Какво ще купя отново - 9

• 81 718
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Sofia
От доста време взимам тази

Купувам повече когато е на промоция 🤑

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 15:41 от Doli

# 676
  • Пловдив
След няколко страници по темата да споделя, че ние напоследък купуваме тази

# 677
Като ви чета съм доволна, че ям лютеница не повече от 2-3 пъти в годината.
Според мен киселини не могат да се получат от кори за баница, по-скоро от плънката. Обикновено стават от лоша мазнина.

# 678
  • оттам, откъдето започва България
Деликатесен салам на Тандем.    https://www.tandem.bg/products/delikatesen-kolbas-1   

Когато го намалят в К. е на 24 лв., а иначе 40 лв/кг.

# 679
Едросмляната лютеница на Фантастико също е хубава.

# 680
Тъкмо вчера взех колбаса да го пробваме, хареса ни. Съставът е добър, няма кожички, грахови протеини, соеви белтъци и какво ли още не.
Ще купувам пак.
Ще погледна и в кварталния супермаркет, обикновено млечни и колбаси не са с такива космически цени.

# 681
  • Свети Влас
Много харесвам тези два салама и наразяния бабек на Перелик.

# 682
Купувала съм лютеница на My Family въпреки цената, хубава е, прилича на тази, която сме правили вкъщи, но много люспи, много и на едри парчета, няма почистване, децата като ги видят, и не я искат.

# 683
  • оттам, откъдето започва България
Тези вафли са много вкусни.

# 684
По празниците взех някакъв кайзерован врат май точно на Перелик и ми хареса.

# 685
  • Mediterraneo
Нищо не казвате за насипните лютеници? Те би трябвало поне да са естествени...

На кого, освен на теб, би му хрубнало, че тези лютеници трябва да са "естествени"?! Как си го представяш? Вечер мелят пресни зеленчуци и варят лютеничката отзад в склада?

# 686
У дома харесваме айвара и лютениците - едро и фино смляна, както и апетитната на Родна Стряха, само от тях купувам.
Похвалвам и биволското им сирене в цилиндрична консервна кутия. Взехме за проба и ни хареса, та докупихме още няколко кутии.

# 687
Нищо не казвате за насипните лютеници? Те би трябвало поне да са естествени...

На кого, освен на теб, би му хрубнало, че тези лютеници трябва да са "естествени"?! Как си го представяш? Вечер мелят пресни зеленчуци и варят лютеничката отзад в склада?
Колко ще издържи лютеница запечатана в буркан и друга на открито в тава,макар и с консерванти?

# 688
Тя и насипната е пристигнала в магазина в запечатан контейнер, та не е като да няма никаква трайност.

# 689
А като досипват към старата каква става годността?

Общи условия

Активация на акаунт