Нашите цветя - обща тема 25

• 26 385
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря! Дано да си ги запазиш зимата и да ги размножиш.

# 646

Тези са от по- миналата година, дори са по- хубави от белите.  Но и това лято беше адски жега.

# 647
Сакъзчетата са чудесни, но и мястото ме впечатли, прекрасна панорама!

# 648
Lilium, невероятни са Heart Eyes
При мен няма ХоумМакс, но ще запомня, че там има хубав разсад. Страхотни са, наистина, точно такива искам и аз. Браво на теб Flowers Rose

# 649
  • София
Lilium Simple Smile, страхотни са. Винаги съм се възхищаваме на такива цветя . Сподели тайната Heart

# 650
Поливам с течна тор на няколко дни, почиствам  прецъфтелите колкото мога. И в жегите понякога вечер пръскам  с пукверизатор.  За друго не се сещам. Аз имам проблем с вятъра. Често сандъчетата  ми летят и се чупят, а съм на 3я етаж. Дайте идеи как да ги застопоря,  като терасата завършва на камък, върху който са сложени и не се прикрепват.  Тая година пробвах да сложа тежки камъни в сандъчетата,  да са тежки, но пак имаше жертви...

# 651
  • Mostly in my mind
Лилиум, каква тор ползваш?

# 652
  • Mostly in my mind
Ето ги и моите, макар че не мога много хубави снимки да направя заради светлината

# 653
И твоите са чудесни, Лолита Simple Smile

# 654
Течна за балконски  цветя. Каквато намеря като марка.

# 655
Лилиум, за закрепването намери някой железар да ти направи двустранно пе-образно по размер на парапета, може да ти го пръсне бяло или поцинковано, за да се слива, ако искаш да ти седят на парапета.
Ако ще ги слагаш от вътрешна или външна страна да висят може да намериш по размер - нещо такова
https://bauhaus.bg/darzhach-za-sandache-za-balkon-geli/p/8432

Виждала съм и плоски.

# 656
  • София
Еха, Лилиум, прекрасни сакъзчета и още по-уникална гледка! 🥰
Лолита, и твоите са чудни!
Моите мушката се представиха отлично този сезон. На югоизточна тераса, лятото с по една-две поливки седмично, защото си бяхме на село. През седмица подхранвани с тор (течна за цъфтящи, на Ивесто).

И една гледка от терасата.

Снимките са от тази сутрин.

# 657
  • Mostly in my mind
Течна за балконски  цветя. Каквато намеря като марка.
Имах предвид марката. Ясно. Simple Smile че от тор до тор има разлика. Последно бях взела на Лактофол, но не останах впечатлена.
Благодаря ви! Flowers Hibiscus

# 658
И аз на Лактофол  не го харесвам,  сякаш си е чиста вода.  От другите, които съм взимала нямам оплакване.

# 659
С тези красиви мушката и сакъзи, направо ми идва пак да се заредя с такива. Но терасата ми е югоизточна, а в жегите и те едва издържат, напоследък спират да цъфтят лятото.

Лилиумче, ако правиш резници за разсад от белите сакъзи, може ли да се одумам ? Пък ще мисля, къде мога да ги сложа на сянка догодина. Много ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт