АС и други романтични К-драми - тема 11

• 18 868
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
Нашият красив 13-и принц Nam Joo Hyuk днес се уволнява! Дай, Боже, скоро да го видим в нови и интересни роли!

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 12:47 от winona

# 301
Днес рожденник е ДжунгКи
https://youtu.be/u7wAl2LCDHo?si=SkNbkWaHDsWzJg95

Излезе и песента в изпълнение на Дже от ОСТа на Заличителя
https://youtu.be/QaSaeBkPS_M?si=tS0-rjqU8mEuTitK

# 302
  • Русе
https://www.facebook.com/reel/1081868410316935
А аз ви пускам харесана и обичана песен, но ...в друго изпълнение. Simple Smile За съжаление, не я открих в Ютуб.

# 303
За тези, които не ползват фейсбук, клипчето от поста на Уин Hands V.

Единият изпълнител е Чонг Йонг Хуа от CNBlue, който наскоро гледахте по Сторито в Brain Works. А другият е И Сънг Ги, който може да е познат на гледалите Книгата на семейство Гу.

Аз се забавлявам с No Gain No Love. Големи са сладури.  Смях се с глас, когато Той откри какво има в куфарчето с нейните подаръци от 30-я ѝ РД, а Тя даже имена им беше дала Joy.
Вещичките го превеждат и го качват в канала си. Предполагам, че днес-утре ще се появят 7 и 8 епизод.

# 304
Ами и с тези изпълнители песента звучи много красиво. Благодаря на Уинона и 2 в 1!

# 305
  • Варненска клюкарка
За тези, които не ползват фейсбук, клипчето от поста на Уин Hands V.

Скрит текст:
Единият изпълнител е Чонг Йонг Хуа от CNBlue, който наскоро гледахте по Сторито в Brain Works. А другият е И Сънг Ги, който може да е познат на гледалите Книгата на семейство Гу.

Аз се забавлявам с No Gain No Love. Големи са сладури.  Смях се с глас, когато Той откри какво има в куфарчето с нейните подаръци от 30-я ѝ РД, а Тя даже имена им беше дала Joy.
Вещичките го превеждат и го качват в канала си. Предполагам, че днес-утре ще се появят 7 и 8 епизод.
Благодаря!
Тази песен  много я харесвам в изпълнение на Сокчо, първо тя ме хвана в Бегача, но във втората част двугласът на тези двамата горе е много впечатляващ, тя и самата песен е много хубава, мина през няколко класации тя, но не мога да кажа ни една. Точно нея очаквах да оценят на идващите награди, но са избрали друга, също хубава. Но пък нататък са наградите МАМА на които също оценяват песен от сериал, та дано там.
Варианта в Бегача е по-лиричен
https://www.youtube.com/shorts/xGXvrIzCbFo

На мен много видеа ми излизат от No Gain No Love, главните ми се виждат сладки, със сигурност по-сладки от двойките от другите 2 сериала които гледам, но ще изчакам да видя и последните 2 серии отЗаличителя и тогава ще ги мисля.

Ча в реклама на някаква храна Joy
https://www.youtube.com/shorts/3Wm6boOvb90

старо но интересно, врявата която предизвика в Мексико
https://www.youtube.com/shorts/pGg1IZGTyU8

# 306
  • пак на Рив Гош
Смях се с глас, когато Той откри какво има в куфарчето с нейните подаръци от 30-я ѝ РД, а Тя даже имена им беше дала Joy.
Аз също Joy! След което се опитах да си представя как изглеждат като представители на различните континенти (нали нещо такова каза голямата й "сестра", като връчваше подаръка... че така може да обиколи целия свят) Joy

Аз много се забавлявам и със Seoul Busters, но той е в друг регистър.

# 307
  • пустинен пъпеш

Само на мен ли ми се струва,че Jung Hae-in  има доста голяма прилика със знаменития си трети прадядо Jeong Yak-yong( велик мислител от по-късния период на Чосон ).

# 308
О, и Seoul Busters гледам. Да, в друг регистър е. Но корейците съм ги признала в такива пародийни сериали. Умеят, така лекичко, между пародията да вкарат сериозни неща.

Роци, бяха ги замаскирали, но различните платформи, които излъчват сериала, са го направили по различен начин. Та, ето една снимка, където се вижда малко по-добре какво има в куфарчето Wink
Скрит текст:

# 309
  • пустинен пъпеш
Добре,че посочихте Seoul Busters,започвам го и още с първите кадри на акцията в парка веселбата ме спечели.

# 310
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Изгледах 3 и 4 епизоди на Стартъп. Дотук всичко ми допада. Има забавни моменти, има и мегдан за развитие на самите герои, има и мъгла около това кой с кого ще влиза във взаимоотношения. Някак всичко е възможно и тръпката какво ще стане по-нататък е налице. Изобщо не е сигурно, поне засега, какви конфигурации ще се заформят. Знам, че мога да надникна набързо в последната серия, но не го правя. Защото този сериал ме кара да съм любопитна и пълна с очаквания, и искам да продължи да е така, а не да си задоволя любопитството и после, както се казва, да гледам чисто механично. Харесва ми. Определено.

Крими пародията ще я гледам по-нататък. Не гледам само романтики, все пак. Joy

# 311
Някак пропиляха потенциала на финала на Самонадеяният принц. Като за начало най - голямата гад не беше наказана.

# 312
  • пак на Рив Гош
Роци, бяха ги замаскирали, но различните платформи, които излъчват сериала, са го направили по различен начин. Та, ето една снимка, където се вижда малко по-добре какво има в куфарчето Wink
Мерсиииии Hug
В дорама-та съвсем нищо не показаха, бяха го оставили на въображението на драгия зрител. Като го отвори, от куфарчето заструи една златиста светлина, в средата на която имаше сърчице с пайетки и никакви такива интересни подробности. Но драгият зрител се усети все пак, де. Това настрана, ама бяха замъглили и един продуктово позициониран серум или крем, дето Главната го използва в един момент и който ми привлече вниманието. Направих скрийншот, ама и така не се вижда марката. Ще трябва да пробвам обратно търсене в Гугъл Grinning.

# 313
  • пустинен пъпеш
Утрото ми започна с изненада във фейсбук в рубриката  Кулинарни пътешественици на страницата Обекти(при това следвана от приятелка)-статия ,посветена на,,Ползите и философията на корейската кухня"-,,Hansik, корейската кухня, е истинска кулинарна философия. Много традиционни рецепти предлагат различни ползи и се считат за здравословни за нашето тяло".,придружена със следния коментар:,,Тази статия по повод Chuseok ли е?"
Много интересна информация прочетох в нея,въпреки че има и еднократна реклама на готварски плот на Бош:правилото за 5-те цвята,ферментацията и нейните видове,различните корейски екстракти,,за приготвянето на които се използва двоен котел, който възпроизвежда gamasot - древна корейска готварска техника, която позволява храната да бъде приготвена. Всъщност това е тенджера под налягане, която разпределя пара около керамичен съд, в който се намира храната. По този начин органолептичните свойства на продуктите се запазват непроменени".Придружено е и с обяснение за балансирането на енергиите ин и ян чрез различните продукти.
П.п.Малко разхвърляно го написах и с много цитати,но бързам да го споделя.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 09:41 от rududu

# 314
rududu би ли поставила линк към статията във фб ,стана ми любопитно

Общи условия

Активация на акаунт