Свалки в интернет

• 9 531
  • 203
  •   1
Отговори
# 150
Rf, искаш да кажеш, че омъжените жени били лесни, без критерии и задръжки?
Я пак си помисли.
Винаги има едни 20% "отчаяни" съпруги, които "искат да са щастливи" и ... тревата е по-зелена.
Там се целят. И някъде кълве.

# 151
Rf, искаш да кажеш, че омъжените жени били лесни, без критерии и задръжки?
Я пак си помисли.
Е, ако търсиш само заигравка, според много мъже са по-лесна цел и по-подходяща. Много малко от тях биха си рискували семейството, така че нито имат, нито искат много време. Не очакват да им предложиш сериозна връзка или да искат да правите деца и т.н. Те не че всичките са лесни, но която е навита да кръшка, върви с по-малко "усложнения" и изисквания от жена която наистина търси да гради нещо с мъжа. Като пробват наред, все ще уцелят и по някоя дето ще се навие. Останалите ще им теглят по една и ще им рекат простаци, но на кого му пука.

# 152
  • SF
Е, ако търсиш само заигравка, според много мъже са по-лесна цел и по-подходяща. Много малко от тях биха си рискували семейството, така че нито имат, нито искат много време.

Аз тук съм на обратното мнение. Те не го правят с идеята, че си рискуват семейството, а че ще си го запазят, въпреки стъпката встрани. Даже гледат невинно и се чудят какво пък толкова е станало!

# 153
Всъщност, същото имах предвид. Повечето вече си имат семейство и от въпросния ухажор само "веселата част" се иска, ако пък вземе че му се получи. Без очакванията и без отговорностите.

# 154
  • SF
Да, намеренията са за нещо мимолетно, колкото да си държим самочувствието, че още ставаме. При някои се получава спукано гърне и от играчка става плачка.

# 155
Всъщност, същото имах предвид. Повечето вече си имат семейство и от въпросния ухажор само "веселата част" се иска, ако пък вземе че му се получи. Без очакванията и без отговорностите.
Че то това може да важи и за някои свободни дами. То даже звучи много хубаво - само веселата част /заведения, почивки и пр/ без съжителство и ангажименти. Направо чудно! Защо трябва да е омъжена, че да го иска?!? То даже е по-зле - значи е ограничена и нелоялна, най-малкото.. странни съждения чета тука Joy

# 156
  • София
Е аз такова чудо си търся и не намирам!
Гадже за веселата част. Ама и двамата да сме свободни.

# 157
  • Washington,USA
Е аз такова чудо си търся и не намирам!
Гадже за веселата част. Ама и двамата да сме свободни.

Мен вземи 😂

# 158
Мда, и аз така. Не, че търся, ама ако се намери, няма да откажа Joy

# 159
Че то това може да важи и за някои свободни дами. То даже звучи много хубаво - само веселата част /заведения, почивки и пр/ без съжителство и ангажименти. Направо чудно! Защо трябва да е омъжена, че да го иска?!? То даже е по-зле - значи е ограничена и нелоялна, най-малкото.. странни съждения чета тука Joy
Не съм и твърдяла че само с омъжена става това. Но имаше чудене как тъй виждат че е семейна и не ги спира това. Те точно тоя модел свалячи наистина карат наред, пък все някога ще уцелят някоя дето да се впечатли. Независимо дали действително ще направят нещо или просто ще получат вниманието дето търсят, че някои наистина само това им е зорът.
Но поне от приятели това съм се наслушала - че според тях семейна жена е по-"безопасна" в това отношение (те си свалят наживо а не да се лъжат онлайн), свободна вероятно щяла да се влюби и да им изяде безценната свобода Grinning Абе страхливи станаха, с две думи Grinning

# 160
Скрит текст:
Гери, ok.
Не съм ползвал никога Тиндър, и за мен е безсмислено, примерно. Simple Smile
Фалшивост има навсякъде. Да, в нета повече, защото този, който го прави разчита на анонимност.
Лично в такава ситуация не съм изпадал, може би защото имам опит, не знам.
Но, ако си човек, като мен и много други тук, няма какво да криеш, и си себе си, така отсяваш, и след това в реала изненади няма, а ако има нещо, то е от приятната страна на нещата. Simple Smile

Искаш да кажеш, че ти си категорично против да се запознаеш с някой онлайн, дори оттук, ако щеш, и за теб няма нормални? Wink
Искам да кажа, че най-вероятно определен тип хора си търсят половинки в такъв тип приложения. Колкото да излизат с някого месец-два с определени непринудено несериозни цели. Което ми се струва загуба на време.
Не чета в други форуми, но предполагам като цяло те не са насочени към запознанства от такъв тип. А и в различни теми можеш да прочетеш полезни неща от хора с повече опит в някоя сфера или дори различни гледни точки за дадена ситуация или казус,... което е в пъти по-интересно от това, което някой, който има за цел свалки, може да ти каже в рандъм чат.

# 161
Е, кво да искат... Ако върже, върже.
Аз затова нямам снимки никъде онлайн. Ползвам си фейса за чат с приятели и колеги и това е. Даже съм заглушила абсолютно всички публикации от тях, щото не ми се гледа кой кво ял и къде се пекал на плаж във фийда ми . Следя си някакви групи и страници, които ме вълнуват и толкоз. Имам поне стотина чакащи покани за приятелство,.ми седят си. За кво са ми... Не ги познавам лично. Приятели на приятели не добавям. Даже и хора, които лично познавам не добавям, щот не ме кефят Joy
С една дума да не ти пращаме покани в facebook. Scream
Разбрахме Sweat Smile

# 162
  • Out of the Mix
Гери, да приемем, че и аз и ти търсим човек до себе си, имаме си някакви критерии, нормално.
То не се започва с голямата кошница. Да, картите може да са на масата, за да се знае, но то се започва именно с непринуденото и как да кажа, не толкова сериозно. То става такова с времето, и няма как да знаеш ще стане ли, я да, я не. Прекарва се хубаво време, уплътнява се, а вече какво ще стане никой не може да ти даде гаранция, даже и най-прекрасният ти желан принц. В смисъл няма как отначало да знаеш дали ще е загуба на време. Някой ти е привлекъл вниманието, опознавате се, излизате, и каквото стане.

Когато желая една жена, да прекарвам с нея времето си, не тръгвам с нагласата за еди си колко време ще съм с нея и това е, както казваш месец, два. Може и 2 излизания, и 3 г. да изкараме, да не искаме да се пускаме и т.н.
Върви ли ни приказката, усещаме ли се, от само себе си и по общи интереси, теми, ако щеш, така става, че единият "кани", в контекст за нещо допълнително. И така опознавайки се случват нещата.

Запознанства навсякъде стават.

Темата е "свалки в интернет". Същото е и тук, темата може да се казва всякак.
Това не значи, че тук влизат само "свалящи се", и да се сваляме. Grinning
Общуваш.

# 163
То не е въпросът за какво е, а че е едностранно, зорът е човекът да си изприказва там нещата. И мен ме отблъсква често точно такъв "разговор". То и разговор не е, де.
Но когато искам само да чета нечий разказ без аз да участвам, обикновено хващам някоя книга, по-добре работи. Такова нещо мога да изтрая примерно от майка ми, чат-пат от сестра ми, но не и от мъж в процес на "свалка" или каквото там си мисли че би постигнал ако ме заговори така.

Да, едно на ръка че е скучно и странно, но и най-вече едностранно. Няма опит за диалог. Явно няма с кой да си приказва.

# 164
  • Paris, France

Женената жена няма да иска почивки на Бали и Хаваите и запивки в Прага и Стокхолм, защото няма как да отсъства толкова дълго от дома си. Тя няма да може да излиза по ресторанти и дискотеки всяка вечер. Няма да иска много на брой, скъпи подаръци, защото мъжът и ще забележи. Мъжете, които пишат на женени жени търсят само евтин и бърз секс без обвързване и отговорности и мислят, че със свободна няма да могат да го получат.

Някои от мъжете са женени и мислят, че понеже на тях сексът в къщи им е малко, е същото за жените. Мъжете и да са обвързани, ако им падне нещо, действат.

Гъбаркала съм се с такива като имах фейсбук, но си е досадно. Обвинявах ги, че всъщност харесват мъжа ми и искат чрез мене да се запознаят с него и да ми го откраднат. На други съм обяснявала, че аз съм женена, но брат ми не е и си търси момче. На трети предлагах тройка с чичо ми и братовчед ми. После се хилехме с приятелки.

Общи условия

Активация на акаунт