Между другото, това си е съвсем реално явление - четох (вече не помня къде.....), че мъжете преминават също през хормонални промени по време на бременността, които мимикрират тези на жените, точно някаква форма на съпричастност, измислена от природата. Намирам го за абсолютно впечатляващо

Дана, какво таргетирате с акупунктурата? Ние работим за по-лесно разтваряне на шийката, а днес акупунктуристката ми каза, че ще правим по-силни протоколи вече два пъти седмично. Даже поръча да ме взема ММ след сесиите, за да не шофирам, интересно ми е колко силни ще бъдат. Ще се радвам да обменим опит и за това! И аз се съмнявам, че някой ще ме чака много-много след термин (между другото, понеже спомена възрастта като фактор, на колко си?), но и нямам усещане, че ще пренося.
Иначе Суити, на мен ми казаха да спра клексана две седмици преди термин. Днес пуснах последните кръвни и урина, винаги следят кръвосъсирването, но не очаквам промени в последния момент.
Дрийм, браво за шкафовете и енергията! Аз днес доизгладих кърпи и комплекти чаршафчета за кошарата, нищо че ще я ползваме след 6-тия месец, утре минавам към по-големите дрешки. Остава още малко. Вие до кой размер гладите като начало? Аз съм си поставила за цел наличните дрешки до 68 поне да изгладя, да има варианти.