Изневярата и след това ...

• 56 592
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 885
Е как ще си вдигне собствената стойност, ако не се валидира, че и тя го може? 🤣С разпити, мрънкане и чакане да му мине тръпката ли?

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 09:06 от Прекрасная Василиса

# 886
  • ЯМБОЛ
Ние питаме,отговори на важни конкретни въпроси няма.Дали не се подиграва с над или пише дипломна работа?

# 887

Жените откакто се правим на железни и обърнахме ролите, нещата рязко се влошават откъм баланс.

Кобилкина, която не се прави на железна, а изповядва веруюто "ни мога, ни знам", и тя е с два развода

# 888
  • София
И за мен това е правилната стратегия - не да се включва в шампионата по свирки авторката, а да си вдигне собствената стойност....

Това винаги е правилно решение, особено в такива случаи. Колкото по-висока стойност имаш, толкова повече стойност вероятно ще получиш.

Тя да си я вдига, ама за някой друг, който си заслужава Joy

# 889
Вероятно да, но това си е нейно решение. Важното за нея е тя да има висока стойност. Оттам и повече избор и възможности Wink

# 890
  • Out of the Mix
Дефинирайте "висока стойност", защото за повечето (не за мен) се измерва с материални неща, а не човешки, личностни.
Също за мен не е гаранция.
Имаш висока стойност за себе си, градил си, развивал си се, трупал си интелектуален багаж.
После не е по-лесно, а по-трудно, защото критериите ти са в небесата. Не казвам, че си надменен и нещо друго, но страшно много неща в хората започваш да виждаш и да не ти харесват. По-скоро кръгът се стеснява.

# 891
Стойността на един човек се измерва с това, което оставя в другите хора. Било като професионалист, приятел, родител, любим. Другото са придатъци на обществото – ако не си с ментални или физически увреждания, ще добиеш и образование, и професия/кариера, и пари, имоти, вещи.
//
Стеснява се, да, което е идеално.
//
Авторке, съпругът ти иска да си остане в брака. А има ли идеи как да си помогнете в този процес? Сами да го преодолеете, със специалист или просто да си мълчите и действате, докато напрежението и неудобството премине?

# 892
  • София
Стойността качва всяко нещо, което се цени у партньора. Например, да сме по темата, лоялност. Разбира се, на индивидуално ниво, субективизъм е повече.

Вероятно да, но това си е нейно решение. Важното за нея е тя да има висока стойност. Оттам и повече избор и възможности Wink

Така е, ама ако ще си стои при този, ще е жалко за високата стойност. Похабена. Но може би пък ако я качи ще осъзнае, че се е "продала" евтино и вече няма толкова да се вкопчва в миналото.

# 893
  • Далечният изток
Не знам учи ли се да си стойностен човек?
Според мен ако не си, няма как да станеш.
От там нататък градиш.

# 894
Не знам учи ли се да си стойностен човек?
Според мен ако не си, няма как да станеш.
От там нататък градиш.

Уча се да се променям и да се развивам. Колко стойност е това ... не знам. Но ми е от полза. Уча се на смелост, на разширяване на гледната точка, на анализ с нови мисловни категории, на уравновесеност в критични ситуации, на баланс сред противоречиви мотиви, и май да .. в края на крайщата това води до повишаване на собствената стойност, която аз виждам като по-високо качество на вътъешен живот.

# 895
Calma, мръсна война е това, не става с анализи, печели тоя, който покаже повече сила в ситуацията. fake it til you make it, ако щеш, колкото и да не ти е до това в момента. Сигурна съм, че повече ще напреднеш в позициите и ще го провокираш да си смени гледната точка, ако му кажеш да ходи да го д**а.

# 896
  • София
Калма ми звучи все едно търси начин да "израстне" достатъчно, та да преглътне изневярата.

# 897
  • ЯМБОЛ
Тя чака чудо да реши изневиделица казуса.Има да чака...година,две....

# 898
за мен поведението ти Calma, прилича на заравяне на главата в пясъка...
толкова ти е трудно да си признаеш и да покажеш, че е съкрушена или да се ядосаш,  да поставиш някакви ясни граници, че се опитваш да излъжеш мозъка си, че всичко е наред.. поне така изглежда от написаното
да, ама не е..
ако така завоалирано говориш и с мъжа си, вместо да си кажете директно нещата, не една година, ами цял живот може да се моташ с решението и пак да не знаеш правилно ли е..
съществените въпроси се правиш, че не ги виждаш и не ги поставяш..

# 899
Трудно ми е да те чета, какво остава за общуване. Всеки човек е различен, но с тази словесна каша, която изливаш постоянно, трудно някой ще те разбере.

Общи условия

Активация на акаунт