Нашите кухни - тема 98

• 40 418
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Мнения за кухни Murato

# 601
  • Русе/Germany
Удобна ми е, разбира се има малки разлики, но исках висок шкаф с фурна и така и не ми пасна никъде 🤔 ето това са размерите, проекта ще е в скрит текст.

Скрит текст:

# 602
  • ENGLAND
Удобна ми е, разбира се има малки разлики, но исках висок шкаф с фурна и така и не ми пасна никъде 🤔 ето това са размерите, проекта ще е в скрит текст.

Скрит текст:

Сложи мивката на реда, където е прозореца., колоната с фурната  където е печката, и до нея котлоните. Ако не можеш да сместиш някъде мивката, слагаш колоната с фурната до хладилника, виждам, че ще имаш място и за тясна колона между тях. Друг вариант е колоната или хладилника да отидат най-вдясно на реда под прозореца.

# 603
  • Русе/Germany
В дясно е основната врата за влизане в кухнята, бях сложила там фурната във висок шкаф, но стоене кофти, влизаш и един висок шкаф. Исках принципно мивка на прозорец, но се замислих дали няма да е редовно мокро там и затова я изместих на късата страна където ще има плочки. Отделно искам дълъг непрекъснат плот 🤦‍♀️ и вариантите ми се изчерпаха. Дясната страна също не знам дали няма да ме дразни така да свършва, без висока част да стопира нещата 🙈

# 604
  • София
Аз бих направила до хладилника само високи колони. Една колона като килер и до нея колоната с фурната.

# 605
И ако са само високи тип килер, хладилника да не е най-далечното нещо, а най-близкото.
Също котлони в ъгъла за нищо на света не бих сложила, както и не бих разделяла мивката от миялната. Просто това супер много ще те усложни-плакнеш мръсни чинии за миялна..и ги носиш през три шкафа…само си представям какво ще стане по плота

# 606
  • Варна
Дорет, сложи си мивката под прозореца, котлоните в средата на другия ред и до хладилника висок шкаф килер и висок шкаф с фурна. Това е най-хармоничното разположение.

# 607
Аз също смятам, че мястото на миялната е до мивката. Няма излишни движения при зареждането. И ако мивката е под прозореца, до нея миалната котлоните могат да бъдат по средата в ляво. А фурната в колона до котлоните.

# 608
  • София
Съгласна съм със second. Ако мивката мине под прозореца, помислете обаче ще пречи ли смесителя на отварянето, ако изобщо се ползва да се отваря.

# 609
Зависи от средствата, но има и прибиращи се смесители, точно за мивка пред прозорец

# 610
  • Русе/Germany
Оххх, съдомиялна е недоглеждане 🤦‍♀️ бях тествала мивката да е в дясно до прозореца и е останала там, иначе до мивката съм я планувала, до котлоните.

Моя котлон в момента е в ъгъл (нямаше друг вариант) и ми е супер удобно да забърша плочките и да ми е чисто 🤔 затова и така съм го сложила 😂 ще разместя да видя.

Ще опитам да подредя в ляво високи колони.
Прозореца ще се отваря и използва, да.
Ще тествам предложенията ви, благодаря.

# 611
Търся хайтек бг-мамми да ми помогнат откъде се пуска инстаграма на тая миФка!
Вече гледам по друг начин на израза "кърти мивки". Номерирал съм контролните органи, пускайте си хипотезите кое какво е. Аз на село такива неща не съм виждал.

# 612
Във фб “как да направя ремонт у дома” много ги тачат тез мивки, всички са спецове
Ама кое точно да й пуснеш 👀

# 613
Това чудо на техниката няма ли инструкция?

# 614
  • София
https://youtu.be/S-Q4fttUtxw?si=CHWfL0K2b_y6u96-

Например...
Аз си мисля че това не е неговата си мивка, просто я е видял... Гледам ги аз от известно време... Не знам като изпълнение как са и колко време работят безпроблемно, но си имат чара и плюсовете.

Общи условия

Активация на акаунт