Термин Ноември 24 - тема 3

• 27 673
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
На мен познати ми казват разнопосочни мнения. На някои лекарите са ходили по домовете, а пък други не. Май протоколът е все пак да дойде лекаря до вкъщи.

# 676
  • София
По протокол е така, да, но на нас също ни казаха ние да идем…

# 677
И ние ще водим малката на 5 дена при педиатърката. Поне при нас болните и здравите деца чакат в различни коридори.

# 678
Аз съм от Пловдив и записах малкия при личната ми лекарка, която е и педиатър. Като се разбрахме след като се роди да и се обадя и тя щяла да дойде. Но остана много изненадана, че толкова бързам и се притеснявам дали ще може да го запише. Тя по принцип е много спокоен човек, даже малко меланхоличен, но ми издава направления дистанционно и ми изписва рецепти, без да трябва да ходя на място. Така че съм решила ако нещо се налага по-специално да ходим на частно, като съм харесала денонощна детска клиника в Пловдив, в която работят и с направления. Вече тези неща ще ги решаваме в движение, няма как да не ни се наложи никога.

Има ли нещо което много ви се яде и нямате търпение да хапнете, след като родите? Днес осъзнах че много ми се яде пица с чоризо 🤣 и бих искала да пия поне още едно кафе.

# 679
  • София
Сушииии 😀😀 Заръчала съм на ММ да ми е взел и да ме чака вкъщи като ни изпишат 😀

# 680
На мен многоо ми се пие читаво кафе, нали според АГ вдигам кръвно, та се съобразявам и когато пия, е някакво бегло подобие на кафе. Особено "обичам" ММ като ми го прави, мляко-кафе, в съотношение 5:1, то ми се отпива само докато го гледам. 😃

# 681
Сушииии 😀😀 Заръчала съм на ММ да ми е взел и да ме чака вкъщи като ни изпишат 😀

И аз така 🤣 ама суши като суши, не с пиле

# 682
  • София
Здравейте отново,  насрочиха ни час за секцио другата седмица, няма да чакаме повече. Мъничето ще трябва да излезе и навън да навакса с грамажа. Много пъти плаках днес от емоции.  Знам че сме при най-добрите и че всичко е за добро на бебето,  но въпреки се разплаках бая пъти днес. 🙏❤️

# 683
Защо да не може пица с чоризо сега? И кафе може, просто в умерени количества.

Суши и аз много искам.

# 684
Здравейте отново,  насрочиха ни час за секцио другата седмица, няма да чакаме повече. Мъничето ще трябва да излезе и навън да навакса с грамажа. Много пъти плаках днес от емоции.  Знам че сме при най-добрите и че всичко е за добро на бебето,  но въпреки се разплаках бая пъти днес. 🙏❤️

Пожелавам ти кураж, всичко ще бъде наред с малкото човече, както и с теб! Ще наваксате с грамажа и ще се гушкате! 🥰 Дръж ни в течение какво се случва.

Скоро ще пускам нова тема, но този път ще почна да включвам и родените бебоци. Не мога да повярвам, че настъпва и този момент. 🥲 Помня, когато направих първата тема и чаках часове наред, някой друг да се включи, голяма работа е това нещо форумът!

# 685
Здравейте отново,  насрочиха ни час за секцио другата седмица, няма да чакаме повече. Мъничето ще трябва да излезе и навън да навакса с грамажа. Много пъти плаках днес от емоции.  Знам че сме при най-добрите и че всичко е за добро на бебето,  но въпреки се разплаках бая пъти днес. 🙏❤

Бъди спокойна, всичко ще е наред, слушай лекарите те знаят най-добре. Бебчо ще навакса бързо. Стискам палци всичко да мине леко🍀🍀🍀

# 686
  • София
Mamanishka, сила и спокойствие ти желая, доколкото е възможно сега, имай доверие на специалистите 🍀 В коя болница ще бъдеш, ако ти се споделя?

# 687
Здравейте отново,  насрочиха ни час за секцио другата седмица, няма да чакаме повече. Мъничето ще трябва да излезе и навън да навакса с грамажа. Много пъти плаках днес от емоции.  Знам че сме при най-добрите и че всичко е за добро на бебето,  но въпреки се разплаках бая пъти днес. 🙏❤

Кураж !! И стискаме палци !!!! Всичко ще бъде наред!! Мисли положително и всичко ще се нареди по най- добрия начин! Пиши ни ако имаш нужда и ни дръж в течение !! Чакаме да ни се похвалиш като се гушнете с бебчо Heart

Момичета , обратното броене започна ….Blush готови ли сте ?? Аз - не

# 688
Мама мишка, бъди силна, всичко ще бъде наред! Щом са решили да го вадят бебока, значи е по-добре и за двама ви! Ще навакса бързо-бързо и ще си го гушкаш вкъщи. Поплачи си и после се зареди с вяра и положителна енергия! Стискам палци!!!

Гледам да избягвам салами и филета, тъй като не се препоръчителни по време на бременност. Кафе пия - чисто, силно, но само по едно на ден. А бях човек който приемаш по 2-3 кафета дневно.

# 689
Мама мишка, бъди силна, всичко ще бъде наред! Щом са решили да го вадят бебока, значи е по-добре и за двама ви! Ще навакса бързо-бързо и ще си го гушкаш вкъщи. Поплачи си и после се зареди с вяра и положителна енергия! Стискам палци!!!

Гледам да избягвам салами и филета, тъй като не се препоръчителни по време на бременност. Кафе пия - чисто, силно, но само по едно на ден. А бях човек който приемаш по 2-3 кафета дневно.

Не са препоръчителни сурови заради риска от листерия. На пица са след термична обработка, няма проблем никакъв

Общи условия

Активация на акаунт