Случи ми се нещо странно XXX

• 73 138
  • 793
  •   1
Отговори
# 105
Диван, канапе, легло...нищо странно не виждам в тази снимка и за мен няма нищо интересно и паранормално.

# 106
  • Sofia
А защо се коментира тази снимка?
Има ли някаква предистория ?

# 107
Доста въображение трябва, за да се "види" нещо на тази снимка, че и да се коментира.
А каква е целта за пускането на тази снимка, има ли предистория, защо се пуска.... Никой не казва. И аз това се чудя.

# 108
  • София

На това ли казвате куче ?

# 109
  • BG-DE
За сънуването на починали близки,  на около 30години ли излеждат?
Аз съм сънувала няколко пъти и все изглеждат към 30 годишни (починали на много повече, дори не съм ги виждала на 30 никога)
После попаднах на някаква теория за живота след смъртта и се споменаваше че душите остават на 31 години, нещо такова.
Аз често сънувам покойните си родители и наистина в сънищата ми те винаги са около 30 годишни, а починаха над 70.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 12:34 от Menerva

# 110
Извинете за спама, но някой може ли да ми прати темата за сънищата, че не я намирам

# 111

На това ли казвате куче ?
Не Grinning аз го виждам тук въпросното куче

# 112
  • Мадрид / София
Използването на апаратура за записване на гласове от отатък (психофония) се използва отдавна. Много часове записи са необходими за да се запише нещо добро/ясно. Но има една бразилка май беше, която си е създала система от апаратура и казва, че когато се пита нещо веднага се отговаря. В момента на записването не се чува нищо, но после при прослушването се чува отговора. Казва, че общува успешно нежсамо с вече мъртвите, но и с хора в кома. Повечето изследователи на този феномен постепенно го изоставят, защото публиката трудно възприема като реалност тези психофинии.

# 113
Като написахте турско гробище се сетих като съм ходила в различни местности в Стара планина и съм усещал някаква странна енергия и съм плакала абсолютно убедена, че тук са измъчвани български девойки и са се смятали от скали или нещо подобно. Не знам колко е истина, колко внушение от историите, които сме чели в училище.
И друг подобен случай с енергии, от детето ми. Като беше на 6 месеца, отиваме в пещера "Проходна" ("Божиите очи" ). И като повечето бебета на тая възраст точно започваше да гука, но предимно 2,3 срички. Та влизаме там и той се взира в очите и започва да" говори" възторжено на бебешки език, но не само гугу гага, а всякакви възможни комбинации и гледа все едно вижда нещо или някой. Това продължи поне 20 минути и цялата пещера ехти, а туристите ни гледаха супер странно. След този случай повече не съм го чула така да гука и не е от тези деца, които проговориха на 1 годинка.
Турски гробища, да, сетих се за история от баба ми... Баща й имал 3 дъщери и изтърсак син Борис, красиво едро и работливо дете, на 4 годинки сам впрегвал и изкарвал воловете... Детето умира без видима причина и болест, ей така от нищо... По слухове от хората става ясно, че прадядо ми взел турско гробище и го разработил като нива, въпреки съветите на съселяни... Така, че... 😥

# 114
  • Terra incognita
Преди време бях писала, че родната ми къща е върху старо византийско гробище, до нас има тамплиерска гробница,  но ми беше отговорено, че едва ли не то цялата земя е гробище 😂

# 115
Какво значение има какви били гробищата, това с турските, египетски, селски и тн. гробища не го разбирам. Миналия век, 50-те години, в почти всеки кабинет по биология е имало реален скелет, преди производството на пластмасови и не вярвам някой да е виждал призраци, за това че някой починал е послужил на науката. Мъртвите не се занимават с тленните си останки, поне не съм чувала да се.

Турски гробища, някакво суеверие е това…

# 116
Колко е странно не знам, но да ви разсея малко от сънищата, че започва да ми призлява и на мен, с моето биволско търпение.
Имам една колежка, която е изкарала курс при един руснак, не помня името, но е нещо като Кашпировски. Та той води курсове за напреднали Крайонци. Та тя вярва, че е от тази планета.
Съдбата ни разделя и събира от различни цехове в един, докато отново сме позиционирани в един цех, че е и само на три метра от мен. Добре, че има колега между нас, та служи нещо като буфер.
Та аз реших повече да не правя компромиси с нея и съм я отрязала, да не идва при мен да разтяга клюките и да не ме пита за нищо.
Че един ден се скарахме по-сериозно, така де наритах я, писнало ми е от интригите й.
И минава нашата покрай мен, мен ми стане едно странно, особено, пак мине пак почувствам някаква тежест. Но така ме боли невралгията, че въобще и не се замислям, че тя нашата се опитва да "проникне". О, викам, "тай ле". Теглих й една, и пуснах защита, така де, изхвърлих я.

# 117
Моят случай не е "енергиен вампир", а човек, който целенасочено, злонамерено се опитва да "бръкне" в мозъка ти. Тъй като не й е за първи път, преди години се беше пробвала с мое разрешение, просто да види, че не може да проникне през моята защита.

# 118
Кой знае как си умират от смях тези,които наистина владеят някакви сили.Тук всичките интернет познавачи.Темата наистина стана жалка.

# 119
  • Мадрид / София
Защита от енергиен вампир е   да бягаш през 9 планини в десета. Но ако ти е в къщи -  ако може да се избягва всякакъв контакт, защото накрая и ти се превръщаш в такъв.

Общи условия

Активация на акаунт