Нашите кухни - тема 98

• 40 409
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Чинии за ежедневна употреба, купички и чаши, пластмасови кутии са в горни шкафове.
В долните са купи, сервизи чинии, тенджери, тигани.
Ползвам СМ, като всичко без дървени дъски и дървени лъжици пускам в нея.

# 631
Здравейте, тъй като не съм запазила снимките от албума на темата в снимка.бг локално, няма как да възстановя старото състояние. Затова, както писах малко по-рано реших  да започна албума със снимки на темата наново.

Прегледах темите назад и съм започнала да пиша на потребители, споделили снимки на кухните си.
В момента не мога да изпращам съобщения (дано съм временно блокирана Sad), но искам да благодаря на всички, които са качвали през годините личните си пространства и които отговориха на доста дългите ми съобщения в неделя.

Албумът се намира тук.

Моля имайте предвид, че снимки споделени в темите няма да бъдат качени без изрично съобщение и позволение от авторът им.

ПС. Хостинга е безплатен така, че може да има проблеми с достъпа - ако имате проблеми със сайта и решите може да ми пишете, за да потърся друго място за достъпване.

# 632
Само ножове мия на ръка
Суша ги в ей това, там ми стоят и сапун, веро, гъба

Ако се наложи нещо да се мие на ръка, суша върху кърпа и прибирам
Миялня се ползва за всичко
Кухнята е малка, отворена към хола
Гледам натуриите да са минимално

# 633
Аз мия всичко в миялната, освен дървени дъски и лъжици за готвене, ножове с дървени дръжки и готварски, които ползвам през целия ден, шишетата на децата, които се опасявам ще останат без картинки. Имам си 2-3 любими, с които си режа някакви неща през целия ден. Имам един много семпъл сушилник на брабантия, държа тези неща там.

# 634
Аз нямам миялна и си ги държа на грозен сушилник в момента :/. Ако имах, щях да забърша и прибера веднага.

Съжалявам, че променям рязко темата, но трябва да кажа днес, та - колко контакта имате в кухните си? Трябва да решим сега заради инсталацията и за супер малка кухня добавих 12 броя Satisfied Мъжа ми няма мнение, както аз искам ще е. Само един е от този вид (снимката по-долу) другите са си стенни.

# 635
  • София
3тройки за плота, отделно ток/контакт за всеки от основните уреди. +2ниски.

# 636
Щях да кажа "колкото повече, толкова повече", ама с тези 12 просто няма как да не ви стигнат. Даже нямам идея какво ще включваш в 12 контакта едновременно...

# 637
Две двойки на плота и един единичен. Там ми стои кантата за чай, включена постоянно. Сега ще сменяме плота и се чудя другите двойни дали и тях да не ги направя единични. Единият ми е близо до котлоните, ако включвам нещо, което изисква аспирации. Никога не съм му ползвала и двете гнезда едновременно. В другия включвам всякакви тостер, миксер, пасатори и тн, но не по едно и също време.

# 638
Благодаря Simple Smile В момента със 7 всичко е заето и трябва да изключа кафемелачката например, за да включа чопър или друго. А и не броя още едни три странично на кухнята да си зареждам ел. цигари и други устройства.

# 639
2 (два) цифром и словом. Постоянно включени са кафе машината и тостера. Като ми трябва друго - изключвам и включвам. Уредите са си отделно, всеки за себе си. В домакинството сме двама.

# 640
  • София
Ако в  тези 12влизат ток за хладилник, печка, котлони, аспиратор, микровеле и тн... Ми не са чак толкова много, зависи какво допълнително ползва, кафемашина, кана, хлебопекарна, еърфрай., бла бла дреболии... Ако има тв както някои в кухните...  Хубаво е да има и някой свободен контакт за инцидентно зарядно... Ако са 12извън най-основните неща, трябва да стигнат. То не е и нужно да се ползват винаги едновременно, ако са и в различни части на кухнята, отредени за различна дейност.

# 641
Абе, ако всичко изредено стои непрекъснато на плота ще бъде егати изложбената зала на техника Simple Smile  А и аз разбрах, че се пита за контакти над плота, не за точки. Ако броим и присъединяването на фурната и плота (с твърда връзка или клеми) то бройката расте, ама пак 12 са предостатъчно.

# 642
  • София
Нали се разбрахме, че всеки си ползва кухнята както му е приятно и удобно? 🤣 🤣

Дори и да не седи всичко вечно, то има моменти, в които може и да се вадят и ползвам мн неща на куп. Контакти на никого не пречат.
12контакта за малки уреди са достатъчно, 12контакта за всичко - за мен са скромно,ама може и да стигнат според ползвателите, може и на моменти не.
Щом си е намислила 12-чудесно.

# 643
Осем. Не ползвам всичко.

# 644
Да, да за над плота само питах. Благодаря отново. Една тройка само ще е за включване на уреди при използване - другото ще си стои включено. Понеже и на мен ми се сториха много и затова попитах, но май предпочитам много и да има празни, пред това, което е сега.

Общи условия

Активация на акаунт