Случи ми се нещо странно XXX

• 73 144
  • 793
  •   1
Отговори
# 135
Затова е хубаво следващият, който пуска тема, да оформи добре началния пост с правила какво се публикува и какво не. Който нарушава правилата, се докладва, няма кой какво да се сърди, много теми се създават на този принцип.✌️ Добре би било да се сложат и линкове към другите две теми - "До астрала и обратно" и "Да си разтълкуваме съня". Във втората, между другото, може да не получите отговор, но поне никой няма да ви трие и никой няма да се чувства ощетен. То и тук със сигурност никой няма да ви разтълкува сънищата.. FBID създаде темата "по неволя", макар че отнесе критики, които можеха да се спестят..

ЗЛОДЕИДА, Ellie_0001, ако сънят има физическо проявление, т.е. отнася се към "пророческите", може да се сподели в темата.✌️

# 136
Аз само ви чета, не съм споделяла досега. Но тоя спам с мрънкането идва в повече.
Нещо и от мен.
Като бях студентка, живеех на квартира при една бабка, която беше изгубила съпруга и сина си след инциденти. По едно време през зимата остаха сама в квартирата, защото бабата отиде при снаха си, а съквартирантката ми се прибра у тях. И се започна. Всяка вечер топуркане в коридора, сякаш пет деца се гонят. Блъскане по вратите, сякаш бягат и се блъскат по вратите. Шкафът за дрехи пукаше и дрънчеше. По стените чукане. Завивах се през глава и заспивах. Имаше моменти, в които съм си мислила да се изнеса, защото ставаше нетърпимо бягането в коридора. Когато през нощта ставах до тоалетна, ми тракаха зъбите, като тръгнех да излизам в коридора. Той беше бая дълъг, апартамента беше голям. Един ден случайно отидох на гости и там една възрастна дама ми гледа на кафе. Като ми обърна чашата, първата и работа беше да ми каже - Леле, тая къща в която живееш, е пълна с дяволчета. Чуваш ли тракане, гонене, блъскане?
Останах като гръмната. Посъветва ме да напръскам със светена вода. Междувременно си дойде съквартирантката ми, която също каза че ги е чувала шумовете, като е била сама. Една вечер блъскането по вратата беше толкова мощно, че имахме чувството, че ше я откъртят. Бяхме двете. Няма да забравя как се спогледахме. После, взехме светена вода, обилно напръскахме, след пръскането всичко мирна. 🙄

# 137
Мисля, че по време на половия акт котките издават звук, наподобяващ плач на бебе. Веднъж пред блока имаше такава сцена, а аз бях убедена, че някъде плаче бебе. Излязох на терасата, понеже ми стана странно как толкова време никой не обръща внимание на бебето.

# 138
Да, тези звуци, които издават котките в размножителния период са точно като бебешки плач, за мен абсолютно неразличимо дори.

# 139
  • Sofia
В близък съседен блок от няколко седмици се чуват такива звуци.
Никак не са приятни 😖

# 140
Момичета, наистина смятам сънищата си за тук. Не може да сънувам бившия с изгорели ръце и на моята да се появят изгаряния. Аз съм на работа, там нито препарати пипам нито фурни. От китката до лакътя за минути се появиха. За мен е странно. А поредицата ми от странни събития винаги започва със сън.

# 141
Кому са нужни тези спорове.Да,отегчително е,когато някой просто е решил да разкаже съня си,но има и сънища,както пише Злодеида,които са свързани със събитие и тогава са си точно за тук.
Нека ви разкажа една странна среща,която ме изуми.
Случката е от преди много години.Една сутрин с ММ водим децата на детска градина.Той ме чака в колата,аз влизам в сградата и се заковавам.Пред себе си виждам ММ.Същата прическа и дрехи.Единствената разлика беше,че ММ е по-мургав.Трябваше ми време,да осъзная,че това е друг мъж и че стърча нелепо зазяпала се.Извиних се.
Не,че няма двойници ,но този беше копие на ММ,а и облеклото в този ден ме довърши

# 142
  • Sofia
И аз съм виждала двойници на мои познати.
Много е странно усещането.

# 143
Като дете (на 10–11г.) видях двойничка на майка си. 1:1, със същите дрехи, с които майка ми беше сутринта (много специфично виолетово кожено яке), същата чанта, абсолютно същата прическа. Изтичах към жената и когато тя ме погледна неразбиращо осъзнах, че не е тя, но само по погледа ѝ. Бях с баба си, която по нищо не се впечатли от това “припознаване”, което ме навежда на мисълта, че си е било основно в моята глава 😃

# 144
Мой приятел разказваше забавна случка. Познавал е някакъв човек. В един момент го вижда на дансинга в  някакво заведение, танцува облечен в черен панталон и бежова риза. След малко пак го вижда да танцува, облечен в сив панталон и синя риза. После пак в бежово и черно. Моят приятел се зачудил защо така се преоблича и отишъл при него, за да разреши загадката. Оказало се, че това са двама близнаци. Той се е заинтересувал с кого от двамата все пак се познава, оказало се, че познава и двамата, но не ги е виждал заедно.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 21:20 от Poni69

# 145
Преди години сестрата на моя приятелка зарязала настоящия си съпруг, защото след първите им две срещи тя го видяла на улицата с друга жена под ръка (очевидно половинка). Отрязала го изкъсо без да му дава обяснения, той обаче много настоявал да разбере защо повече не иска да се виждат и тя накрая се ядосала и му казала. Той ѝ признал, че има близнак. Странното е защо чак тогава ѝ е споделил, че има брат-близнак 😂

# 146
Аз се сещам за нещо, което ми се случи преди 1-2 месеца някъде. Прибирам се вкъщи на обедна почивка (живеем в къща). Пътната врата отворена и зад нея колелото на съпруга ми, но него никъде го няма. Качвам се и започвам да приготвям масата, идва си ММ и го питам къде е бил из къщи/двора, та сме се разминали. Той седи и ме гледа учуден и ми съобщава, че току-що си идва. Аз влизам в обяснителен режим и той твърди, че колелото не го е оставял там и директно се е прибрал, без да се “отклонява” из вкъщи.
Не знам какво се случи, но съм убедена какво видях, даже затворих външната врата, защото не е типично да я оставяме така.

# 147
Мисля,че го бях писала тук.Майка ми има сестра близначка.В имената им само първата буква е различна.За годината на майка със сестра ми поръчахме никролози и двете ги четохме.Разлепихме ги.Една седмица след това,сестра ми се обажда и ми казва,че е махнала никролозите,защото на тях е името на леля ни,а не на майка ни.Ние и толкова хора и никой не го е забелязал.И добре,че леля не го е видяла.Те бяха еднояйчни близначки.

# 148
Мисля,че го бях писала тук.Майка ми има сестра близначка.В имената им само първата буква е различна.За годината на майка със сестра ми поръчахме никролози и двете ги четохме.Разлепихме ги.Една седмица след това,сестра ми се обажда и ми казва,че е махнала никролозите,защото на тях е името на леля ни,а не на майка ни.Ние и толкова хора и никой не го е забелязал.И добре,че леля не го е видяла.Те бяха еднояйчни близначки.
Ооолеле  това е ..стряскащо.
Как е станало това объркване, Чия е била грешката в името, ако е удобно да попитам.

# 149
  • Варна/Благоевград
.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 11:14 от sisonka_

Общи условия

Активация на акаунт