ОКТОМВРИЙЧЕ да шава не спира,на мама корема постоянно вибрира :) Тема 8

• 37 017
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Аси, честито бебче 💙 Да ви е жив и здрав и скоро да се гушкате вкъщи 🥰

Момичета, аз днес много се филмирах, че имам ранни симптоми на родилна дейност. От вчера изгубих апетит, имам диария, чувствам се апатична и супер изморена дори за разходка. Чела съм, че всички тези симптоми могат да показват раждане в следващите дни, организмът започва да се прочиства сам. Бебето мърда, но е доста по-спокойно от предните месеци, което уж е за да събира сили преди да започне раждането. Днес съм в 37+5, но съм толкова убедена, че ще чакам термин или пренося, че се напрягам от идеята да родя тези дни.

Dream, ти ли се беше разчистила предишните дни (спада съм категорията гнездене 😄) 🤔 това също е признак на идващо раждане, още тогава си го помислих, наред с другите симптоми. Не бой се 🤗

# 601
Аз днес също се разчистих здраво, че и впрегнах всички вкъщи. После раздадох още веднъж инструкции за хигиена, като ще се събувате пред входната врата и тн. направо не знам как ме търпят само се подхилват и понеже едно от кучетата ни миналата година роди, преди да роди си правеше с муцунка хралупи в одеялото постоянно ми го имитират, сега аз съм била така из вкъщи. Иначе овладях контракциите с магнезии и ношпа и се надявам да си стои още седмици в корема на сигурно. Много е вълнуващо на финала, но аз лично все имам чувство, че изоставам с подготовката.

# 602
Dream, имаш симптоми, да, всичко ще е наред!

Isibel, аз съм същата. Изнасям лекции на тема хигиена, дезинфектанти вадя, ужас.
Много ме е страх от вируси..

# 603
Дрийм, стискам палци да остане бебенцето вътре поне до началото на октомври! Акупунктуристката ми и още една дама ми споделиха, независимо една от друга, теорията, че бебето се ражда когато ти психологически си готова и му позволиш. Предвид толкова бебенца родени неочаквано преди термин не знам дали е вярно, но тествам теорията за себе си в момента. Мисълта ми е, че ако си с нагласата да изчака поне до термин, бебчо може и да си остане на топло 🤗 при всички случаи ти стискам палци за най-доброто развитие!

Иначе, момичета, не знам от къде ги вадите тия сили за активно чистене и подреждане. Аз се събуждам с енергия (това ако съм спала що-годе добре), пълна с планове за деня, и след две-три дребни неща увяхвам и имам нужда от почивка. И така - цял ден. Ето, днес ходихме да разглеждаме за оставащите бебешки неща и като се прибрахме имах нужда от сериозна почивка преди да се заема с каквото и да е. Наистина се надявам да си възвърна енергията в някакъв момент...

# 604
Shisharche,
Благодаря ти за подробната информация. Simple Smile
Аз днес поувеличих въглехидратите и имам доста повече енергия. Дано не се лепнат на дупето 🙄 И аз меря като теб захарта. Лишавам се от ориз и картофи  и от доста други неща. Четох, че пиене на много вода помага за извеждане на кетоните, увеличих и нея.

На мен скоро не са ми казвали килограмите на бебето, следващия редовен преглед при АГ е на 8.10 и се чудя да отида ли преди това на друг преглед, за да съм спокойна заради големият интервал.

# 605
Ние вчера пазарувахме още малко. Взехме чаршафчета, протектори, хавлии, и лелята на бебето се включи с прекрасна въртележка за креватчето с адски много функции, и с много сладко космонавтче. Бабата дойде с нас и ни подари още някакви неща, които е харесала тези дни.
Остава ни едно последно пазаруване в 9ти месец, когато ще видим първо приятелите какво са взели, че и те са се подготвили както по нашия списък, така и с доста допълнителни неща, и ще вземем каквото е останало непоръчано.

Едва събрах дрешките в скрин с 8 (широки и дълбоки) чекмеджетата. Имаме ританки за 5 бебета.
Вече имам идея какъв гардероб ще ни трябва за бъдещата детска стая, когато децата ще са 2 Smile

# 606
Ние вчера пазарувахме още малко. Взехме чаршафчета, протектори, хавлии, и лелята на бебето се включи с прекрасна въртележка за креватчето с адски много функции, и с много сладко космонавтче. Бабата дойде с нас и ни подари още някакви неща, които е харесала тези дни.
Остава ни едно последно пазаруване в 9ти месец, когато ще видим първо приятелите какво са взели, че и те са се подготвили както по нашия списък, така и с доста допълнителни неща, и ще вземем каквото е останало непоръчано.

Едва събрах дрешките в скрин с 8 (широки и дълбоки) чекмеджетата. Имаме ританки за 5 бебета.
Вече имам идея какъв гардероб ще ни трябва за бъдещата детска стая, когато децата ще са 2 Smile

Skady,

Добро утро!
Честити придобивки! Напредвате стабилно с подготовката. Simple Smile
Аз търся красива въртележка за над леглото, но нещо не намирам.

Добро утро на всички момичета и да имаме лек ден без болежки. ❤️

# 607
Добро утро и от мен на всички.Дано наистина имаме хубав ден без болежки че аз вече едвам се движа.След 2 дни влизам в 9 месец и имам още 20 дни до секциото искам да минат леко,а имаме и още малко покупки да правим дребни неща ама си иска време и сили за обикаляне

# 608
След малко ще снимам тази,която купих вчера.От Хиполенд е,45лв,има функции.
Сега пера,но седнах да отдъхна 5 мин и да ви прочета.

# 609
Честити придобивки! Напредвате стабилно с подготовката. Simple Smile
Аз търся красива въртележка за над леглото, но нещо не намирам.
Благодаря, Juji! Нашата не бих я нарекла точно "красива", не е такава с нежни играчки с бледи цветове, по-скоро е шарена, с много функции, забавна, и с две думи точно каквото търсех. Прилагам линк отдолу. Препоръчвам и магазина - Вис Виталис. Досега пазарувахме в други магазини и вчера останах с впечатление, че стоките тук са по-качествени от тези на други места. Креватчето определено беше направено по-добре, от по-хубави материали, и на същата цена като това, което сме взели.
https://visvitalis.bg/product/tiny-love-muzikalna-vartelejka-soo … rincess-tl0220002

# 610
Янинка,

То не остана...до моето секцио са 25 дни. Вече почнах да броя дните, досега броях седмици и месеци.

Добро утро и от мен на всички.Дано наистина имаме хубав ден без болежки че аз вече едвам се движа.След 2 дни влизам в 9 месец и имам още 20 дни до секциото искам да минат леко,а имаме и още малко покупки да правим дребни неща ама си иска време и сили за обикаляне

# 611

Ето тази купихме ние.
На мен ми остава повече до секциото.Близо месец.Обаче колкото повече купувам и колкото повече момента наближава,все по-неспокойна се чувствам.Да не се обърка нещо,да не му има нещо на бебчето като се роди,защо не шава вече толкова много,защо корема ми спря да расте..Все някакви такива странни мисли имам.Но наистина,в началото корема ми порастна бързо,а сега все едно съм в 6/7-ми месец.Няма го,не само не расте,ами и се смалява.

# 612
Здравейте!
Моето секцио е след 3 седмици.
Започвам да се паникьосвам, че не съм готова със всичко,а като че ли до вчера ми се струваше, че има мноооого време.
Още  не съм си приготвила багажа, не съм прала дрешки.
Днес очаквам да ми сглобят скрин за бебето и утре живи и здрави се захващам с подготовка.
Имах изключително много нерви през това лято и все се обвинявам, че не осигурих спокойствие на това бебче..... Нещо като пред родилна депресия ме обзема.
Добре, че е каката, която ме разнообразява и се вълнува много за предстоящото събитие.

# 613
Имах изключително много нерви през това лято и все се обвинявам, че не осигурих спокойствие на това бебче.....
И аз така, във всеки месец от четвъртия насам имахме по един грандиозен скандал, докато в седмия не казах, че това не може да продължава, и сега вече повече от месец всичко е наред, но вината си остава, че нервната система на детето се е формирала, докато аз плача или крещя, и тези стресови хормони и емоции са отишли при детето и са повлияли на развитието му.
Компенсирах с музика, галене и мило говорене. Дано детето така направи връзката, че скандалите не са нещо страшно Rolling Eyes

Какъв скрин сте взели? Hug

# 614
Привет, момичета. И до моето секцио не остана, по-малко от 2 седмици има..
Гледах клипчета на секцио, хм.. не е приятно.
Аз също имах доста стрес през бременността ..

Чудя се за родилното дали малък куфар + торба или да вадя големия куфар, да не ми се смеят с този голям куфар? Ама и възглавница ще си мъкна, че не мога да спя на ниско, отделно вода, помпата за кърма реших да взема .. много багаж стана.

Ето я нашата въртележка за кошара:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 20:24 от *Sweety*

Общи условия

Активация на акаунт