💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 68 366
  • 1 202
  •   2
Отговори
# 60
  • София
Виетнамското Мани и Неделчо вече участваха, изложиха се.

Сит лъв си го сложи сам като прякор, не е измислен тук и цял сезон се повтаряше дори и от водещите.

# 61
  • София
Ужас на квадрат.  Искаше ми се ,да викнат братя Кръстеви,Цецо, Крум. Те В*иолета и змийчето и Disappointed
Това змийче, цяло лято и правят такъв ПР, подготвят е за нещо, само дано да не е водeщa на подкаста им

# 62
А да се нарича Виолета "Мама Кобра" не е много яко, поне така си мисля. Виолета имаше по-серт характер, но беше права за всичко, което прави и изрича. Не цепеше басма никому. Директността я правеше често нетактична, но това не означава, че е кобра. По-добре директна и честна, отколкото лицемерна и да маже филии само и да се чуди как да се хлъзга, според собствените потребности и изгода. Не понасяше нагаждачи и мазни, хлъзгави индивиди.

# 63
  • София
А да се нарича Виолета "Мама Кобра" не е много яко, поне така си мисля.
Те самите в едно тяхно стори се нарекоха по този начин

# 64
А да се нарича Виолета "Мама Кобра" не е много яко, поне така си мисля. Виолета имаше по-серт характер, но беше права за всичко, което прави и изрича. Не цепеше басма никому. Директността я правеше често нетактична, но това не означава, че е кобра. По-добре директна и честна, отколкото лицемерна и да маже филии само и да се чуди как да се хлъзга, според собствените потребности и изгода. Не понасяше нагаждачи и мазни, хлъзгави индивиди.
Да, на мен също ми харесаха тези й черти и беше добър играч. Надигра я обаче Мартин, който беше същия. Първо тя се опита да го прецака, после той й го върна и тя го намрази до края. Обачееееее ако се бяха съюзили и играеха заедно в тандем....можеха да превъртят играта, пък както си бяха и подготвени физически....най- можещите (силните), първи щяха да си тръгнат. И двамата бяха добри стратези, мислеха и играха играта с ум. Умееха да влизат под кожите и да манипулират "силните". За мен беше удоволствие да ги гледам в играта.

# 65
Добре,че ги пазеше продукцията за сеир. Иначе и двамата нямаше да останат дълго Joy

# 66
Нейните схемички и предварителни коалиции бяха ясни. Само при такива обстоятелства евентуално може да си позволиш да си устат и да не си знаеш мястото като нея. А самочувствието ѝ е толкова без покритие. 🙄

# 67
  • София
Обачееееее ако се бяха съюзили и играеха заедно в тандем....можеха да превъртят играта, пък както си бяха и подготвени физически....най- можещите (силните), първи щяха да си тръгнат
Ще я превъртят играта, ама .... само ако им разрешат, досега не се е намерил играч, който да бие Тупарев и с-ие в тази игра Joy

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 15:44 от dido2k

# 68
Аспарух от по-миналото предаване се бори за живота си при катастрофа.Това прочетох от Туджаров .Има и линк да го подкрепим.

# 69
Много лошо! Горкия човек... Дано се възстанови Sad
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/18777068

# 70
Със "специалното участие" на Стоянката както му викаше Мани. Появява се в началото и после на 4-та минута.
https://www.youtube.com/watch?v=_lySHawEz4s

# 71
Миличкия Пух! Стискам палци да се оправи!

# 72
  • Stockholm
Харесват ми временните резултати от анкетата.  Сезон 1 не е забравен Гласувайте, хора Joy

# 73
И аз гласувах за Сезон 1. Исках да гласувам и за Добрин, но името му не присъстваше в анкетата. А все пак е победител.
Сезонът с Неделчо и Мани също много ми харесваше.

# 74
  • Другата България
Разбира се, че няма да присъства Добрин.
Надали някой си го спомня, този нагласен победител, или ако си го спомнят, ще са няколко човека.
Това че е победител няма никакво значение, Дяволо изрично е подчертал, че е изредил ТОП ЛЮБИМЦИТЕ на темите. Какъвто Добрин не е бил никога.
И Алекса не присъства, също победител.
Има и опция “друг“, за хора, които не намират любимеца си в изброените.

Общи условия

Активация на акаунт