Термин Ноември 24 - тема 3

• 31 308
  • 728
  •   1
Отговори
# 600
Май само аз не съм почнала с багажа 😀 ама рано ми се струва, трупам в един рафт и имам списък, но да вадя и куфара от сега... Може би след 3 седмици ще го извадя.
А и кучето вкъщи изпада в паника като види куфар, не ми се разправя с неговите кризи 🤣 почва едно мъкнене на играчки в куфара, прибира си ги там, да го вземем с нас. И става нервен, досаден, мрънкащ....

# 601
slanchogledka и аз нищо още не съм започнала да подготвям, все още чакаме да ни монтират мебелите в детската и всичко е по кашони, нямам идея къде са нещата... Моя термин е на 19-ти, така че и при мен смятам, че още има време,хаха пък ще видим. Иначе аз си имам двама такива досадници, дето като видят куфар и могат да те подлодят. Grinning

# 602
Оо, не само ти не си почнала, и аз не съм. А е хубаво да се задействам, все пак съм в самото начало на ноември и сиииилно ме съмнява, че ще изкараме до тогава.

# 603
С багажа и аз не съм започнала, но скоро мисля, че все ме гложди госпожицата да не тръгне по-рано и да има изненади, пък и не обичам да оставям каквото и да е в последния момент. Имам сак, но мисля да потърся някое малко куфарче Joy Утре ще дозглобят мебелите в стаята и мисля другата седмица да започна да пера, гладя и подреждам, в момента апартамента е в най-различни кашони + останаха още дребни неща за докупуване.

# 604
  • София
Хаха slanchogkedka^, това с кучето много ме разсмя 😀 Какви прекрасни създания са ❤ Нямам търпение и нашето да стане батко, засега той е глезльото в семейството 🙂

Скрит текст:

Иначе аз днес дезинфекцирах куфарчето, утре почвам да трупкам неща в него, че с това секцио не ми остава кой знае колко време на мен. 😀

# 605
Аз вече от 2 седмици съм събрала багажа в ново куфарче-сак, на колелца. Специално го купих заради едно отделение, в което мога да сложа дрешките за изписването без да се мачкат. Секциото е след 3 седмици. В последните дни мисля, че имам тези подготвителни контракции Бракстън Хикс или както там се казваха, и днес пих но шпа. Не съм сигурна дали ще изкараме до секциото, а ми се иска.

# 606
  • София
Ако са само БХ, няма страшно, доколкото знам 🙂 Споко, нали ходиш на тонове вече, щом те са окей засега, не се притеснявай.

# 607
Момичета, днес се сетих за Didi Y с тризначетата. Беше споменала, че ще я приемат в болница и тази седмица да вадят бебоците. Надявам се всичко да е наред с тях и скоро да се похвали Heart

# 608
Мами, имате ли препоръка за стерилизатор? Чудя се дали изобщо ще ми трябва, след като искам да кърмя. А нагревател за шишета мислите ли да взимате?

# 609
Аз мога да ти покажа какъв си взех, отзив не мога да дам, защото не съм го ползвала още.
Този е моя:
Скрит текст:

Сега даже видях, че има функция затопляне на шишета, но така или иначе такъв уред нямаше да взимам самостоятелно.
Не знам дали ще ми се получат нещата с кърменето, та нека има някакъв. В момента в Ozone е намален даже.

# 610
И аз си взех същия, но зелен. Надявам се да мога да кърмя. С баткото също ползвах, макар, че беше изключително кърмене до 2 години. Преварявах си в началото шишенце за вода и протекторите, че до 5-тия месец цокаше с тях.

# 611
Аз също си взех зеления. Смятам да кърмя, но все пак ще е от полза за биберони, шишето след чайче да се стерилизира. Казаха ми, че с него мога да задушавам зеленчуци за по-късен етап и също да затоплям пюренца. Мисля, че ще влезе в употреба.

И аз си взех същия, но зелен. Надявам се да мога да кърмя. С баткото също ползвах, макар, че беше изключително кърмене до 2 години. Преварявах си в началото шишенце за вода и протекторите, че до 5-тия месец цокаше с тях.

# 612
Здравейте и от мен! И аз бих искала да се включа...от няколко дена се чудя и аз за стерилизатора. Колебанията са ми между този въпросния Cangaroo 3in1 https://visvitalis.bg/product/cangaroo-elektricheski-paren-steri … zator-3-v-1-zelen и този на Lorelli https://www.baby.bg/product/lorelli-el-paren-sterilizator-sas-sushilnya/ , който в момента също е намален. И за двата прочетох добри отзиви. Смятам да кърмя, ако ми се получи, но си мисля, че е добре да има един стерилизатор за шишенца с вода/чай и за бибероните поне. Това, което ми харесва на Lorelli-модела е, че има и функция за сушене, докато Cangaroo май няма такава...Вие кой бихте препоръчали? Мерси предварително за отговора.

# 613
Аз имам зеления от първата бременност, кърмих но стерилизирах биберони и шишета от вода и чайчета. Много започна да хваща варовик по едно време и падаше чистене след всяко пускане… иначе за парите му определено върши работа. Сега си взех този не че другия не работи просто са минали няколко години и реших да си взема нов така или иначе са по 50лв намалени. Този ми се видя просто по-компактен, иначе освен за стерилизатор за друго не съм го ползвала от изборените неща като функции.
 https://www.baby.bg/product/sterilizator-kikkaboo-clyde/

# 614
Здравейте, мами! Вие с какво почистихте новите мебели за бебето и също така неговите дрешки за болницата направо в сака ли ги слагате или и в някакви пликчета?

Общи условия

Активация на акаунт