Изневярата и след това ...

• 56 440
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 080
какво ще ти помогне този курс, Calma?
Да го хване в лъжа без да му бърка по телефона.
Аз имам един въпрос - преди да се види събщението на телефона, би трябвало да е проработила интуицията? Или е било чист късмет да се види съобщението?
Първо интуиция, след около месец - късмет.

# 1 081
А преди съобщението по телефона, повдигнахте ли темата с подозренията лично с мъжа Ви? Когато още не е имало "доказателство", а само подозрения.
Ако сте съумяла да пренебрегвате интуицията си или порива да го конфронтирате и това не се е отразило на семейния ви живот, значи не обичате да клатите лодката по принцип и може да продължите по-спокойно в брака, в сравнение с други (дори при останалото леко недоверие към мъжа ви, заради което отивате на курс).

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 14:48 от Linda*kiss

# 1 082
Много надценявате хората, че можели били да усетят, че нямало как да стане

Особено жените, преживяват любови без дори мъжът да разбере
За това въпросът на abuto е съвсем резонен и много на място: даването на шанс след изневяра е в името на бъдещите години, в които може и да проработи брака и връзката
Съвсем си е възможно

# 1 083
Много лесно се прикрива паралелна връзка, ако е с колега/колежка. Имат обедни почивки, път преди и след работа, отпуска без половинката да знае, една, две лъжи за тийм билдинг (1-2 уикенда заедно) и поне година ще е минала без да се усетят от другата страна.

# 1 084
Изчукване в обедна почивка и след работа в колата на път за вкъщи не го имам за връзка аз. Както и инцидентно по командировки  тийм билдинги.
Това си е просто разврат.
Връзка е, ако хората поддържат физическа и вербална връзка/комуникация ежедневно – чрез телефони/чатове/срещи/секс.

# 1 085
Изчукване в обедна почивка и след работа в колата на път за вкъщи не го имам за връзка аз. Както и инцидентно по командировки  тийм билдинги.
И по-малко от три тека.
На това му казвам аз широко скроена жена. Опен бокс, на американски.

# 1 086
По тази логика почти всички имат паралелни връзки. Щото не като да не знаем и не сме виждали как текат фирмен/корпоративен живот.

# 1 087
Не знам. Аз колежка досега не съм праскал.
Нито паралелно, нито хоризонтално, нито вертикално.
Ти ще береш ядове пред Свети Петър.

# 1 088
Ами аз бих тръгнала отзад-напред, ако става дума да разбирам за нещо.
В момента имам връзка, която е хубава, хармонична и се крепи на взаимна подкрепа, близост и грижи. Нищо не ми липсва в тази връзка и нищо не изглежда да липсва на партньора ми. Говорили сме си доста и сме се разбрали, че ако някой нещо почне да го убива, ще си каже овреме. Аз не усещам пространство за паралелна връзка или за обикновено изпраскване в обедната почивка.
Ако се освободи такова пространство, то ще е заради нарушена близост и хармония и това трябва да съм пълен идиот, за да не го разбера. А тогава ще се опитам това да възстановя, а не да почна да преравям комуникации в търсене на изневяра.
Ако е изпраскал някоя в обедната почивка, се опасявам, че просто ще бъде изпраскан с тигана по главата.

# 1 089
Басила, те според теб не комуникират ежедневно, след като са колеги, така ли? Не се виждат и не поддържат връзка, просто се хващат от краката за главата и се почват. Интересно...
Питам, понеже ти сподели, че секса с колега не се брои за паралелна връзка. Нищо, че може да е ежедневен и да продължи с години.

# 1 090
Нямам идея.
То и никъде не е уточнено в този казус нищо конкретно за другата жена.
Може изобщо да не е колежка.

# 1 091
Много лесно се прикрива паралелна връзка, ако е с колега/колежка. Имат обедни почивки, път преди и след работа, отпуска без половинката да знае, една, две лъжи за тийм билдинг (1-2 уикенда заедно) и поне година ще е минала без да се усетят от другата страна.

Напълно съм съгласен и точно в тази връзка бях писал по-нагоре, че развратът е повсеместен.

За стари изневери - въпросът е на място и доста сложен. Тогава бутилката се вижда наполовина пълна или наполовина празна. Според мен е важно какво е било държанието, поведението за други ключови въпроси в семейството - децата, възпитанието, финансите, имотите и пр. Оправданието на изневеряващият е, че е отдавна и "обича" своя партньор, но... фактите какво говорят? Важно е как се е разбрало, от чувството на вина на изневеряващия ли е или по други причини, колко вината е разяждала отношенията в брака, дори и под повърхността...

Предвид масовостта на разврата наистина е възможно много хора да не съзнават тези паралелни връзки и да не знаят за тях, а някои да се натискат и да се мъчат да ги премълчават, предъвкват, преглъщат и т.н.

# 1 092
  • София
А бихте ли ревнували мъжа си от обвързана колежка, с която си говори всеки ден по негова инициатива поне по час. Търси я за мнение по важни въпроси, като не вдигне, пише, споделя за проблеми във връзката (което няма как да се знае от половинката, разбира се), но смятам, че енергията се усеща.
Аз бих.

# 1 093
А бихте ли ревнували мъжа си от обвързана колежка, с която си говори всеки ден по негова инициатива поне по час. Търси я за мнение по важни въпроси, като не вдигне, пише, споделя за проблеми във връзката (което няма как да се знае от половинката, разбира се), но смятам, че енергията се усеща.
Аз бих.
Сигурно би я ползвал и за консултации как да правят секс с жена си Smile

# 1 094
  • София
Жената изобщо не ревнува май. Според мен - погрешно.

Общи условия

Активация на акаунт