Отговори
# 1 845
  • Наблизо
И аз да се наредя за кутийки,при Мързи също.
Днес супер време и по този повод се самопоканих на обедно меню.Хем хапнах добре,хем видях слънце.
Почват Коледните драми,кой с кого и къде.И полетите са хилядарка.Ако искаш.

# 1 846
Сиросче, давам адреса пращай ежедневно, ежеседмично, както ти е удобно.

# 1 847
Никакви кутийки не пращам. Нахалници! Stuck Out Tongue Winking Eye
У нас само.

# 1 848
Обичам да готвя. Самият процес ми доставя удоволствие, но!!! не и ако е насила. Без желание нищо не ми се получава. В подобни случаи- някой аламинут и готово.
Отделно, напоследък си пускам я някой подкаст, я Сторител и работата спорИ ли, спорИ!!! Не само като готвя, като чистя и въобще шетам постоянно слушам нещо и нито ми е досадно, нито претупвам нещата. 😊

Бюти, подсети ме за НГ. При нас (в компанията) още нищо не се чува, но то половината са по морета още.

# 1 849
И аз така, Тили. Почивам си докато готвя.

# 1 850
Забравих да честитя рождения ден на ВНЛ.
Верче, бъди много здрава и щастлива!

Тази вечер ще дояждаме, има остатък от имам баялдъ в една тава и фасул. Кой каквото си улови. Точка.

# 1 851
Идвам, Сиросче, идвам. Мисли му Simple Smile
Не искам кутийки аз - лично само. Кви са тия кутийки, ааа.

Да, Мьос, сигурно част от килограмите са заради ковида.
Честит да ти е мултикура, да ти служи вярно и дълго.

Ох, така да ми се ходи някъде, да се махна за няколко дни, да не мисля за нищо. Стоя пред компа и си повтарям до края на седмицата приключва този ангажимент. Ама как ще приключи като само гледам в точка? Сам определено няма да се приключи.

# 1 852
И аз обожавам да готвя!Синът и той.Сргс той готви,все някакви засукани неща.Казва,че си попива така между лекции и работа и му доставя огромно удоволствие.

# 1 853
Не знам как си почивате, докато готвите. Аз си почивам, само и единствено търкаляйки се от кълка на кълка с кафе или винце, пред компа или тв-то...
Сиросче, аз съм лош гост - ше дойда, ше ти изпия виното, ше ти мачкам котката цяла вечер, ше си играя с хлапето... и нема се сетя да ям...

# 1 854
Сиросче,  аз като Мързелчето, ама и ще ям, та се подготви подобаващо, хайде може без вино за мен Simple Smile

То ако е само едното готвене с мед да го намажеш, ама у дома ни продуктите се материализират магически в хладилника сами ни се измислят какви да са Simple Smile  и макар че ММ готви поне в половината дни на седмицата пак някой трябва да го измисли и набави.

# 1 855
Пустото измисляне ми е най - сложната работа.

# 1 856
Пустото измисляне ми е най - сложната работа.

И на мен.
Хем да е разнообразно (например пилешка супа и пиле някакво в един, че и последователни дни не ми е опция), хем да е нещо, което на мен да ми се яде (като най- капризната дОма),  пък да не отнема и 100 часа врътня и “баене” сЕпак.
Цяло изкуство е стъкмявавето на меню. 😄

# 1 857
Обичам да готвя, но мразя да измислям. И вече ще готвя, само ако кажат какво искат.
Такава жена искам !!!
От време на време ще и давам да си помисли и тя какво и се готви, за да не се явявам кулинарен тиранин.

# 1 858
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
бавно варен телешки джолан без кост, върху канапе от бял ориз, варен в бульона на джолана.
към тях салата измислено капрезе - домат какъвто има тук (червен почти консервен) и плочка меко сирене (единственото безсолно или малосолно тук). има босилково песто, но не го обичам, затова всеки ще си слага въргу сиренето и домата ако желае.

за мераклиите има и руска салата. чудя се дали да не изпека и едни пълнени гъби, а руската салата да остава там, където е - в кутийката.

за десерт - смокини и жълти пресни фурми. обичам ги - хрупкави са и вкусът им е като на леееко сладка ябълка.

Simple Smile видях една Ена прекрасница!
узото пропуснах, но вярвам, че работи цар.
и много хубави поводи за празник отбелязах. Simple Smile и торти. Simple Smile
живи и здрави. Simple Smile

# 1 859
  • София
Добри, никога не съм яла пресни фурми. Снимай като ходиш на пазар.

Общи условия

Активация на акаунт