Рори, помниш ли, очакваше да пуснат Бегача, а то май К- сериалите съвсем ще ги занулят, камо ли да купят от най- новите заглавия, едва ли биха могли да си ги позволят. Всъщност за двете години откак следя какво излъчват от корейските заглавия не съм видяла нито едно от новите хитови заглавия, стари да- нови не....
Догледах и двете серии на Съседите и се чудя що избират такива диагнози, като в крайна сметка главната на финала ще е жива и здрава. И за Кралицата на сълзите се чудех за същота. В случая на едното място чудодейното изцеление беше за сметка на немската, а на другото за сметка на американската медицина, сякаш самите създатели на историите не вярват в такива чудеса.
Проф, Джин е станал посланик на Гучито ли? По време на олимпийските игри го видях в един бутик, или да е било в централата на марката в Париж.
Роце, мерси че мислиш и за моя вкус. Това беше една от вече по-старите презентации на Клиник, не знам, май ги правят всяка седмица или през седмица. В този смисъл онзи ден в Шортс ми мина един анализ че за 3-те месеца след края на Бегача, общата стойност на рекламните му договори надхвърля 3 млн. долара, а до края на годината има още 3 месеца, казаха че вероятно по този показател щял да оглави и една друга класация или да дели място с Ча....

На Ча казармата му чука на вратата, но пък другият всепризнат красавец Джин вече е на линия, та конкуренцията хич няма да е малка. 

.
-