Баба Марта е дошла да зарадва ЮЛСКИТЕ деца!

• 8 935
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
  • ES
Никой освен Фиона ли няма идеи за закуската? Аз имам замразена кърма само за още една седмица и се чудя след това гледачката да и прави кашите с вода и плодове или нещо друго да давам? За кисело мляко и тн е рано...така, че май все пак ще си останем на каша Confused

Ти не продължаваш ли да цедиш. Ако пък искаш опитай с AM или мислиш, че не е добра идея. Ама виждам за кисело мляко говориш. Навиваш ли се да даваш немски йогурт. Супер стават кашите с AM иначе безмлечни са малко блудкви. А  и са по-големички вече бебоците. Но да, овесените ядки са cudesна закуска, мисля скоро и тях да въведа. Но тук май няма в чист вид, само като мюсли. Трябва да видя в диетичните магазини.

Pepi111 мерсаж за линка за фотошопа, откога го дърпам от торентите, но все има проблем при инсталацията. То този още го дърпам де, не съм го инсталирала. Ще видим тогаз.
Аз веднъж замразих картоф и броколи и като понечих да го размрая, то голяма гадост, картофа на нищо не приличаше и не го дадох.

Дидка_81 и ние ревем от непознати, отначало ги оглееждаме със сериозен поглед и ако станат по-нагли(да искат да ни взимат на ръце или да ни гушкат) ревем. Горките баби в БГ какво ли ги чака, а те с такова нетърпение ни чакат.

Наринка, отде я извадихте тая алергия бе ееееи. Вие на AM ли бяхте или на кърма. Че как се отключи тая гадина?

Ааа Бетта, ние последните 2-3 дни регистрираме напредък в седенето на количката. Но и той вече стои по стабилно даже се навежда през количката да огледа хубавичко всичко. Ама речем ли да ревем... Днес ходих на кафе с приятелки, голяма грешка. Той ревна, аз го взех после ми бръкна в кафето, абе... с деца на баня да ти изядат сапуна.

Лала ти ставаш за публицист. Малее това ли ни чака, че при момченцата е в по-тежка форма. Здраве да е.

Скоро говорих с една мама, заедно раждахме. И ми вика, ама ти още ли кърмиш, че то няма вече нищо в тая кърма, детето има нужда от витамини, минерали. За това вечер като се събуди му давам сок. Хич не ми се искаше да споря, направо се чудя на такива като Асинка как успяват да убедят такива безверници (като, че е религия кърменето).

До с коро момичета-кокичета и да не забравите да се закичите с мартенички и вас и семейството ви.

# 181
# 182
# 183

Да сте бели и червени ! Hug
Да сте здрави и засмени !  bouquet

Ако я одобрявате за заглавна страница ... ще се разберем с Betta утре.
Ако сте ЗА, качвайте снимки в папката "Пижо и Пенда"

Лека ...

# 184
  • София
супер, слагам я на първа страница и ще я пълним малко по малко  newsm68

# 185
  • Габрово

Честита баба Марта!
Това сътворих набързо за госпожите в детската градина.

# 186
Честита Баба Марта  на всички! Да сте бели и червени, румени, засмени![/i][/color]
Цитат
Ми Ренка,нямам сайт в който да ти я покажа количката.Но Пастел каза че са си взели въпросната количка.Ако не й представлява трудност може да качи снимка,за да добиеш представа.Според мен определено си заслужава.Другия месец и аз ще взема такава   

Попова, Рени, при първа възможност ще кача снимка. Сега понеже не я използвам-не ми е под ръка, държа я в една стаичка до входа.

Nanny, супер е картичката! Утре /т.е. днес/ ще снимам Нора с мартеничка.

Нарина, дано бързо овладеете проблема! Успех!

Днес водих Нора на консултация. Равносметката е: 8,690кг; 74,5см.

# 187
Баба Марта бързала, мартенички вързала:морави, зелени, бели и червени. Първом на гората...После на градините...А пък на дечицата върза на ръчицата мартенички чудни със ресни червени, да са ранобудни, да растат засмени...

Честито на всички, които носят името Марта, Мартин и .... Да са живи и здрави и много засмени.
Честито и на двешните месечинки:
Лора на Синеочка baloni       Виктор на мама sunnycat baloni
      Иван на мама marine baloni       Кристиян на мама Maysy baloni

# 188
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА, Юлки и Юлчета Heart Eyes

Здрави и усмихнати всички Hug

Ще честитя и тук рожденния ден на Асинка, знам че има приятели, които ще подсетя така Wink

Честити месечинки и именници днес - всички да са много много здрави, добрички, весели и засмени Grinning

на Пламето и Наринка -  Heart Eyes

Нанни - картичката е много сладка Hug

# 189
  • Варна
Честита Баба Марта

Да сте мноооооого здрави и засмени всички Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 190
Честита Баба Марта! Да са здрави всички бебчета и техните родители и много, много усмивки!
Нани, много свежа картичка, замириса ми на планина!  Hug

Наринче, не знам какво да ти пожелая освен търпение и бързо да превъзмогнете този проблем.

А, Асето имала рожден ден! Ами и аз й честитя и много усмивки й пожелавам. Гери то, да, май цяла религия е станало кърменето, а Асето е като мисионер, захванала се е с тежка задача. И затова й пожелавам успех! Само дано не й се падат такива като мен да учи, че аз само философствам, а хич ме няма.

Елип, ти ме успокои направо Joy
Момичета, не можах да поясня за разказа си...Всъщност го написах, защото напоследък се терзая от разни мисли, които са точно обратното на това, което беше написал Кредор. Явно някои родители се чувстват виновни, че са прекалено строги с децата си, а аз напоследък се питам изобщо строга ли съм? И който попитам от близките ми, ми отговаря - НЕ! Това направо ме хвърля в тъча, защото аз си мислех, че съм строга!  Simple Smile Та се чудя напоследък дали нещо моите критерии са сбъркани...Просто много ме накара да се замисля този текст и реших да се самокритикувам по заобиколен начин и да ви покажа обратната страна на монетата.

# 191
Честита баба Марта на всички! Здраве и дълъг живот, изпълнен с радостни моменти, щастие и много усмивки ви желая, както и незабравими мигове с дечицата! smile3525 newsm51
Честити днешни месечинки - Лора на Синеочка, Виктор на sunnycat , Иван на marine и        Кристиян на  Maysy!Дидка 81 - супер статия! newsm10

# 192
Ох, аз пък покрай Баба Мартам забравих да честитя месечинките на порасналите бебоци ooooh!
Честити месечинки на всички!   bouquet

# 193
Честита Баба Марта!!! Да сме всички много здрави и щастливи.

bouquet Честити месечинки днес!!! Честит Рожден ден на Асинка!!! Честити именни дни!!!   bouquet
/много празници днес - хубав ден  Party/

Нани, картичката е супер. Чакам бебо да се събуди и започваме със снимките  Joy.
Лала, и ти ме караш да се замисля за пореден път върху това. Аз също не мога да съм строга, но наистина е достра трудно да се намери границата между прекалено строг и справедливо строг. Ако махалото се наклони към първото определение, тогава може да се стигне до проблема, който Кредор описва. А аз не искам това. Но ако и твоята дъщеря е като моята /доста самостоятелна, силен характер от сега и се опитва да командва всички/, определено ти трябва "тежка ръка" във възпитанието. Аз както казах не мога, затова сме се разбрали тати да играе ролята на "лошото ченге"  Joy. Знам, че никой не може да ми каже дали постъпвам правилно, защото всяко дете си е единствено, различно от другите. Само времето ще покаже. /ех, какво се разфилософствах рано сутринта!!!  Mr. Green/
Дидка, супер статия!!!
Лек ден на всички  Hug

# 194
Честита Баба Марта.Желая на всички ви да сте здрави,весели и засмени  Hug

Асе,ЧРД,всичко най-най ти желая и много сбъднати мечти   bouquet

Ели,лесно я открих темата в която аз,ти и много др. майчета сме раждали.И то благодарение на Дидка,тя си е направила труда да извади всичките ни бременлийски теми....няколко страничи по-напред са  Peace

Честити месечинка на ЛОРА НА Синеочка,Виктор на sunnycat,Иван на marine и  Кристиян на  Maysy

Общи условия

Активация на акаунт