С термин май 2025

• 31 065
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте. И аз съм нова във форума. Преди 3 дни разбрах , че ще имаме 3 детенце. С термин 15 май . Видях , че има и други мами с вече и други детенца. Един въпрос - кога смятате да им кажете ?

# 16
Здравейте. И аз съм нова във форума. Преди 3 дни разбрах , че ще имаме 3 детенце. С термин 15 май . Видях , че има и други мами с вече и други детенца. Един въпрос - кога смятате да им кажете ?
Аз казах веднага, изстрелях го супер емоционално-ще си имате братче или сестриче. Малкия на 8 г., каза само “бла”, големия на 11 г., каза, че се надява да е момиченце, но после смени и поиска момченце, за да го научи да играе футбол…честито и стиснати палчета Simple Smile

# 17
Аз казах веднага, изстрелях го супер емоционално-ще си имате братче или сестриче. Малкия на 8 г., каза само “бла”, големия на 11 г., каза, че се надява да е момиченце, но после смени и поиска момченце, за да го научи да играе футбол…честито и стиснати палчета Simple Smile
[/quote
Аз незнам кога ще събера смелост 😀
На 34 съм , но големият ми син е на 18 , и незнам как ще реагира. Малката е на 9, със сигурност за нея ще е супер

# 18
[/quote
На 34 съм , но големият ми син е на 18 , и незнам как ще реагира. Малката е на 9, със сигурност за нея ще е супер
[/quote
Ясно, вероятно с големия наистина трябва по-внимателно. Стискам палци да е успешно! На мен най-голямото ми притеснение е, че съм на 40 и както една моя приятелка казваше, на площадката го питаха: това майка ти ли е или баба ти 🫶🏻 не се вълнувам особено от хорското мнение, но искам детето да е добре и да няма притеснения Simple Smile

# 19
  • Sofia
Здравейте и от мен. Включвам се плахо с 2 чертички. Вече 7 ден закъснение, термин по календар - 15.05.2025. Живот и здраве ще ни е трето дете. Надявам се всичко да е наред. Така хубаво се изненадах да прочета,че има още няколко майки, очакващи трето. Мисля да изследвам тези дни чхг и записах час за преглед, за да чуем сърчицето другата седмица. На децата все още не сме им споделили,защото предпочитам да мине първият преглед и да се уверим, че можем да им съобщим спокойно новината. Първи признаци при мен бяха като при предстояща менструация - болки в кръста и уголемени гърди. Сега се "наслаждавам'' на запушен нос и умора Smile

# 20
  • София
Здравейте, включвам се и аз. Положителен тест от вчера, ще ми бъде второ детенце. Баткото е почти на 2 годинки. Много е хубаво, че има мами с по 2 дечица чакащи 3-то (големи ентусиастки сте).

Имам час след 2 седмици, така че остава да чакам. При мен има потене като симптом (става ми горещо), някой друг с подобни оплаквания?

# 21
Честито! 😍
Аз съм 6с+4дни и за сега единствено от овулация насам си ми остана една идея по-висока температурата (37.1-37.2), в началото имах леки болки в кръста, които не знам дали бяха от това, защото отшумяха. Също вечер понякога ми е леко запушен носът и имам страхотен запек 😵💫. Появи ми се и косопад, но не знам дали е от бременността или съвпадение. Като цяло не мога да се оплача за сега.

Последна редакция: ср, 11 сеп 2024, 22:33 от ~Mockingbird~

# 22
Охо, май сме доста с термин 15.05. и то с трето. А някоя ще пие ли хапчета за кръвно по време на бременността?

# 23
Здравейте и от мен Simple Smile Термин според последен цикъл, 14ти или 15ти (в зависимост от продължителността на цикъла, при мен варира от 28 до 30), та...средата на май следва някъдe да е. Още не смея да се радвам, ще ми се да минат първите 2 прегледа поне. В петък е първият, следва да съм 5 г.с и 2-3 дни...ще видим. Имам момиченце на 3 г. Успех на всички!

# 24
Включвам се и аз с термин по календарчето в телефона 09.05 .
На мен ще ми е първо детенце след инвитро и 5 години очакване .
Моят преглед мина още в 5 г.с. ,в момента съм 5+6 .
Имах зацапване ,заради което лежах в болница 3 дни ,но слава богу всичко отмина . На първият преглед видяхме 1 сакче ,но в болницата на прегледа се съмняват или за хемотом (които може да е причината за зацапването) или за още едно сакче . Ще разберем със сигурност другата седмица, като тогава се надявам да чуем и сърчице ,ще бъда в 7 г.с тогава.
Аз като симптоми имам киселини ,болки в корема и кръста ,запек и напрегнати гърди .
Пожелавам успех на всички и най-вълшебният финал ! ❤️

# 25
Здравейте, включвам се и аз. Положителен тест от вчера, ще ми бъде второ детенце. Баткото е почти на 2 годинки. Много е хубаво, че има мами с по 2 дечица чакащи 3-то (големи ентусиастки сте).

Имам час след 2 седмици, така че остава да чакам. При мен има потене като симптом (става ми горещо), някой друг с подобни оплаквания?
На мен ми е доста студено 🤦🏼♀ постоянно съм настръхнала.

# 26
  • София
Честито на всички нововключили се бъдещи мами! Успешно и леко бременеене! Много е хубаво наистина, че има толкова мами, които са в очакване на трето! Blush

Честито! 😍
Аз съм 6с+4дни и за сега единствено от овулация насам си ми остана една идея по-висока температурата (37.1-37.2), в началото имах леки болки в кръста, които не знам дали бяха от това, защото отшумяха. Също вечер понякога ми е леко запушен носът и имам страхотен запек 😵💫. Появи ми се и косопад, но не знам дали е от бременността или съвпадение. Като цяло не мога да се оплача за сега.

Mockingbird, с теб може би сме с еднакъв термин! И аз вчера бях 6г.с.+4 дни, днес 6г.с.+5 дни. Grinning
При мен от седмица се появиха киселини, ужасно гадене, на моменти и леко повръщане. И не е само сутрин, ами общо взето се появява когато си поиска... Но не съм сигурна дали не е от допълнителния прогестерон, който пия в момента заради зацапването, защото тези симтоми се появи след като започнах да го пия. Уж вече понамаля зацапването (не смея да кажа, че е спряло). Освен това последните дни и на мен като Vesssy5555 ми е много студено, а не са чак толкова ниски температурите. Другото, което ме мъчи, са гърдите. Усещам ги много тежки и болезнени, особено като спя. И заспивам в 9 вечерта Joy
Днес съм на още един преглед с надежди вече да чуем пулс. Hands Pray

# 27
Lioness_MM 6г.с+5дни съм днес, да 😊 При мен едното приложение изкарва термин 02.05, останалите 03.05, ще видя на прегледа какво ще кажат. Успех на твоя преглед!

# 28
  • София
Lioness_MM 6г.с+5дни съм днес, да 😊 При мен едното приложение изкарва термин 02.05, останалите 03.05, ще видя на прегледа какво ще кажат. Успех на твоя преглед!

Да, и при мен е така с датите, на моето, на което си следих цикъла пише 02.05, а на повечето останали 03.05.  Grinning  Всъщност по-рано в темата май точно с теб коментирахме приложенията. Simple Smile
Благодаря! Ти кога си на преглед?

# 29

Да, и при мен е така с датите, на моето, на което си следих цикъла пише 02.05, а на повечето останали 03.05.  Grinning  Всъщност по-рано в темата май точно с теб коментирахме приложенията. Simple Smile
Благодаря! Ти кога си на преглед?
Да, с мен ги коментира. Аз си записах час за 18.09 (другата сряда) 😊

Общи условия

Активация на акаунт