С какво ви дразнят свекървите? - 159

• 44 927
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
Случката става в нейния дом .
Да,сърди се за всичко ,като че аз съм й дете и съм длъжна да съм й на разположение ,сина й не й обръща внимание затова изисква това от мен ,ама да ходи да го търси от тая бившата дето я обича 🤣

# 541
  • София
Случката става в нейния дом .
Да,сърди се за всичко ,като че аз съм й дете и съм длъжна да съм й на разположение ,сина й не й обръща внимание затова изисква това от мен ,ама да ходи да го търси от тая бившата дето я обича 🤣
И ето го решението.
Тя звъни по тел., ти не вдигаш.
Кани ви, ти не отиваш.
Идва до вас, изключи си звънеца.
...
Тя, ако иска да звъни на бившата, ако иска да звъни на сина си или на японския император... Не е твой проблем.
Нищо положително и/или благородно няма в това да търпиш обиди. Освен ако не те влече да бъдеш жертва.

# 542
Права си ,напълно съм съгласна

# 543
Вие сериозно ли мислите, че 54-годишна здрава жена ще заспи и остави 2-годишно да се оправя? Жената определено не е добре.
Ради, дистанцирай се от нея, вреди ти тази комуникация.

# 544
Аз мисля, че дори няма значение дали е заспала или не. Твърди, че е заспала, значи разсъжденията трябва да са в посока дали е редно или не.

# 545
Да сравнявате телевизор с цигарен дим е нелепо. Да, може да не са полезни, но чак такава отрова не е телевизора.
Добре, ако приемем, че детето при майка си не гледа никакъв екран, нито ТВ, нито лаптоп, таблетки и т.н, но бабата е пуснала една песен напр. за да претича до тоалетната, да я обесим или да я замеряме с камъни?

Аз въобще не говоря за песен, в която може да се попее заедно или потанцува, а за филмчета, които детето гледа зомбирано, докато гледащият си прави каквото там прави. Това не е адекватно гледане на дете.
А и да приемем, че бабата е била преуморена и е заспала неволно, следва да се почувства гузна и да се извини, не да се оправдава и да кара някой да се чувства длъжен, че въобще е оставил детето си при нея.

# 546
Аз мисля, че дори няма значение дали е заспала или не. Твърди, че е заспала, значи разсъжденията трябва да са в посока дали е редно или не.

Разсъжденията трябва да са в посока тази жена е болна.

# 547
Ох, пак се почна… болна била. Като е болна да не се самопредлага за гледане на дете. Моята сама казва не мога да се оправя без ние с таткото да сме до детето и да го дондуркаме, а тя да седи на пейката или в стаята, така че има си начин да си кажеш направо.

# 548
Ми те болните хора обикновено не съзнават, че са такива.

# 549
Ради, ти каза ли ѝ, че не е нормално да остави двегодишно само? Аз бих я посъветвала да се прегледа, освен това.

# 550
Не си спомням точно какво й казах,но си спомням ,че по същия начин по който го каза тя ,казах че  вече няма да й го оставям и тя продължи да се хихоти все едно е шега ,явно не смята че е станало кой знае какво щом детето е невредимо ,но дали щеше да се хихоти по същия начин ако недайси боже се беше случило нещо с детето ?! Аз и на сина й преди 2 дни казах,че не смятам,че тази жена я е грижа много за детето колкото и уж да казва колко го обича ,не съм видяла много да е заинтересована ,самия факт че е на 5 км и разполага с кола и все пак не идва а предпочита да звънне да го види на камера и поо нейни думи я мързи да дойде,но пък всеки ден ее в града ,ами не смятам ,че е много загрижена за детето ,но тя и за сина си като малък не е била много загрижена ...

# 551
  • София
Скрит текст:
Не си спомням точно какво й казах,но си спомням ,че по същия начин по който го каза тя ,казах че  вече няма да й го оставям и тя продължи да се хихоти все едно е шега ,явно не смята че е станало кой знае какво щом детето е невредимо ,но дали щеше да се хихоти по същия начин ако недайси боже се беше случило нещо с детето ?! Аз и на сина й преди 2 дни казах,че не смятам,че тази жена я е грижа много за детето колкото и уж да казва колко го обича ,не съм видяла много да е заинтересована ,самия факт
че е на 5 км и разполага с кола и все пак не идва а предпочита да звънне да го види на камера
Скрит текст:
и поо нейни думи я мързи да дойде,но пък всеки ден ее в града ,ами не смятам ,че е много загрижена за детето ,но тя и за сина си като малък не е била много загрижена ...
Хм, този вариант не е ли за предпочитане? Или ти искаш да идва?

# 552
Не искам разбира се ,но ако обичаш внучето си защо не идваш да го видиш 🤷‍♀️

# 553
  • София
Защото не може да ходиш в чужд дом, когато ти скимне.

Търсиш драма там, където я няма.

# 554
  • France
Боли ме, сърби ме, драго ми е... Simple Smile

Аз, например, не съм близка със свекърите и никога не си задавам въпроси обичат ли, не обичат ли децата ми, защо не ги търсят (включително и по телефона)... просто не ме вълнува.

Общи условия

Активация на акаунт