Осмокласници 2024/2025 - ново начало - тема 1

• 43 211
  • 786
  •   1
Отговори
# 765
Честит първи учебен ден на зайците!
5 успешни и щастливи години с приятели за цял живот!

# 766
А моят вече има домашни. По мат Laughing

Снощи го накарах да влезе в училищния си профил и видя съобщенията от учителя.
Трябва да носи листове и химикал за лагера. А второто домашно ще се предава другата седмица.

Леко се стресна, по няколко пъти чете какво е написано.

Дано попаднат в хубави класове всички деца Flowers Four Leaf Clover
Моят сподели, че едно дете, което е тормозило него и други деца в старото училище, е прието и то в туес. Дано са в различни класове. Иначе ще бъде много гадно за моето.

Добре , че те прочетох  преди лагера, че да знам че и листове и химикали трябва да сложим в багажа. Благодаря ves+ 🙏
Моят младеж в събота се върна от Гърция и хич не е отварял профила си да види дали има нещо. Аз вчера въртях перални и сушилни, за да стегнем багажа за днес и изобщо не ми е минавало през ума да му кажа да си провери мейла 😵‍💫.
Надявам се този който тормози деца ,да не се падне и при нас.
Ако искаш да се видим днес на откриването аз съм онази "откачалка" с тинейджър и бебе в количка 😁.

# 767
Успех на всички новопокръстени осмокласници Blush Питах младши иска ли морков. Прекръсти се Joy

# 768
Честит първи учебен ден!
Дано всяко дете е на точното място и попадне в добър клас ☀

# 769
Добро утро! Успешна и спокойна учебна година, изпълнена с много знания и положителни емоции! 🍀

# 770
  • София
Ако искаш да се видим днес на откриването аз съм онази "откачалка" с тинейджър и бебе в количка 😁
Мъжът ще го води. Той е по-ориентиран от мен   Bowtie 1и 2 блок на ту нищо не ми говорят… за самото записване да не обяснявам как се въртяхме в кръг. Детето ме питаше дали не сме се загубили.
 Но уж аз се глася за родителската, засега. Може тогава да се засечем Wink

Аз ще съм с малката. Е, не е много малка - 4 клас. От тази година започваме с тренировките да се прибира и оцелява сама. Но да видим какво ще стане - от училището са писали, че детето тр да е с някого, не можело само да ходи…

# 771
Моите деца се прибираха сами, като от училището изискваха да представим декларация, че по наше желание детето ще се прибира само. Иначе нямат право да го пускат- така ми обясниха тогава

# 772
На добър час на милите ни осмокласници и техните братя и сестри! Да са здрави, разумни, вдъхновени, мотивирани и да срещнат добри приятели в класовете и училищата си! 🍀
Сега като няма НВО за какво ще си пишем? 😁
И моето по дънки тръгна. Час по-рано стана и пак не й стигна времето да закуси (а закуската стоеше до нея през цялото време)
 Не знам какво ще прави от утре, като изместим ставането 2 часа по-рано.
Аз също няма да мога да ида на двора, но поне на малкия ще се предава онлайн и ще усетя духа (някак ми става емоционално винаги и пускам една сълза).

# 773
  • София
На добър час в осми клас на набор 2010!
Да са здрави, щастливи и удовлетворени от изборите си! Да се чувстват на мястото си и да намерят много нови приятели ! Да мечтаят смело и да сбъдват смели мечти! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 774
  • София
На добър час. По вода да им върви. Да са живи, здрави , успешни. Само напред и нагоре !

# 775
  • София
Честит първи учебен ден!
Да случат наборчетата на приятели и учители. Живи , здрави и щастливи  да са в новите училища!

# 776
  • столицата
НЕГ обявиха ли бала на момчето от последното класиране от петък? Не го откривам, а ми е интересно.

# 777
НЕГ обявиха ли бала на момчето от последното класиране от петък? Не го откривам, а ми е интересно.
463 т

# 778
На добър час на зайците гимназисти! Да са здрави, да им е интересно и да създадат приятелства за цял живот!

# 779
  • София
Успешна учебна година на всички! Вълнуваща и интересна да е за наборчетата и да е спокойна за родителите 🙏🏻

Общи условия

Активация на акаунт