НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити - 5

• 27 069
  • 377
  •   1
Отговори
# 270
Не е посещавал до момента ДГ, брат му също не беше посещавал (след 4год тръгнаха).

Ние имаме успех - големият е приет в първи клас, а средният в детската градина 🥹.

И нашето не се класира за детската градина. 😟
Има ли приети деца на съфорумци..? Чакам някой да се похвали!

А средният посещава ли детска градина досега..?

Поздравления! Flowers Four Leaf Clover

А как подготвихте децата..?

# 271
И моята дъщеря не е от приетите, но аз и нямах големи очаквания, тъй като не беше особено подгтовена за изпита. Все пак съм доволна, защото е успяла доста точки да изкара. А и беше много спокойна.

# 272
Не е посещавал до момента ДГ, брат му също не беше посещавал (след 4год тръгнаха).

А баткото посещавал ли е градината и доволни ли сте? Наистина ли цял август и до 15 септември не работи, а през юли е до 16:30? Доволни сме от текущата ѝ градина и се чудя дали да запиша, в случай че стигне до нея място като втора резерва. При нас каката е в училището и това ми е основното съображение. Подготвят ли ги за първи клас и имате ли наблюдения колко некласирани има от групата? Последното май ми е най-важно. Благодаря Simple Smile

# 273
Август градината не работи, та до 15ти септември. Всеки ден са до 16.30ч през цялата година, тогава започват да се качват по автобусите. Ние сме доволни от детската градина, щом и другите дечица искаме да са там, като цяло нямаме друга база за сравнение, но нямаме и никакви забележки. Най-големият е от градината и в неговата група до момента има 6 деца под чертата.
Относно подготовката - много е дълго, можем да коментираме някъде другаде.

Последна редакция: сб, 07 юни 2025, 12:38 от Bozhilova, MD

# 274
Много благодаря! Дали можете да кажете, когато разберете и ако е удобно, разбира се, каква е финално успеваемостта? Питам, понеже това ни е основният фактор.

# 275
  • София
За да остане следа във форума от тая кампания за прием, защото не знаем на сайта на НУКК какво ще остане и какво ще бъде затрито:

Прием в първи клас за уч. 2025/2026 г.
Общо кандидати - 388
Общо явили се на изпита според изнесения протокол - 367
Обявени места за прием - 96
Най-висок изкаран резултат - 83,05
Резултат на последното прието дете - 66,12

Прием в детската градина за уч. 2025/2026 г.
Общо кандидати - 144
Общо изпитани според изнесения протокол - 135
Обявени места за прием - 44
Най-висок изкаран резултат - 86,55
Резултат на последното прието дете - 65,98

# 276
Еее, супер, много полезно инфо. Аз снимах списъците, ще пробвам да ги кача тук по някое време.

# 277
  • София
И моята дъщеря не е от приетите, но аз и нямах големи очаквания, тъй като не беше особено подгтовена за изпита. Все пак съм доволна, защото е успяла доста точки да изкара. А и беше много спокойна.

Споделям мнението ви. И моето дете не е прието, но не и подготвяно. Влезе спокоен и излезе в добро настроение. Така или иначе беше приет и записан в държавна ясла на първо желание. В Лицея се яви на майтап, такъв му бил късмета. Всяко зло за добро. 🙂

# 278
За да остане следа във форума от тая кампания за прием, защото не знаем на сайта на НУКК какво ще остане и какво ще бъде затрито:

Прием в първи клас за уч. 2025/2026 г.
Общо кандидати - 388
Общо явили се на изпита според изнесения протокол - 367
Обявени места за прием - 96
Най-висок изкаран резултат - 83,05
Резултат на последното прието дете - 66,12

Прием в детската градина за уч. 2025/2026 г.
Общо кандидати - 144
Общо изпитани според изнесения протокол - 135
Обявени места за прием - 44
Най-висок изкаран резултат - 86,55
Резултат на последното прието дете - 65,98

А дали имате сравнение от предишни години, дали максималния резултат е силен и въобще какъв е успеха спрямо предходни години като максимален брой точки, в случая топ 10 са с точки между 83 и 77. Ако има родители на кандидати с високи резултати, нека споделят как са се готвили децата, интересно ми е каква е успеваемостта на тези, които са ходили на курсовете Simple Smile

# 279
6 деца от групата са под чертата, като 2 от тях продължават в детската, защото са по-малък набор.
Нашият батко е с резултат над 77 и се е готовил в дг и у дома.

Много благодаря! Дали можете да кажете, когато разберете и ако е удобно, разбира се, каква е финално успеваемостта? Питам, понеже това ни е основният фактор.

# 280
6 деца от групата са под чертата, като 2 от тях продължават в детската, защото са по-малък набор.
Нашият батко е с резултат над 77 и се е готовил в дг и у дома.

Поздравления за постигнатия успех. Ако само 6 деца от цялата ви група са под чертата, това си е много добър успех цялостно и добра атестация, че в държавната градина готвят децата качествено.

# 281
А дали има тема за прием ва ученици във втори клас?

# 282
  • София
Няма отделна тема, най-добре пишете тук - има шанс да прочетат въпросите ви родители, чиито деца са влезли с изпит след първи клас.

# 283
Ами понеже мисля в частното да го запишем и евентуално да се пробваме за 2ри клас,но не знам тогава какъв е изпита
[/quote]Няма отделна тема, най-добре пишете тук - има шанс да прочетат въпросите ви родители, чиито деца са влезли с изпит след първи клас.
[/quote]

# 284
Моето е влизало и след първи, писала съм тук. Като дойде време - пишете. Имаме опит 😂

Общи условия

Активация на акаунт