Пъзели 66 - Световен шампионат 2024

• 19 339
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Да, у мен са, Флорида, все се каня, но нещо се случва, ще ти пиша.

Този Стич и на мен ми стои в количката, но все не съм убедена, че ще имам нерви Joy

Пъзелмания ноември 2024
Събота 02.11 от 10:00
adelka

Събота 02.11 от 15:00
mimok_l

Неделя 03.11 от 10:00
евето

Неделя 03.11 от 15:00
Бухтичка

Ако съм объркала някого кажете, че малко по спомен карах Satisfied

# 541
  • Варна
Благодаря. А парички колко и на кого, моля. Може и на лични.
Бухтичка, не се притеснявай. Не са ми спешни за редене.

# 542
  • София
Тя и Ади така каза че се чуди за Челъндж серията ама май не е нейното и я наградих с един на 2*500 да пробва Simple Smile та може и Стич да го направя на 2*500 или 4*250 Joy

# 543
  • София
О Vox, то в някакво умопомрачение се правят тия покупки. А после как се отварят да се редят не знам ... Имам обещание към Весето да наредя една картина на пъзел, по повод онзи колаж дето беше пътуващ. Добавила съм това дърво в любими, за моя радост си стои изчерпан, но и наличен когато беше, пак не посмях да го добавя в количката Joy
Скрит текст:

# 544
Тя и Ади така каза че се чуди за Челъндж серията ама май не е нейното и я наградих с един на 2*500 да пробва Simple Smile та може и Стич да го направя на 2*500 или 4*250 Joy
Това е някакъв вариант, но пък малко се губи предизвикателството Grinning

Аз съм отворила нов плик от големия и направо съм в ступор, не знам какво да го правя Satisfied Два часа сортирах, но не ме бива особено, може би и защото все на тъмно. А трябва някак да ги отделя и да наредя още, защото е твърде рано за сортиране по форма, няма да ми стигне мястото.

Flower Mandala
1000 части
Yazz puzzle

# 545
Този стич само разделен на 10х100 бих се наела да го редя Stuck Out Tongue
Не съм фен на челъндж сериите, защото никак не мога, а и не обичам да редя по форма.
Моята съотборничка редовно ме майтапи, че даже и да ми подреди като войници парченцата, пак си търся някакви нюанси и й разбърквам реда, та е голям майтап като редим заедно. Тя разхожда парчетата по кутията, аз картинка не гледам. Като приключим рамката и ме ръчка с въпрос: "Дойде ли време да редим по форма?" Laughing

# 546
Момичета, кога се очаква да е доставката на новите Блек Сий? Харесала съм един за подарък на дете, но ми трябва до 1-ви ноември максимум да е при мен, а на страницата пише "след октомври".

# 547
  • София
Моите пре-ордери пристигнаха днес.

# 548
  • София
Моите пре-ордери пристигнаха днес.
Похвали се какво взе

# 549
# 550
Дипломният ми "пъзел" вече е монтиран.
Днес Blush

Това дърво на Хепи, ми е мечта, ако някой го има моля да ме има предвид, даже и да е само за редене.

# 551
# 552
  • София
sali одобрявам Simple Smile
Весе имаш талант за мозайка. Пак да кажа "страхотна е"!

# 553
  • Варна
Чудна е мозайката!

# 554
Страхотно се е получило, Весе! Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт