Отговори
# 2 025
  • sf
За втори път от няколко месеца насам ми протича изведнъж кръв от носа. Днес доста обилно, като река и трудно спря. Няма да чета из нета, че разни страхотии ми се въртят в главата. Само да не се гътна преди Барселона 😆

# 2 026
Донси, не чети. Simple Smile
На мен вестибуларът ми още не иска да работи, ма сега ще се напъна да изляза в парка.

# 2 027
  • София
Донси, може би не е зле да те види УНГ. На баща ми му кървеше мода преди няколко години. С някакви капки го оправи УНГто.

Злати, паркът може и да помогне. Приятна разходка!

На мен също ми е лошо равновесието днес. Главата вече бе ме боли, но ми е замаяно. Сега правя едно пиле със зеле в кукъра и след това влизам да си мия боята от косата. Трябва и да чистя пода, да бърша прах, а ми се иска само да се излегна на дивана с книга и чаша чай.

# 2 028
  • sf
Май ще да е кръвно. Шофирах час и кусур , беше ми жега, висях в задръстване. После с кучо из квартала, за капак смукнах едно мляко с нес за броени минути. Нес кафето по принцип ми идва силно. Може и да си въобразявам, то ще си покаже.

# 2 029
Сири, ето ми фритатата Simple Smile Като нарязах на дребно ок половината саздърма и сложих още 1 яйце + пипер и малко сол. Сушените домати са чери и не ги режа, слагам на око. Чесънчета са мариновани и нелюти - 4-5 скилидки накълцах от буркана. Мазнина не слагам, само малко на тавата. Правя някой път директно и в силиконовите форми за мъфини.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 10:09 от zlatenceto

# 2 030
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Може и да сте забравили, ама аз помня, че обещах свежи фурми. Заповядайте
Жълтите, които обичам и препоръчвам, и другите Wink

Това е захарна тръстика. Сърцевината е като сърцевината на царевицата, но е пълна със сладък сок. Натюр Wink дъвчеш и после изплюваш целулозата.

Тези също са добри Wink ядка, фурма и шоколадово покритие с различен вкус

А това НЕ го препоръчвам. аЦка микстура на желе и нишесте. И се точи. Бляк;

И да не е само ядене Simple Smile новите ми любимци. Направени са от камилска кост и дърво.
Вече имаме три сладура. Май ми се искат повече

# 2 031
Хубава разходка си спретнахме.Май е последната за сезона 🙄.Вечеря няма,но споделеният ден е по-добрата алтернатива.На Шефа му се спря тока,ще спи като бебе 😁.Но бебе еднорог,не като себе си преди 4 години 😂
Скрит текст:

# 2 032
  • тук и там
Аз съм опитвала сурови фурми,тук в арабските и турски магазини,пускат понякога.Червени и жълти не съм яла,само от другите,бяха едни стипчава на вкус,само това помня и не съм купувала повече.Захарна тръстика нито съм виждала,нито опитвала.Аз голяма беля си отворих с тези китайски лепенки,едва вървя.Сложих йодасепт,дано не си докарам някоя инфекция,че направо жива рана имам на пръста.

# 2 033
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Розовите и червените са стипчиви и сухи. Жълтите са ми супер.

# 2 034
И аз съм яла, ама много отдавна и не помня вкуса. Помня само, че мислех че ще са катп хинап, но не бяха и вкусът не ми хареса Simple Smile
Пак бих опитала сега.

# 2 035
Много жега днес. А от утре вещаят потоп и градушки. Не съм готова за края на лятото.

# 2 036
Ох,да.Само да кацне детето нормално,че ми е на мисъл.
   Катюши вече спи,баба влиза да тегли един душ и да видим деди какво е сервирал.

# 2 037
  • Fairbanks, Alaska
Много жега днес. А от утре вещаят потоп и градушки. Не съм готова за края на лятото.
Трябваше да пратиш малко и при мен. Целия ден не превиши 15-16 градуса. И аз не бях готов за края на лятото, ама се примирих, че тази година есента настъпи още от 8.09.

# 2 038
  • София
Мерси Добри, даже не съм и виждала червени.

# 2 039
Аз тази вечер съм дежурна баба. Дребосъчковците спят, кучето е легнало пред миялната и не ми се ще да го будя, за да я разтоваря (удобно оправдание за мързел), дЕдо също го отпратих още в 20.30 да си ходи да спи. То било приятно да си пиеш кафето, да си пушиш цигарата и да си цъкаш в нета на тишина.

Общи условия

Активация на акаунт