Звездни компромати - Септември'24

• 361 220
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 3 405
  • Berlin
Според сръбска медия Камелия била получила 10к евро хонорар, за да пее на Джокович - https://sportal.bg/news-2024092408385030357

Нали беше обявено, че без хонорар е пяла? Даже май тя си го каза директно.
Не знам какво е казвала, това ми попадна сега. Без хонорар - не вярвам аз, даже сега е бил моментът да избухне.🤩

# 3 406
  • Glasgow
Камелия каза, че би му пяла и без хонорар, не че не е имала хонорар.

# 3 407
И аз на правените устни си чудя, защо си го причиняват, като не всеки ще ги гледа само анфас
Цветка Биометка от стори оня ден
Долната устна прави един голям балконен завой над брадичката 😄
Скрит текст:

# 3 408
Комплекси.. те не се виждат в профил а отпред. въпроса е олкой прави тези устни и е доволен от себе си. Добре ме повечето може не харесват такива неща и бягат от тях..

# 3 409
Скоро излиза филм с участието на Наум Шопов.
"Без крила"
Лекар май няма да става,но и актьор.

# 3 410
Да, Камелия каза, че не е взела пари. За нея било чест да участва и да пее пред личности като Джокович и Димитров.

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 03:58 от Китайска Капка

# 3 411
Прекалено много вяра имате в Тото.

# 3 412
Да чете темата, на каквито и хапливи коментари да сме способни, който се заслушал, поразмислил и променил, не е загубил.

# 3 413
Честта си е чест,но сиренето е с пари. Това за отказалата хонорар Камелия,ако е вярно де...

# 3 414
Е, тя го каза по Дарик радио. На кого да вярваме - на нея самата или на някаква сръбска медия?

# 3 415
Сиренето е с пари, ама за 3 часа безплатно пеене - бълха я ухапало. 
Тя им подари и чипровзки пана за спомен, определено беше подготвена.

# 3 416
Ох, Боже! Бълха я ухапало! А Джокович го е ухапало нещо много по-малко от бълха!
Дали е хонорар, дали е бакшиш - нейна си работа! Много е грозно да се прави сметка на чуждите пари...

# 3 417
Какво да вземе пари? Та тя си направи оргомна реклама с Джоко и с тази песен.
А и се надявам наистина да не е взела, иначе нали се сещате, че щяха да дойдат от събраните за благотворителност средства.

# 3 418
Публиката в залата на такива предавания беше платена едно време. Постоянни едни. Пък ако някой  влезе го дебнат ,че ново лице и показват все него.. Така видях сина и снахата по тиливизуръ.
 Ама наистина попълват с хора ,на които се плаща, та  сега не знам как  е. Нямам и телевизор, има ама не е свързан , за украса  е.

# 3 419
Ох, Боже! Бълха я ухапало! А Джокович го е ухапало нещо много по-малко от бълха!
Дали е хонорар, дали е бакшиш - нейна си работа! Много е грозно да се прави сметка на чуждите пари...
Не разбрах коментара ти.
Не знам кой прави сметки, обсъждаме си. Камелия сама е отказала да вземе пари за това гостуване. И понеже съфорумка каза, че хубаво, ама все пак сиренето е с пари... Аз не мисля, че е било в неин минус, че е решила да не го таксува.
А каква реклама си направи, хиляди чужденци отвориха клипа на "Луда по тебе" и коментираха " тук съм заради Джокович" ...

Общи условия

Активация на акаунт