Ти не продължаваш ли да цедиш. Ако пък искаш опитай с AM или мислиш, че не е добра идея. Ама виждам за кисело мляко говориш. Навиваш ли се да даваш немски йогурт. Супер стават кашите с AM иначе безмлечни са малко блудкви. А и са по-големички вече бебоците. Но да, овесените ядки са cudesна закуска, мисля скоро и тях да въведа. Но тук май няма в чист вид, само като мюсли. Трябва да видя в диетичните магазини.
Pepi111 мерсаж за линка за фотошопа, откога го дърпам от торентите, но все има проблем при инсталацията. То този още го дърпам де, не съм го инсталирала. Ще видим тогаз.
Аз веднъж замразих картоф и броколи и като понечих да го размрая, то голяма гадост, картофа на нищо не приличаше и не го дадох.
Дидка_81 и ние ревем от непознати, отначало ги оглееждаме със сериозен поглед и ако станат по-нагли(да искат да ни взимат на ръце или да ни гушкат) ревем. Горките баби в БГ какво ли ги чака, а те с такова нетърпение ни чакат.
Наринка, отде я извадихте тая алергия бе ееееи. Вие на AM ли бяхте или на кърма. Че как се отключи тая гадина?
Ааа Бетта, ние последните 2-3 дни регистрираме напредък в седенето на количката. Но и той вече стои по стабилно даже се навежда през количката да огледа хубавичко всичко. Ама речем ли да ревем... Днес ходих на кафе с приятелки, голяма грешка. Той ревна, аз го взех после ми бръкна в кафето, абе... с деца на баня да ти изядат сапуна.
Лала ти ставаш за публицист. Малее това ли ни чака, че при момченцата е в по-тежка форма. Здраве да е.
Скоро говорих с една мама, заедно раждахме. И ми вика, ама ти още ли кърмиш, че то няма вече нищо в тая кърма, детето има нужда от витамини, минерали. За това вечер като се събуди му давам сок. Хич не ми се искаше да споря, направо се чудя на такива като Асинка как успяват да убедят такива безверници (като, че е религия кърменето).
До с коро момичета-кокичета и да не забравите да се закичите с мартенички и вас и семейството ви.