Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 87

• 29 252
  • 756
  •   1
Отговори
# 750
красиво -добре! , но практично!? Rolling Eyes
веднага виждам, едни косми да хвърчат из въздуха... едни прашинки - на фона на слънчеви лъчи....
и дори, не помислям за дом с домашни любимци Dizzy Face
въобще ОКР-то ми ...Scream Scream

# 751
А я кажете за вградените климатици в шкаф. Нямам предвид стандартен климатик с решетка отпред, каквито бяха показани по-горе. Бях попаднала на такива, които се вграждат в шкаф или в стена от гипсокартон, остава да се вижда решетка. Не ми е на дневен ред и не съм ги проучвала, обаче ми се видя страхотна идея. Не са таванните климатици за окачен таван, точно за вградени мебели бяха... Някой да е запознат?

# 752
  • Street of Dreams
Teзи ли имаш предвид?

Междувременно има и такива, които се слагат вместо гипскартон, но ми дава невалиден URL, затова качвам линк към производител
https://www.kampmann.de/hvac/produkte/kuehldeckensysteme/gipskarton-kuehlsegel

# 753
  • София
То по принцип може да се направи цяла климатична състема за къща  и само решетки да се виждат. Както е по магазините и моловете, примерно.

# 754
По казуса с климатика на Защо ме търсиш?, аз бих монтирала рафт, който подхожда на останалите мебели в стаята  на около 20-25 см. под нивото на климатика от край до край на стената (без зоната където се прибират завесите  и бих боядисала над него стената в бяло. Така климатика визуално ще "потъне", а декорацията по рафта, вкл. и пред кабелният канал може периодично да се подменя и да си има нова спалня всеки сезон например Simple Smile.
В момента тази декорация за мен е небалансирана и наистина привлича погледа точно в зоната на климатика.

# 755
Заповядайте в новата тема!

# 756
Не, това е таванен/канален.

Намерих едната картинка, която бях разглеждала преди време и виждам, че на описанието пише "подов за вграждане" (превеждам от италиански). Може би е просто оригинална хрумка да се използва така, не знам и аз. Истината е, че трудно намирам подобни снимки - или не знам как се казва, или не е популярно решение, а изглежда супер. Показаният модел е на Дайкин.

Пепси, гениална идея! За мен най-добрата до момента.

Общи условия

Активация на акаунт