Звездни компромати - Септември'24

• 360 657
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 2 700
Изглежда само Харви Уайнстейн го "отнесе"...

# 2 701
Това за Бен Афлек не ми изглежда меродавно. Ще се опитам да систематизирам всичко изгледано и прочетено до момента…
@@@@@@@@@@@

Без думи съм от прочетеното.
Аз харесвам песните на Тупак и изобщо не знаех, че е поръчан от тези нещастници!
Егати дяволите!

Не разбирам как никой досега не се е осмелил да им прекрати и техния път по някой нелеп начин.. Нима няма по-висши от тях?

# 2 702
От кога сексът с малолетни не е престъпление? Направо не вярвам, че може да има подобни изказвания.

А доказателства за нещо такова има ли? Или още се говори само.
Например Ар Кели го осъдиха за Алая и други. За принуда, за секс с малолетни.
Ти какво очакваш? Федералните да пуснат публично секс видеата с 15 годишният Джъстин? Арестуван е, обвинен е и най вероятни ще лежи до гроб, ако преди това не го самоубият.

# 2 703
  • Враца
От кога сексът с малолетни не е престъпление? Направо не вярвам, че може да има подобни изказвания.

А доказателства за нещо такова има ли? Или още се говори само.
Например Ар Кели го осъдиха за Алая и други. За принуда, за секс с малолетни.
Ти какво очакваш? Федералните да пуснат публично секс видеата с 15 годишният Джъстин? Арестуван е, обвинен е и най вероятни ще лежи до гроб, ако преди това не го самоубият.

Не очаквам федералните да пуснат видеа, особено когато/ако в тях има жертви, които не заслужават подобно отношение.
Но е достатъчно да излезе изявление, а после да има и съдебен процес, като съдията, представляващ Закона, да прецени има ли виновни и кои са те.

Всичко останало са слухове и грозни предположения.
Само ще дам за пример Джони Деп и мисля, че няма нужда да обяснявам повече.

Когато става въпрос за известни личности всички такива догадки са много пикантни и любопитни за публиката. Но трябва да се борави с истината, а не да се заклеймяват хора, за които още не се знае нищо.

Преди няколко страници една потребителка (извинявам се, не запомних коя, а не ми се връща назад), публикува видео, в което един от бившите приближени на Доган спомена, че той е правил групови партита с много момичета, наркотици и групов секс. Каза го прав текст.
А пък сега си представете как изглежда Доган, как изглежда Пи Диди. Дали вторият е страдал от липса на женско, или дори мъжко, внимание? При парите, връзките и външния си вид?

# 2 704
  • Glasgow
Не е до внимание, а до контрол, мисля.

# 2 705
Това, което аз гледах е, че съдията два пъти му е отказал да излезе под гаранция, което е знак за сериозно престъпление, а видеото, в което рита Каси пред един асансьор е ужасно.  Гледайки малките му и “мъртви” очички съм склонна да вярвам, че е гад, Джей Зи също има много гадно излъчване.

# 2 706
784 дилда, 1000 шишета бебешко олио, оборудвани с камери стаи за секс, огромно количество видео записи, самите разследващи казват че са отвратени от това, което са видяли. Диди прави опит да се укрие и е издирван от ФБР, а след арестуването му се съгласява да говори в опит да постигне сделка. Нищо общо с Джони, но много общо с Епщайн, Р.Кели и Уенстайн.

# 2 707
  • на пистата
Колко други жени обвиниха Джони-николко.Само откачената Амбър.
А тук идлизат една след друга Sad

# 2 708
А той защо ли се е върнал в Ню Йорк като знае, че е издирван? Ако някой следи случая в някой чуждестранен форум, моля за линк.

# 2 709
Има качено видео, предполагам заснето от някой от охранителите на Диди. В него рапъра подарява Ламборджини на Джъстин, след 48 часа прекарани в имението му. Джъстин казва "аз съм на 15, ще мога да го карам догодина"
Клои Кардашян разкри, че е присъствала на скандално парти на Диди. Джъстин Бийбър също е бил там. На дивото събитие, за което се твърди, че се е състояло през 2014 г., Клои е пристигнала в 5:30 сутринта, само за да намери половината гости напълно голи.

# 2 710
Темата е много интересна. Ще е хубаво, ако новата тема започне със заглавен пост и систематизация на всичко до тук, защото едвам ви изчитам и само връщам.
Никога не съм харесвала Джей Зи и Бионсе, явно е имало защо. Пи Диди не съм и подозирала какви ги е вършил.

# 2 711
  • Glasgow
Пинк също е изтрила всичко от twitter 🙄

# 2 712
Какво е писала?

# 2 713
Ако всички са доброволно голи и доброволно дрогирани, каквото и където искат да си набучват (с или без олио), ама да не въвличат и малолетни и непълнолетни вътре.

Нека ги е срам всички сега.

# 2 714
Хари има единствено снимка на някакво парти с Диди. Там е и Уилиам. :/
Иска ми се да вярвам, че е случайност при тях и че те не са били замесени по никакъв с тези неща. Че ще е вече наистина прекалено.
Скрит текст:

"Партито" е концерт в Лондон в чест на Даяна.

Иначе, когато гръмна скандала и излезе първоначалната информация, принц Хари е споменат в обвинителния акт като участник в прословутите партита.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт