Изневярата и след това ...

• 56 431
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 065
Извинявам се, ако е офтопик, обаче това ме хвърли в недоумение  ... Звучи като жената-мечта, а според Revoker жената-душманин. Какво не пуска?!?
Да не излезе, че и мъжете не знаят какво искат? Trollface
Има и много хитри жени, които държат и не пускат с всички възможни средства - примерни съпруги, партньорки, в секса няма забранени неща, домакиня за пример, поддръжка, мяукане и умилкване.

# 1 066
не пуска може би златния..мъж, който е много трудно да остане само с една жена? Joy

# 1 067
Аз за себе си знам,че една изневяра ще е край. Ако обичам човека, не бих могла да му простя. Явно не съм толкова възвишена.

# 1 068
Има и много хитри жени, които държат и не пускат с всички възможни средства - примерни съпруги, партньорки, в секса няма забранени неща, домакиня за пример, поддръжка, мяукане и умилкване.
Защо това е лошо?? Мен по-скоро ме дразнят хора във връзки държащи се лошо с партньора си, правещи постоянни забележки, правещи хапливи коментарчета…

# 1 069
Само леко да отклоня темата. За малко.
Тези, които са твърдо за това, че брака е отишъл на кино и разумната стъпка е "развод". Как бихте реагирали, ако разберете за паралелна връзка на партньора ви, която се е случила да речем преди 10 години. Продължила е 5-6 месеца, вашият човек се е кротнъл и никога не ви е дал повод за съмнение. И всичко така до преди седмица, когато случайно научавате за аферата. Имате 18-20 години брак. Слагате ли кръста? Или...

# 1 070
Абуто, подценяваш женската интуиция ми се струва..
според мен, няма такива жени, които да не са 'усетили' страничната връзка..нито пък толкова добри измамници от мъжете, които никога да не са давали повод за съмнение, а да са имали паралелна връзка..

# 1 071
Не знам защо прошката да е прекрасен и божествен акт. И какво значи изобщо прошка. Някой е направил нещо лошо зад гърба ти, с пълното съзнание за това, какво прави. И ти какво му казваш - ее, няма нищо, нищо не се е случило, аз съм Господ и ти прощавам?
Записваш курс по психология на лъжата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Много е интересен. Преподавателят е със сериозен стаж като криминалист. В групата има и родители на тинейджъри и на зависими млади хора.

# 1 072
Според мен странични връзки не могат да останат незабелязани, може човек да избере да си затвори очите, но да не е усетил нищо - абсурд.
И за мъжете важи, не само за жените, хората имаме интуиция, жените по-често доста силна.

# 1 073
Оставането също го виждам единствено от "практична" и сметкаджийска страна, друга няма.
Според мен при авторката е това, а другото е пясък в очите и ала-балистика.
Е, да, не е добре да се прибързва, но в случая конкретно крайно изкуствено ми звучат приказките й.
Добре на хартия, но неосъзнати реално.

# 1 074
какво ще ти помогне този курс, Calma?
да ходи мъжа ти на курса - той лъже, той трябва да работи над себе си в случая, ако иска да си върне доверието и да се поправи..

# 1 075
Обикновено една двойка прекарва голяма част от свободното си време заедно. Ясно, че всеки вероятно си има някакво хоби, спорт или излизане с негови си приятели, но това не се случва всеки ден. Паралелна връзка означава доста време извън къщи, ще се забележи, освен ако работата на изневеряващия не е свързана с много командировки и т.н. Ако професията на партньора ми е свързана с много и продължителни пътувания и няма начин да сме заедно, най-вероятно поне при мен не би просъществувала тази връзка.

# 1 076
какво ще ти помогне този курс, Calma?
Да го хване в лъжа без да му бърка по телефона.
Аз имам един въпрос - преди да се види събщението на телефона, би трябвало да е проработила интуицията? Или е било чист късмет да се види съобщението?

# 1 077
тя писа, че е усетила нещо нередно още преди няколко месеца, откогато се смята, че е имал паралелна връзка, тоест интуицията ѝ си работи добре, просто тя си затваря очите..

# 1 078
Само леко да отклоня темата. За малко.
Тези, които са твърдо за това, че брака е отишъл на кино и разумната стъпка е "развод". Как бихте реагирали, ако разберете за паралелна връзка на партньора ви, която се е случила да речем преди 10 години. Продължила е 5-6 месеца, вашият човек се е кротнъл и никога не ви е дал повод за съмнение. И всичко така до преди седмица, когато случайно научавате за аферата. Имате 18-20 години брак. Слагате ли кръста? Или...
Ако това е било преди 15-20 години, как ще науча сега... И как ще е сигурно, че се е кротнал...
Но ако е така, както си го описал, това ще ми се стори като епизод от отдавна и няма да е от значение за мен, защото човекът е оценил миналата случка като грешка и е излекуван.

За какво да ходя на курс по психология на лъжата, какво се учи там - как да лъжеш и да не те хващат? Как да те лъжат и да си затваряш очите? Simple Smile

Прошка по християнски е едно, ден на прошка и прочие. Тук стана дума да простиш на изневерилия и да си останете да се обичкате както преди, все едно, че нищо не е било.

# 1 079
За мен хора, които се предполага да са близки, семейни, двойка, дори и да не са най-интимни и топли помежду си, няма начин да не се усетят един друг.
След толкова години хората си научават навици, динамика, реакции, рефлекси дори.

Общи условия

Активация на акаунт