Звездни компромати - Септември'24

• 361 095
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 2 775
Бийбърови на разходка с племенницата на Хейли
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 14:51 от ItsAnabelle

# 2 776
  • Glasgow
Това няма как да е тяхното, то е на седмици, не ли?

# 2 777
Георги Милков е снимал Ала Пугачова и съпруг в Лимасол
Скрит текст:

# 2 778
Никол Андонова си има самостоятелна кариера и е визуален артист и дизайнер. Прави изложби и има около 30 000 последователи в IG, което за България не е малко. За определени кръгове си е известна личност, който не я познава - да подмине. Излишни махленски философствания за кого може и за кого не може да се пише.
Сега я проверих, дамата е популярна в общи за нея кръгове мода и прочее.

Визуален артист и дизайнер, моля ви, къде е Марина Абрамович, къде е въпросната, която си гледа кефа и живота и се снима за Инстаграм…

Нищо интересно и необичайно в профила няма, ако пропускам нещо визуално-артистично и дизайнерско, поправете ме

Не е точно така. Има два отделни IG профила от личния й профил, в които представя работата си и галерията си: nikyoto.art и nikyoto_district. Това е хубав подход, а не да се омешват лични снимки с някакви творчески/професионални.

Изобщо идеята не е, че Никол е Марина Абрамович Simple Smile - кой го е казал това. А че можем да я коментираме. Ние и преди сме я коментирали, някои я харесват, някои - не, някои я познават, някои - не, ок, супер. Сега просто предизвика злоба с външността си.

И аз понякога се чудя кои хора намират място тук. Ивка Бейбе си сложила нови устни. Ама какво е това ивка бейбе, аз за пръв път чувам. Пенка от Сървайвър си сложила силикон, а Денка от Ергенът участвала в реклама за сирене. Нито ги знам, нито ме интересуват, нито мисля, че с честен труд са си изкарали парите. Преча ли на някой да ги коментира - не.

# 2 779
  • софия
Споменахте, че Пинк е изтрила всички постове в Х, писахте за Джъстин, излезе ми този пост с клипче (не знам как да дам само към клипа). Доста гнусно изглежда събрано заедно.

Не ми зарежда, какво е?
Съжалявам! Форумът не иска да редиректва. Ако се копира адресът се отваря
Скрит текст:
Клипче от участия на Джъстин и въпроси към него в годините, които (извадени може би от контекст на ситуацията) са меко казано неподходящи. Пинк, Кордън и други селебъртита. Гаднички малки откъсчета. Правят му публични комплименти, че има красиви устни, очи, питат го за секс, хващат го за дупето, когато е бил 15, 16 годишен. Пинк го захапва за врата отзад и го хваща за дупето, връчвайки му награда.

Никога не съм се вълнувала и интересувала от него, но това, което виждам в този клип, е отвратително и ако това е публичното отношение, дори не искам да мисля какво е било зад прожекторите. Вероятно това може да обясни и неговото поведение след това.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 14:11 от zvаnchе

# 2 780
Франциска Йорданова четох, че била заминала за Америка. И за чий и беше нужно да се упражнява като водеща 2-3 седмици? Ако и останалите две си заминат, ще е чудесно.

# 2 781
Това няма как да е тяхното, то е на седмици, не ли?
Жокерче, сега проверих, права си, не е тяхното, а племеницата на Хейли.
Коригирах и поста, за да не става объркване.

# 2 782
Наистина Джъстин Бийбър го третираха отвратително, чак ми се струва, че бунтарският му период беше доста мек за преживяното. За мен още навремето беше странно, че пълнолетната Селена Гомез му беше гадже на 16, но тогава Холивуд още не се усещаше колко е странно възрастен да има връзка с дете.

# 2 783
Клюкарския сайт/форум е crazy days and nights една съфорумка /бумър/ го беше дала, която беше обсебена от Тейлър Суифт и уж връзката и със Карли Клос. Та там се публикуват blind items  за известните личности и имаше  доста коментари, но сега не мога да виждам коментарите.  И там прочетох всичко което коментирахте за п.д.

# 2 784
  • 🌊
Клюкарския сайт/форум е crazy days and nights една съфорумка /бумър/ го беше дала, която беше обсебена от Тейлър Суифт и уж връзката и със Карли Клос. Та там се публикуват blind items  за известните личности и имаше  доста коментари, но сега не мога да виждам коментарите.  И там прочетох всичко което коментирахте за п.д.
Не е този. LipsticAlley имам предвид. CDAN отдавна вече го ползват за ПР

# 2 785
Франциска Йорданова четох, че била заминала за Америка. И за чий и беше нужно да се упражнява като водеща 2-3 седмици? Ако и останалите две си заминат, ще е чудесно.

Тя още в първото предаване спомена, че след 2 седмици заминава да преподава в Америка.

# 2 786
Искаха да покажат, че детето вместо бисквити, предпочитало кисело зеле. Това добре се получи. Но такова малко дете, което постоянно дърпа майка си за нещо и мрънка, прави предаването негледаемо, просто нищо не се разбираше. Нутриционистката наистина беше плашеща. Не мога да разбера този  парадокс-уж говориш за полезни храни, същевременно блъскаш тялото си с тази отрова-силикон. Даже и щедро го показваш на аудиторията рано сутрин.
Леле,от това дете ме заболя глава и разбира се превключих.А после забравих да се върна на бтв😊
Тази жена ме може ли да прецени,че това дете скапва интервюто и.Като имаш невъзпитано дете не прави интервюта с него по телевизията

# 2 787
Франциска е в Америка, другата е на Гърция, само Зейнеб остана да тръгне където поиска и да ни лиши от отвратителния си глас и смях

# 2 788
Днес дочух Зейнеб да слага странно ударение на името на писателя Бимбалов, който изобщо не се посвени да я поправи, а тя се разхили нервно.

Франциска дълго ли ще отсъства?

# 2 789
Зейнеб си пробутва и френското рррр от време на време. Дано да е на изпитателен срок или нещо такова, и да я връщат, откъдето е дошла. Много е дразнеща.

Общи условия

Активация на акаунт