Термин Ноември 24 - тема 3

• 31 428
  • 728
  •   1
Отговори
# 570
Относно околоплодните води, моите също бяха в долна граница преди няколко седмици, АГ ми каза да пия кокосова вода Grinning и си изпивах на ден по една голяма бутилка и сега на последния преглед преди няколко дни вече си ми бяха в норма, над средната граница. Нямам идея дали е заради кокосовата вода, просто споделям, защото и аз се бях шашнала, представях си как бебето вътре е като риба на суша

Да, от кокосовата вода е, има редица ползи за организма, като например, хидратира няколко пъти по-добре от честата питейна вода.

# 571
Ай ще взема и аз да си купя кокосова вода, вие пт къде взимате? 😀

# 572
Не беше ли кокосово мляко, или и вода може, като цяло започвам и от двете да пия 🤣
Аз си взех кокосово мляко на алпро, препоръчайте и вода, за да взема направо.  А сега видях, че има вид кокосова вода, сега ще търся да я купя. Благодаряяяя ❤

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 12:08 от miaa7

# 573
Емиии..и аз ще взема да си купя тогава. 😃
Много лесно се повлиявам. 😂

# 574
👏🏻👏🏻👏🏻😂 Подсещате ме за плана ми, та звъннах на ММ, ако може да мине през магазинчето с кокосовите орехи, отварят ти го и си пиеш водата със сламка.
Та, цялата работа е, че много жажда, много нещо през цялата бременност, пък и извън нея лесно ожаднявам. Така научих за кокосовата вода, ММ ми каза, клиентите в карибското магазинче наоколо като чуха и взеха да ми изреждат ползите.
За раждането седя и си мисля един ден, 26 Октомври термин, ако случайно не ми дават вода, кой знае колко добре ще минат нещата, защото пресъхнат ли ми гърлото и устата, ми става физически зле. Плана е всеки ден кокосова в аванс, та да съм супер хидратирана, подсетихте ме точно на време, че гърба взе да ме пристяга леко тези дни, което е необичайно, на мен лично ми казва, че тялото се подготвя за раждане.

# 575
  • София
Момичета, бяхме обсъждали "бабешките гащи", днес си купих от Лидъл и мисля че ще вършат работа. Водят ги high waist, с настоящия корем ми е трудно да преценя, но определено ще са над операцията.

# 576
Кокосовата вода я поръчвам от ebag, има и в Зоя и в Лидл.

# 577
Днес ми беше официално първи ден вкъщи от 45 дневния. Амиии малко ми беше странно 🤣 Аз съм много деен човек, свикнала съм да ми е под пара, да имам много задачи в офиса, да работя с много хора (в търговския отдел съм), да взимам решения и да преценям ситуации. Днес най-важното решение, което взех, беше да изпера матрака на количката и подложката за ваничката ...
И сготвих едни тиклави хлебчета, нещо с фурната не се оправих, не съм месила от поне 3 години.
Някоя друга мама да се чувства странно вкъщи или само аз съм сбъркана? 🤣

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 20:00 от slanchogledka^

# 578
О, и на мен ми е странно да съм си вкъщи. Последните няколко години въобще не съм се спряла, та сега това време преди да се появи малката ми идва супер, да ви кажа... 😃 Но аз съм от един месец вкъщи вече, както с нищо не бях готова, сега почти всичко е готово. Но не си давам много зор.

# 579
Аз като съм вкъщи, си запълвам времето с книжки за бебета и възпитание на деца

# 580
Аз като съм вкъщи, си запълвам времето с книжки за бебета и възпитание на деца
И аз, много обичам такива. Също уча няколко езика и един музикален инструмент, докато още мога да ходя на уроци. Искам да свиря и пея на бебчето.
Обаче аз запълвам време от няколко месеца насам Joy

# 581
Днес се върнах от преглед в 35гс, младежа го измериха 2570г, и ме предупредуха, че може и да не дочака Ноември. 😅

Взехме секрет за микробиология, но честно да Ви кажа едвам го изтърпях...По-болезнен преглед със спекулум не съм имала до сега. При Вас как мина последния път? Направо се шашнах за раждането...а не е да е имало кървене или нещо, дори не са проверявали за разкритие...Освен че си бях леко притеснена и без това, от хормоните ли е тази чувствителност нямам идея...

# 582
  • София
И на мен днес ми взеха секрет, не ме боля реално, но се бях стегнала яко преди спекулума точно от очакване да ме боли 😀

# 583
На мен ми взеха тази седмица секрет също, но без спекулум. И въпреки това не ми беше никак приятно. Хубавото е, че е чиста, че съвсем в началото на бременността борих гъби.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 21:46 от Onirique

# 584
  • София
Значи, аз също си направих устата дали може без спекулум днес, но АГ-то ме отсвири 😀😀

Onirique, ти мина ли очния? 🙂

Общи условия

Активация на акаунт