на гледната точка, на анализ с нови мисловни категории, на уравновесеност в критични ситуации, на баланс сред противоречиви мотиви, и май да .. в края на крайщата това води до повишаване на собствената стойност, която аз виждам като по-високо качество на вътъешен живот.
https://

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 16:12 от Прекрасная Василиса

# 904

Жените откакто се правим на железни и обърнахме ролите, нещата рязко се влошават откъм баланс.

Кобилкина, която не се прави на железна, а изповядва веруюто "ни мога, ни знам", и тя е с два развода

Кобилкина не ми я давайте за пример.
Формулата не е не мога/не знам.
Wink

# 905
Формулата е, че няма формула. Избираш си мъж и го наблюдаваш и изучаваш, както орнитолог слага пръстенче и наблюдава пеликани.
Имам няколко познати мъже, интелигентни, добре изглеждащи, работливи, семейни, още страдат по жени, които им обясняваха, че искат повече от живота, появяваха се изненадващо на работата им да ги проверяват, вдигаха им скандали по телефона, после скъсаха с тях, хванаха се с други мъже, после пак се върнаха и накрая им биха шута.
Още не знаят откъде им е дошло. Тези жени бяха обратното на да ти извади душата с памук. Те вадеха душите с клещи без упойка.

# 906
Май малко хора правят разлика между стойност, ценност и качество.
Как става тая работа да си вдигаш сам стойността? За един преател питам...

# 907
  • Out of the Mix
О, Манди. Такива няма как да се задържат около мен. Не знам какви мъже трябва да са, за да ги търпят.
Може в началото да са пчелички, докато ти "промият" мозъка, но много скоро си показват магариите, и сечът е директен и окончателен, макар и възпитан и без драми, стига да не се издънят прекалено.

# 908
Не е баш така. Говоря за мъже в двайсетте си години. Хайде, сега са на 30+, защото мина време. Мъжете имат толкова опит с връзките в ранни 20, колкото жените, че и по-малко. И много от тях търпяха големи простотии от сериозните си приятелки, за които тук във форума пишем на жените "как може". И както има жени, които си падат по лоши момчета, така има и мъже, които си падат по лоши момичета.

# 909

Кобилкина не ми я давайте за пример.
Формулата не е не мога/не знам.
Wink

Ами кажете я вярната формула, всички да сме на кяр

# 910
Когато се е женил тоя мъж не е спал. Предполагам сега с натрупания опит също не спи. Авторката има един единствен правилен ход. Той знае , че тя няма да го направи. Мача е свирен. Ще решава любовницата.

# 911
Кобилчето си има нейната публика. Платена.
Няма формули.
Това е формулата.

# 912
При всички случаи, формулата не е да приемеш втора съпруга в семейството, както вече ми се струва, че Калма е направила. Ама един ден много ще съжалява. Не може дълго време да се криеш зад философски разсъждения и стоицизъм, докато отвътре те разяжда и ти идва да чупиш и да крещиш. Това се отразява на психиката, с натрупване, докато в един момент не избие на някъде. Моя позната така дълго време се опитваше да се примири с любовницата на мъжа си, но тя нямаше никакъв друг избор, с две малки деца, с минимална заплата, с родители пенсионери на село, в другия край на страната, без пари. Та накрая влезе в психиатрия, получаваше гърчове, изпускане, припадъци, диагностицираха я с биполярно разстройство. Е, не се разведе, мъжът й продължи паралелната връзка още поне десетина години, докато се разболя и укроти, жената му полека лека се оправи психически. .. Приказка.
Калма, това ли искаш за себе си? Пак ти казвам, онази жена нямаше друг избор. На онзи грам не му пукаше за нея, и как тя се чувства, стига да готви, чисти, да ходи на работа и да се грижи за децата, докато той изживее любовта си.

# 913
  • Варна
Стига апокалиптични картини. Най добре за авторката, сега, е онова което в момента й носи някакъв покой. На този етап това е да изчака и осмисля. Обидена е, боли я, каза си го във форума. Смешно е да очакваме да скокне на момента заради масовото Ни мнение, че е загуба на време и да се развежда. Пък й честно казано, някои питанки са едни такива назидателни, че и нападателни.

# 914
Ще решава любовницата.

Пълни глупости. Всеки сам решава и избира.

Общи условия

Активация на акаунт