💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 71 880
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 585
Не ми харесва фактът, че последните могат спокойно да изкопират напредъка на другите две племена с пъзела

# 586
  • Брюксел / София
Не се научиха тези от продукцията да сложат паравани за пъзелите. Племената преписват едно от друго, както винаги.

# 587
  • София
Да, не е много справедливо така, добре, че е трудно да се удържи, трябва и това да измислят хитро.

# 588
Минавам само да се запиша, че гледам със закъснение. Племената ми допадат, само този войник ми е някакъв хибрид между изразните средства на Гатьо и геният на Марто (така ли беше военният от на Неделчо сезона?).

# 589
Синя резиденция още в ден едно Scream
Това не е игри на волята  Joy

# 590
  • Буркина Фасо
най-противна ми е тази от червените ...русата психоложка

# 591
Аз съм доволна, бях за сините. Харесвам Павел още откакто беше с Венци

# 592
  • София
Еййй браво на сините. Тази Рени от сега дразни, дано не е втората Мани

# 593
На мен пациентката на Генералката ми заприлича на Дебора /Стара Загора/.

# 594
  • София
Синя резиденция още в ден едно Scream
Това не е игри на волята  Joy
Ако не ме лъже паметта и в 4 и в 5 сезон сините бяха първи на резиденция, ама после... Дано не е така и сега, че съм си за тях въпреки изначално контузената.

# 595
На мен Добрин и Светлин ми харесаха най-много.
Определено има баланс между племената, няма го безумието от миналата година, ще видим как ще е с авантите към “известните” в следващите епизоди.
Най-накрая и някаква безопасност за тези клети хора.

# 596
  • някъде по морето
И аз традиционно съм за сините:smile: пък и харесвам Павел

# 597
Бяха сините и в предния сезон първи на резиденция. Дунев и Момчи се проявиха тогава. Така помня, а колко е вярно е друг въпрос Simple Smile  Simple Smile

И аз съм за сините винаги, но защо Мартин е при червените?
То не останало до края. Едни 15 минути Simple Smile Бързо минаха 4 часа

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 00:21 от jhbd

# 598
  • София
Може и да бъркам, понеже - сега и като ги облякоха - още са ми каша отборите. Но какво излиза - инфлуенЦърката - героиня за сините? Или бъркам?
Ала съм сигурен, че ме дразни почти колкото психарката. Павката обаче май го включвам в листа Симпатяги. За сега.
(И ако още веднъж ми предложат 4 часа - минавам направо на Диемите и футбол и само ще чета тук.)

# 599
  • На Изток от Рая
Рени май спомена, че няколко дни преди игрите претърпяла катастрофа и от там е  болката в кръста, но така както я гледам е зле по принцип

Общи условия

Активация на акаунт