Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 773
  • 984
  •   1
Отговори
# 75
Записвам се в новата тема и аз. С цикъл съм вече 4ти ден, но ние не сме и правили опити този месец.

Благодаря на rave за новата тема и на fearless за описването Hug

Подкрепям казаното от Sisi_cat, и аз бях на калолечение през април и изобщо не е страшно, а определено имах ефект, защото вече съм в границите на кръвопотока в матката. Калчев доста се зарадва като го измери.  И аз ходих в Поморие и просто стискам зъби и го минаваш, не е приятно, ама пък минава бързо. Даже не знам дали няма да ми се наложи втори курс, тъй като имаше някакъв срок на действие, а времето при нас си минава, а успех още нямаме.

Чакам Михайлова да се върне от отпуска,за да и изпратя резултатите ми и да ми каже какво да правя по натам. Чудя се и дали да запазвам час при  Калчев пак, че нали и там се чака..  Като цяло засега си губя времето в чакане Joy И този месец ще изпуснем.

# 76
Записвам се и аз в новата тема! Честито на всички момичета с ++ и успех на всички останали! Аз чакам овулация след някой ден и този път мисля да имаме въздържание поне 3-4 дни преди това , защото до сега за 2 години вече правим всеки ден опити и много рядко през ден и мисля , че и това може да е причина за неуспех до сега. Започвам и нова работа на миналата не се чувствах добре и това допълнително ме напрягаше

# 77
shan^tall , не искам да давам напразни надежди, но децата много ги усещат тези неща. Миналата година като бях бременна още преди изобщо да разбера, моето дете не спираше да повтаря бебе, а нямашв откъде да го е чул. Има една книга  Спомени от рая. Препоръчвам ви я.

# 78
И аз се надявам детето ти да е право, shantall Heart
А по повод усещанията на децата:
Скрит текст:
аз бях писала, че детски психолог ни каза, че е време да кажем на детето, че е имал близнак, защото подсъзнателно знае, че има нещо. С още една консултация решихме това да се случи постепенно, като почне да проявява интерес към бременност, бебета и т.н.
Миналата седмица имахме разговор за бременността, обяснявах как е расъл в коремчето ми (без да споменавам друго бебе) и той каза "да, аз бях в коремчето ти, после излязох и после бяхме само двамата с теб". Та, ясно ми е че това си е неговия начин да си обясни раждането, разсъждава си на глас детето, но ми се сви сърцето като го каза. Защото със знанието, което аз имам, не мога да не си го тълкувам като "в корема ти бяхме повече, после бяхме само двамата". Така че смятам, че или децата усещат или ние тълкуваме нещата така както ни се иска. Или и двете Simple Smile

nanni, и да не са 3-4 дни, пробвайте през 2-3 дни. Всеки ден е може и да е много, дори и за мъже с нормална спермограма.

Купих си и аз най-накрая "Всичко започва с яйцето",  утре съм на преглед и ще видим какви ще са следващите стъпки при нас. Лошото е, че продължавам да имам оплаквания, истмоцелето пак ми прави големи въртели и имах зацапване и на 15ти ден от МЦ и все повече си мисля, че ако не го коригираме лапароскопски нищо не правим, независимо дали опитваме инвиво или инвитро.

# 79
Да дам отчет при посещението ми при лекаря. Задържаният фоликул ми е 2,5. Вчера правих тест, овулацията се оказа, че е минала, а ми е 9 ден, доста ранна. Каза да действаме следващите три дни, видя се отворен канал и течност в малкия таз. Аз бях се начела на гадости и тя ми се смя. Каза да не се притеснявам, ако не се махне кистата с цикъла, ще ми изпише някакъв контрацептив, който е по-силен, за да се пукне. На 13 ден ще започвам Дуфастон за 10 дни. Вика ме отново на 2 ден от следващия цикъл.

# 80
  • Be realistic - plan for a miracle.
Интересно, че при задържан фоликул има овулация, но явно и това е възможно Simple Smile

# 81
Интересно, че при задържан фоликул има овулация, но явно и това е възможно Simple Smile
Явно всичко е възможно 😁 Видя се много ясно и лекарката ми я показа.

# 82
Да , интересно и наистина. И на мен док ми казаха, че при ЗФ почти 0% е вероятността да се случи овулация и бременност изобщо..казаха ли ти от кой яйчник се е отделил фоликула дали в същия е ЗФ?

# 83
Аз минах днес също, продължавам да съм с два доминантни 18 и 19 мм. Довечера ще слагам овитрел и в четвъртък ще проверим дали са се спукали. Днес ми е 20 ден от цикъла иначе, късна овулация да иска човек.
Скрит текст:
Да ми стискате палци за успех този месец, че тъкмо научих за поредната забременяла случайно.

Как ви се струват?

# 84
  • София
то детето и да усеща нещо няма да е било за този месец Grinning съмненията дали е имплатационно или не умряза още преди обед Grinning

ходих контролно на друг пулмолог, пак е чиста снимката, но пък ми изписаха малко инхалации и сироп за втечняване на секрет, като вероятна причина да продължавам спазматично да кашлям, онази болка в ребрата утихна от невробекса и не ми изписаха нищо повече за нея.

по календар следваща О ще е повреме на следваща почивка, ама дали ще имаме време за кексване... надали

# 85
Да , интересно и наистина. И на мен док ми казаха, че при ЗФ почти 0% е вероятността да се случи овулация и бременност изобщо..казаха ли ти от кой яйчник се е отделил фоликула дали в същия е ЗФ?
В левия яйчник е овулацията. Десният си е със задържан фоликул. Вече не знам, не искам да развивам сценарии в главата си. Успокои ме, че лекарката каза, че няма опасност да не забременея естествено и всеки месец си е отделен. Щом успях да забременея миналата година, явно не всеки месец има такъв задържан фоликул. Да видим ако ми дойде колко мм ще е на 2 ден от цикъла. Изуми ме, че имам овулация толкова рано. До сега не се е случвало. Малко се обиди, че я питам за Дуфастона.

# 86
Момичета ,знам ,че вече съм тотално изперкала ,но ако не питам тук ,то не знам къде.  Кога чертичките ви станаха еднакви? Аз си мисля ,че моите все са на едно място и започвам да се притеснявам .
Първият е от 30.08 , вторият от днес . За 3 дни съвсем леко насищане . Втори кръвен не съм правила уж за да не се натоварвам ,пък и от клиниката нищо не споменаха за повтаряне. Да отбележа ,че днешният тест не е с първа урина и на предната вечер изпих около 2л газирана вода + около 1 час преди теста 2 чаши вода. Нямам оплаквания, просто ме е страх и мисля ,че няма да ми стигне търпението да изчакам 11.09 до прегледа.

# 87
От моите теоритични познания, при някои марки каквото съм видяла по форуми и въобще не стават при съвсем нормално протичаща бременност понякога, може и въпрос на партида да е. Според мен лично да гледаш чертите и да се чудиш от течностите ли е, нещо има ли и тн създава повече притеснение отколкото просто да пуснеш чхг да видиш как нараства.

Кой ден след О си или на кой отговаря ако си след трансфер?

# 88
На мен си ми изглежда наситена достатъчно. Със сигурност не избягваш стреса, като не правиш кръвен, а пиклив тест Simple Smile

# 89
Дриймър по тестовете за бременност не може да се съди как се развива една бременност. Ако ще ти е по-спокойно пусни хормона през 48 часа или отиди да те видят някъде, макар че е много рано още.

Общи условия

Активация на акаунт