Какво ще купя отново - 9

• 81 733
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Значи като отида в Търново при братовчедка ми ще купя Майсторският салам и ще видя разликата ( този салам много харесвам ).
Всъщност аз него исках да похваля, но не знам, защо реших, че е Сервилат.
Нали казах, изяде се преди всички други вносни и български мезета. Хората са зажадняли за хубав шпек явно.
Ето така изглежда.

# 721
  • Свети Влас
Рядко ям салами, но този и Московският са много хубави, харесвам и на Маджаров Бургас червне етикет. Между другото гледах как правят кисело мляко с прясно мляко на Олимпус и момчето, което го правеше каза, че е вкусно киселото мляко с това прясно мляко.

# 722
И аз взимам същия Олимпус от много време насам

# 723
Ние си квасим кисело мляко вкъщи (мъжът ми по-точно) и след много експерименти именно Олимпус 3.7% предпочита.

# 724
  • Deutschland
Това ли е брашното, което беше хит в кулинарните ФБ групи?

# 725
  • оттам, откъдето започва България
Аз за това съм чела хубави отзиви:     https://evoo.bg/products/byalo-brashno-ozbasak-ot- … ch-1kg-10kg 

# 726
  • София
Това, което е посочила Ранобудна. Аз съм много доволна от него, без да следя много тенденциите.

Олимпус 3,7% сме го пробвали, ако не мога да намеря в даден момент изброените по-горе две марки, определено залагам на него.
Скрит текст:
Аз ползвам разпенител за мляко, пия кафето си така, и веднага познавам, кое мляко не става- в разпенителя, под много тънката пяна, която започва да спада, веднага след отварянето на капака на уреда, има останала течна част. При Олимпус и останалите, които ползвам, пяната е пухкава, плътна и няма останала течност отдолу.

# 727
  • Пловдив
И аз заради форума съм приготвила едно OZBASAK, да го тествам в хлебопекарната.

# 728
  • Deutschland
Точно Йозбашак е хваленото брашно, не това Йорем от моята снимка. Искам и аз да го пробвам в хлебопекарната, но не го откривам никъде в града ни.

# 729
  • Свети Влас
Във вашият град няма ли турски магазин ?

# 730
Ами аз го пробвах за хляб в хлебопекарна, както и за някои други неща (вече не ги помня), като паралелно работих и с друго брашно, не намерих чак значителна разлика.
Едно време тествах брашната за тестени изделия (без фини сладкиши) с дърпана баница - ако се получи, значи е добро. Отдавна не съм правила обаче, ще взема да пробвам с него.

# 731
  • Somewhere far away
Ей това чудо, страхотна бира!

# 732
  • Deutschland
Във вашият град няма ли турски магазин ?

Има много, на моя град му викат малкия Истанбул. Всички обаче са в центъра, а аз съм доста далеч като местоживеене и работа. Някоя събота ще се наканя да отида и да купя, да видим какво му е специалното.
Иначе преди години имаше в квартала турски магазин, хляба им беше прекрасен. Сега имам хлебопекарна и сами си правим.

# 733
  • Свети Влас
Разбирам, нашият в Свети Влас го затвориха, че нямат работа... Сега трябва да се ходи или в Слънчев бряг, или в Бургас.

# 734
От Лидл. Голяма краста са. И с кашкавал имаше, ама ги омахахме бързо.
И съдържанието е ок.

Общи условия

Активация на акаунт