Случи ми се нещо странно XXX

• 73 148
  • 793
  •   1
Отговори
# 120
Спрете да мърморите за сънищата вече. Моите наистина са странни. Преди 2 дни сънувах бившия ми мъж с рани по ръцете от изгоряло, събуждам се и до обяд лявата ми ръка на която нося гривна се покри с парещи рани. Еми не е ли странна случката?

# 121
Върнях темите назад и ми направи впечатление,че от поне 10 години датират молбите да не се споделят тук сънища, защото има отделна тема за това. Сега, за да сме по темата за странните неща, които ни се случват в реалността, се напънах да се сетя за такива, които лично съм преживяла. Нямам много случки, но се сетих все пак за нещо: баба ми и дядо ми имаха 2 булонки. Аз много си играех с тях, бяха домашни животни и не им допадаше много-много да ходят из двора, предпочитаха втория етаж на къщата по незнайни причини Grinning Много пъти ми се е случвало да ги заварвам сами на тъмницата там, докато всички сме в трапезарията долу. Стояха в края на дългия коридор, като паметници:  без да мърдат и издават звуци, вторачени в нищото. Като светнех лампата, винаги ме стряскаха с това безизразно поведение. Трябваше да им подвикна няколко пъти, за да излязат от този "транс". Баба ми твърдеше,че няма нищо странно в поведението им, смяташе,че просто там им харесва- на тишина и спокойствие, както се казва Grinning. През годините винаги съм имала кучета и те непрестанно са търсели моето внимание, определено не обичаха да остават сами в тъмното и затова тази "изолация" ми се струваше странна. Един път дори щях да се напикая от страх, защото чух човешки стъпки някъде в тяхната посока (то се знаеше, че щом не са долу при нас, са на тяхното любимо място, но се качих все пак да ги проверя). Като светнах рязко лампата ги видях отново вторачени в нищото, а край тях щъкаше заблуден таралеж,те не го забелязваха сякаш. Доста ми олекна, че не е някой караконджул или таласъм хаха. Животните към днешна дата са починали и няма други на тяхно място, за да разберем дали и другите ще възприемат подобно поведение.

# 122
  • Мадрид / София
Можеш да пробваш с твоите кучета. Нали каза, че и ти имаш

# 123
Случвало да ходя на гости с едното, но тъй като това не е неговия дом, не се е отделяло от мен. Един ден ако има ново домашно куче там ще разберем Simple Smile

# 124
  • Мадрид / София
Следващия път, когато отидеш с кучето си, качи се на етажа където са били двете болонезки и наблюдавай реакцията на твоето. Ако има нещо, което то вижда, а ти - не, ще откаже да иде там. Наблюдавай го. Ще ми бъде интересно да споделиш след това.

# 125
Междудругото шумът от стъпките на таралеж са като на човек.

# 126
Какво значение има какви били гробищата, това с турските, египетски, селски и тн. гробища не го разбирам. Миналия век, 50-те години, в почти всеки кабинет по биология е имало реален скелет, преди производството на пластмасови и не вярвам някой да е виждал призраци, за това че някой починал е послужил на науката. Мъртвите не се занимават с тленните си останки, поне не съм чувала да се.

Турски гробища, някакво суеверие е това…
И аз не мисля,че има значение.На една бригада,преди мноого години ,посред нощ(около 12-1ч) с мои съученици отидохме до съседното село да крадем знамето от другата бригада.Точно до лагера им имаше стари турски гробища.От съседната бригада ни усетиха и нямаше къде да се скрием.Затова легнахме в гробищата.Крихме се около половин час там.Нищо страшно не се случи,а и никой от нас не се уплаши.
Докато къщата,в която се е родила майка ми е на края на селото и от гробищата (български) я дели само оградата.Аз там почти не съм ходила,но майка ми ми е разказвала,че се случват разни неща.
Една вечер се е чул много силен трясък по вратата,сякаш някой е хвърлил голям камък.Вуйчо ми е излязъл,но е нямало нищо.На сутринта са търсили,но около вратата е нямало нито камък,нито дърво.
Баба ми,доката е била болна се е оплаквала на майка,че нещо вечер тропа и ходи,а майка не и е вярвала.След като баба е починала,една вечер майка е спала там и наистина,цяла вечер се е чувало тропот и трясъци.

# 127
  • София
Разбирам  ги  съфорумките, които  се оплакват, че се пише много за сънища и  тн. обаче то  да не би  всеки  ден да ни  се случват  някакви  странни паранормални истории. Аз тук по темите съм разказала всички странни неща , които са ми  се случвали ( не са много) ,  че и на комшийките историите съм разказала и не се сещам вече за нищо.
И за да не е съвсем спам една история да разкажа, която  братовчедка ми  е разказвала, нея май  съм пропуснала да я споделя.

Случая е от по-младите и  години. Разказва,  че   една вечер се прибирала сама от дискотека. Било късно,  1-2 часа след полунощ. Вече била на нашата улица на окло  200-300м  е от къщата и когато  чула бебешки плач. Огледала се, няма никой на улицата. Продължила да върви и пак чула бебшки плач. Важно  е да се отбележи,  че действието  се развива в гъстонаселен район, не някъде на поле или около  гора. По това време на нашата улица не е имало семейство  с малко бебе. Плача започнал  да се усилва и братовчедка ми побягнала, чувало  се докато не си  е влязла в тяхната къща. Най-логичното обяснение е,  че е чула чакал, но както  казах улицата е оживена и не са се мяркали диви животни, както и никой не е съобщавал  да е видял или чул нещо подобно. Като ми  го разказваше ми бяха настръхнали косите. А и тя го описва точно  като плачещо бебе, не може да го  свърже със звук издаван от познатите ни  домашни животни. Също ,  ако  е било някое животно по онова време нямаше къща без домашно куче,  все някое щеше да усети и да се разлае, а тя казва,  че е било ненормално тихо. Чувал  се е само бебешкият плач и  то кристално ясно.

# 128
  • Terra incognita
Между другото повече спамят оплакващите се, отколкото тези със сънищата.
Да сънуваш починал близък за мен си е в таза графа, защото е вид свързване с отвъдното. Иначе темата за сънищата е мудна и много обща, тук човек може да получи по- адекватен отговор, докато там ще си остане без такъв.

# 129
Стон на котка, биещи се котки, най-често, или крякане на кукумявка са подобни на бебешки плач. От опит знам, когато ходех да прибирам моя скитник по нощите, една кукумявка така се беше разквичала, че дълго време се чудех бебе ли , котка ли е, или кукумявка.
Често споменаваме котките, а знаете ли, че техният мозък е идентичен с нашия и че ДНК съвпада на 90 процента, в повече от свинята, кучето и плъха.

# 130
Между другото повече спамят оплакващите се, отколкото тези със сънищата.
Да сънуваш починал близък за мен си е в таза графа, защото е вид свързване с отвъдното. Иначе темата за сънищата е мудна и много обща, тук човек може да получи по- адекватен отговор, докато там ще си остане без такъв.
Предпочитам спам със сънища, отколкото ненужно три страници мрънкане срещу сънищата

# 131
  • In The Middle Of Nowhere
Аз пък не предпочитам сънища и не предпочитам мнения срещу мненията против сънищата. Пишете вече за каквото Ви падне и да се свършва.
Историята за бабата и дядото дето стоят в тъмното втренчени снощи като прочетох и малко ме побиха тръпки. По филмите съм ги гледала такива неща.. брр.

# 132
  • Terra incognita
Историята беше за кучета, но аз не намирам нищо кой знае какво.

# 133
Аз пък не мога да разбера какъв е тоя зор точно в тази тема да се споделят сънищата, след като изрично се казва, че темата не е за сънища.
Ето един съвет от мен за любителите на тълкуването на сънища - купете си лунен календар. Там са описани ден по ден лунните дни и за всеки един от тях се казва дали сънищата са пророчески, значат ли нещо и т.н. Там ще намерите по-адекватни отговори, отколкото в тази тема.

# 134
М да,не си намирам мнението от вчера,явно доста сте роптали,за да е минала метлата.
Повече от 10 години слушам вой на чакали всеки ден,понеже живея близо до гора,около мен изобилства от котки,кукумявка живее на комина на комшията-никой звук от изброените не прилича на бебешки плач.
Преди 2 години сънувах сън,който ми беше разтълкуван какво значи от една жена. В съня няма събитие,сочещо някаква определена дата.След около 8 месеца забелязах в календара си в телефона, където си записвам ангажиментите,че наближава ден,в който е записано само "сън" . И нищо повече. Беше ми изключително странно от къде се е появило това в календара ми. Аз нямам спомен да съм правила това отбелязване ,нито го свързвах с нещо,което да искам да отбележа. На този ден обаче стартирха поредица от събития, които промениха живота ми според тълкуването.
С нетърпение чакам скептиците да ми обяснят как се появи този запис в календара ми.

Общи условия

Активация на акаунт