С какво ви дразнят свекървите? - 159

• 44 933
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
А ти защо я питаш въобще. Тя казва, че няма проблем, ти слагаш палец, тя пише лек ден. Аз бих приела пожеланието, ха. Ще кажеш пак- тя си е такава. А ти защо пишеш след пожеланието
С Милена сме писали едновременно 😀

# 121
Написах лек ден,но тя продължи с това,че не била важна и т.н ,такива неща ме влудяват ,изсмуква неща от пръстите си и ги прави истина в вейните очи,представям си как ме черни пред хората .
Продължавам да поддържам връзка само ,защото е майка на мъжа ми и съм от хората ,които държат на семейните връзки.  Не разбирам защо е нужно да играем този театър ,аз в предишни скандали съм й казвала да не ми звъни,да не ми пише ако има нещо знае номера на сина си тя казва добре и на следващия ден звъни все едно нищо няма и то настоятелно няколко пъти докато вдигна

# 122
Ради, сама си го причиняваш, а тя си го позволява, защото я търпиш. След като толкова държиш, продължавай да участваш в цирка.

# 123
  • София
Написах лек ден,но тя продължи с това,че не била важна и т.н ,такива неща ме влудяват ,изсмуква неща от пръстите си и ги прави истина в вейните очи,представям си как ме черни пред хората .
Продължавам да поддържам връзка само ,защото е майка на мъжа ми и съм от хората ,които държат на семейните връзки.  Не разбирам защо е нужно да играем този театър ,аз в предишни скандали съм й казвала да не ми звъни,да не ми пише ако има нещо знае номера на сина си тя казва добре и на следващия ден звъни все едно нищо няма и то настоятелно няколко пъти докато вдигна

Т.е. избираш да те разиграва.
Сърди се на себе си в такъв случай.

# 124
Не винаги е лоша ,не мога да превълча и да кажа сямо лошото ,правиви дори подаръци без причина ,но има моменти ,в които й е криво и търси с кой да се заяде ,обикновено това съм аз ,не веднъж е казвала не ми обръщай внимание бях ядосана ,ти не ми беше виновна . В случая казвам добре,но вътрешно ми е болно . Съгласна съм с вас ,че сама си го правя осъзнавам го ,но явно трябва да стана по -отракана снаха ,а не толкова примиряваща се с всичко само мир да е.
Скоро ще пиша как е писала/звъняла и все едно нищо не е станало

# 125
На мен ми пише предимно да се похвали като готви нещо. Казвам браво и това е, изобщо не влизам в диалози. Последният път поводът беше подобен, но държеше да си каже и непотърсеното мнение за нероденото още бебе. Просто ѝ подминах подмятането, защото не мисля да ѝ давам някаква информация или да се обяснявам като ученичка.
Със сина ѝ си пише, достатъчно е, аз не съм ѝ никаква, че да ми се налага да я търпя, пък било то и в чата.
Почти всеки път опитва с нещо да ме ядоса, след като започне с обичайната хвалба какво е готвила, ама аз я режа. Например наскоро беше ми писала, че разбрала, че леля ми има внуче, което наскоро се роди и започна да ми държи сметка защо не съм ѝ писала да се похваля, че съм станала леля за втори път. Без никакви драми ѝ обясних, че бебето си има майка и баба и не съм аз тази, която ще се хваля с него. Как си го представя да седна да ѝ пиша, че леля ми имала второ внуче… просто бях потрес, но я сложих на място и повече нищо не писа по повода.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 20:59 от Rimmona

# 126
  • София
Ами да си се сърди. Просто ще трябва да се научиш да живееш с нейното сърдене и да не го мислиш. Тя няма да се промени. Колкото по-малко й влизаш в тон, толкова по-добре. Да си дивее, да занимава сина си. Ако той тръгне да те занимава, му казваш, да се оправя сам с майка си и да не включва теб. Границите зависят от теб.

# 127
Виж, тя е звъняла да досажда, то е ясно. Ти говориш. Пише ти, за да досажда. А ти влизаш в провокацията. Връщаш ли и обаждане, когато се случва друг път така?
Просто се разберете, за да не ти пише" защо не мога да се свържа с ВАС 🤔😬.
Къде е другото " вас", защо не звъни на него, или той просто не вдига.
Аз звъня само на сина ми, като не вдигне, връща обаждане. Или пише има ли нещо. Като кажа не, казва ок, зает съм и толкоз.
Мен пък ме дразни, че включва високоговорител. Ще го насосам, само да си дойде от почивка.

# 128
Tays ,именно сина й не вдига а е видял ,че звъни няколко пъти ,на работа е ,но за нея това сигурно не е оправдание 🤷‍♀️Сина й хич не й търпи изблиците ,за това и мен търси иначе няма да знае какво се случва около него.
Благодаря ви момичета ,поуспокоих се след писането с вас ,оставям ви малкия вече е буден и си търси цицата на пук на бабата ,стана на 2 г преди 3 дни и още го кърмя 😃 шегувам се не е заради нея ,просто ме е жал да го отбивам ,но скоро ще е ,време му е.
Забравих да добавя ,че важното й обяждане е ,че е на почивка в гърция и просто да звънне да я видим от там . Снощи говорихме и ни каза ,че днес отива ,хожелахме приятно искарване ,ноо ...

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 15:06 от Radii :)

# 129
  • Най-красивата страна
Много добре разбирам Ради,защото и на мен ми се случи няколко пъти.
Говоря с класната на дъщеря ми,свекървата звъни,аз продължавам разговора.Свеки започва да чати-,,Защо не ми вдигаш ,кой е по-важен от мен?,,
Втори път
Говоря с адвоката
Пак същата работа .
Свекървата пише
,,Приятелките ти по-важни ли са от мен,че не ми вдигаш..???,,

Нито се обяснявам,нито чатя.

Третия път обаче не се сдържах и казах,че не е тя най-важната.
И ако е нещо спешно,след като аз не вдигам телефона-да звъни на сина си.
Тогава бях на зъболекар и телефона звънеше в чантата ми.
,,

# 130
Ама защо изначално тя мисли, че е важна за вас? Аз това не разбирам. В смисъл, че си има дете, защо ще занимава вас, нека то ѝ обръща внимание, да се цупи на него. Или сте ѝ показали, че е важна за вас, друг вариант не виждам, че чак така да си е повярвала.

# 131
Вероника, сериозно ли свекърва ти смята, че за теб тя трябва да е най-важна. Ми да, приятелките са ти по важни, като се налага да степенуваме. 😃

# 132
Риимона ,не знам с какво съм й показала ,че е важна за мен щом ми е кязвала ,че знае ме не яяя обичам 🤷‍♀️ не знам от къде знае тези неща ,винаги съм се държала добре ,но тя явно си знае . Тя е от тези хора ,които ти кажеш ,,а " пък тя е разбрала ,,я".
Като цяло мисля,че не ме харесва ,защато има стари публикации ,в които чистити рожденния ден на сина си ,но не с негова снимка ,а с обща снимка с бившата му ,от както сме заедно никога не е качила снимка да чистити на която съм и аз или пък детето ,а е сам ,не сържа да ме качва мен ,но ми направи впечатление защо забога чиститиш рожденния ден на синя си със снимка ,на която е с някой друг ,какво се е опитала дя покаже ,може би да се похвали пред приятелите си каква приятелка имя синя й . Струва ми се ,че доста  харесвала предишната му приятелка,жалко...

# 133
Radii:), с най- добри чувства - има живот и извън фейсбук и Месинджър. Много внимание обръщаш на щуротиите на свекървата.
Блокирай я, да досажда на сина си и си прави твоя живот интересен. Дано ти се отдава, че като прегледах чата ви, сте си на едно ниво.

# 134
  • София
Ради, ти й позволяваш да се държи по този начин. Свекървата явно е такава и не мисли да спира или да се променя. Ако не го приемеш, ще си продължава и още много нерви ще изхабиш. Кратка, точна, ясна комуникация и ако иска повече, да звъни на сина си.

Общи условия

Активация на акаунт