Случи ми се нещо странно XXX

• 72 393
  • 793
  •   1
Отговори
# 60
  • Мадрид / София
Да, малките деца още са там и тук. И могат да виждат неща, които повечето възрастни вече са забравили.
Сега периода, в който живеем е такъв, че бариерата между тук и оттатък се изтънява и много хора ще проявят умения, които до сега са били в латентно състояние като възможност да "виждат" е едно от тях.

# 61
Да предусещаш нещо, интуиция, се случва на всеки. Но да го видиш в бъдещето с такива подробности  - това е много странно. Алекс, твоята история е като от Матрицата. И това трептене...много интересно!

# 62
  • София
Силно се надявам това повече да не ми се случва.

# 63
  • Карлово
Силно се надявам това повече да не ми се случва.
Искрено ти го пожелавам.

# 64
Здравейте, за първи път пиша в темата. Следя я от години, много отпреди да си направя регистрация във форума. Някои случки от първите теми още си ги спомням и ме побиват тръпки. Прокрадващите се тук мнения за сънища,  астрали и прочие винаги съм ги подминавала, надявам се да не се променя темата за напред. Ето нещо по същество: миналата година решихме да пробваме как колата ни ще изкачи доста екстремен баир и за целта отидохме до едно непопулярно селце/вилна зона. Успяхме да качим баира доста лесно. На върхът му, обаче, сред другите къщурки, забелязахме москвич и красива мъничка къщичка с облагороден двор, стори ми се като от приказките. Смяхме се,че руските машини действат безотказно. Влюбих се в мястото, гледката от върха на местността беше идилична и си пожелах един ден (ако съм жива и здрава и имам възможност) да си вземем имот в района, защо не и същата виличка. Не съм споделяла на никого къде сме ходили и какво сме видяли. Каква мислите, беше изненадата ми като разбрах, че преди броени дни дядо ми е закупил точно същия имот и москвичът е бил на стария му собственик. Доста странно съвпадение. Вярвам, че няма нищо случайно на този свят и мечтите се сбъдват.

# 65
Алекс, явно си по-чувствителна и си усетила един от квантовите преходи, които се случват постоянно. Или аз му викам времева вълна. Сякаш се нагъва пространството за миг, като вълна, и вече си в друго измерение. Но е толкова мимолетно, че го забравяш на мига.

# 66
  • Мадрид / София
Това, което е изживяла Алекс е следствие на промяната в Резонанса на Шуман, за който ви казах в предишната тема. Точно това казаха в едно видео- канализация от вчера. Ако ви интересува мога да го дам, но е на испански. Та се каза точно за поток вибрация, която може да се почувства следствие на оеднаквяването на честотите излъчвани от Земята и това на физическото ни тяло.
Земята сега приема лъч фотони излъчвани от централното слънце на галактиката ни. Това се изразява с повишаване на честотата на вибрации на Земята. Съответно цялата материя на Земята ще промени структурата си, включително и нашето физическо тяло. Няма място за паника и не се шашкайте, запазете вътрешно спокойствие.
Beche, няма случайности. Има синхронизми. Нашите желания са елемент от магията за осъществяването им.

Ако нещо можеш да си го обясниш, тоест знаеш защо става, това води ли се за странност?

# 67
Чела съм, че когато успееш да постигнеш променено състояние по време на медитация, го усещаш като трептене. Някой ми го обясняваше, че приличало на балончета от газирана напитка Grinning

Май без да искаш си влязла в подобно състояние.

# 68
Една случка с колежка от днес. Тя ми я разказа.
Пише на две отделни листчета вчера датата, за да си отбележи нещо. Вчера беше 26ти август. Обаче днес вижда, че и на двете листчета е написала 14 ноември.
И аз й го обясних с глича в Матрицата. Съгласи се с мен, нямаше избор. 😁

# 69
Постоянно ми се случва да изчезват предмети от къщи. И то не предмети, които някой изнася навън (като мобилен телефон, ключове, и т.н.), ами чаша или книга. Още миналото лято имах една книга на масата (религиозна), която си стоеше там известно време. И изведнъж...няма я. Обърнах цялата къща. Повече от година не я откривам. Не е изнасяна. Няма кой да я вземе. Прерових къщата няколко пъти, през известни периоди. Всички книги... няма я. Трябва ми за някои цитати от време на време, но.. я няма. (Не се и продава, за да я купя)..  Даже си помислих, че може да е влязъл крадец докато съм на работа и да си е взел няколко неща (за които още не знам) и нещо се е стреснал от шум и е излязъл. Няма как предмет да се изпари.

# 70
В някоя тема тук споменах, че си пия кафето с една определена лъжичка. След това изчезна. Няма я

# 71
  • Мадрид / София
А изчезването на единия чорап когато се пере с пералня? 😂 Чиста класика 😄

# 72
  • Sofia
Аз от 2-3год си издирвам “загубената”  вкъщи кривка за кроене 😏 ,над метър дълга..
Не я ползвах с години,но си седеше на работният плот при шевната машина.
Когато ми потрябва за нещо,беше изчезнала,всичко прерових,няма я никъде 🤔
Слагах отворени ножици,наричах...неоткриваема е 🤨
С отворена ножица си намерих загубени пак вкъщи златни обеци и портфейл 🤑

# 73
...
Няма как предмет да се изпари.
Според мен точно това е от онези малки, безобидни мистерии, които се случват изключително често! Изчезвали са ми "безследно" разни предмети, други са се появявали на място, на което само преди минути ги е нямало. Честно казано, спрях да се впечатлявам и да търся отговори. Обикновено си казвам развеселено наум, че е работа на Кики и че по някое време ще се появят, без реално да подозирам подобна намеса. 🤭

# 74
  • BG-DE
И на мен постоянно ми изчезват разни неща, някои се появят след известно време други не 😂 Какъв е този ритуал с ножица?

Общи условия

Активация на акаунт