Звездни компромати - Септември'24

• 360 985
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 3 540
Кейт Уинслет на корицата на австралийския Vogue
Скрит текст:

Анджелина Джоли
Скрит текст:

Адриана Лима
Скрит текст:

Барбара Палвин
Скрит текст:

Марго Роби
Скрит текст:

Нина Добрев
Скрит текст:

Роузи
Скрит текст:

Елизабет Олсън
Скрит текст:

Виктория Бекъм
Скрит текст:

Джиджи Хадид
Скрит текст:

Марша Крос
Скрит текст:

Памела Андерсън
Скрит текст:

Салма Хайек
Скрит текст:

Кейт Бланшет
Скрит текст:

Ирина Шейк на корицата на френския Harper's Bazaar
Скрит текст:

# 3 541
Аз съм за отделна тема за Диди, супер интересно ми е всичко, което се случва, освен това съм много ядосана, защото детството ми е ограбено от тази история - винаги много съм харесвала Диди и колаборациите му. Сега не мога вече да слушам половината си любими песни, а за мен загубата на удоволствието от Satisfy you е огромна. Ар Кели също ми беше от любимците, сега ми се повдига като видя двамата изроди в дует...

# 3 542
Според мен Деди си е тамън по темата.
Отделна тема евентуално за делото.

Кейт Уинслет изглежда страхотно. Винаги съм я харесвала - жена, която е уверена в себе си, няма нужда да се преправя и не и дреме кой какво ще си помисли.

# 3 543
И аз мисля, че е добре да се направи тема за тях.

# 3 544
Абсолютно вярно, да не кажа даже, че само той е по темата. Обаче след някакъв супер интересен, дълъг пост с новини, клипове, интервюта, от които свят ти се завива, някой решава да плясне Палуна...става гротескно. За Диди има достатъчно информация за отделна тема, може да се разкаже за живота му, за войната между East Coast и West Coast, връзката с Тупак и Биги...

# 3 545
Аз също следя какво пишете за П.Диди.
Странно е как на фона на толкова наркотици и алкохол няма смъртни случаи.

# 3 546
Адриана Лима какъв крак вади… страхотна е! Радвам се, че успя да си върне формата.

# 3 547
  • SF
Ох... Анджелина вече не е най-красивата жена на света.
Щом на тях им се случва такова остаряване, какво остава за нас.

# 3 548
Починал е кънтри легендата Крис Кристофърсън на 88г.-певец, музикант и актьор. Тук е с Джеймс Хетфилд от Металика.
Скрит текст:

# 3 549
Ох... Анджелина вече не е най-красивата жена на света.
Щом на тях им се случва такова остаряване, какво остава за нас.
Анджелина ако започне да яде може и пак да е най-красивата жена.

# 3 550
  • SF
Сега от нея е останало едно чело.
Наблъскано с ботокс, предполагам.

# 3 551
Фотосесията на Кейт У. е право в 10. Направена е с много вкус, подчертали са ѝ естествената красота. Да гледат и да се учат нашите на естетика.
Анджелина няма ли поне адекватен стилист? Направили са я с визия Мерилин Монро, руса коса, червено червило и бяла солей рокля. Тази визия е за блондинки, а Джоли е с точно обратното излъчване на това. По никакъв начин не ѝ отива.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 10:28 от Анонимен

# 3 552
Абсолютно вярно, да не кажа даже, че само той е по темата. Обаче след някакъв супер интересен, дълъг пост с новини, клипове, интервюта, от които свят ти се завива, някой решава да плясне Палуна...става гротескно. За Диди има достатъчно информация за отделна тема, може да се разкаже за живота му, за войната между East Coast и West Coast, връзката с Тупак и Биги...
По-скоро на тези, които не са по темата, може да им се намери по-подходящо място, например "Wannabes и бръмчалки". И според мен нямат нищо звездно, че да са тук.
Малко е смешно да отделим някой от калибъра на Пъф, който в момента е в центъра на чутовен скандал, в който не се знае още кой ще бъде въвлечен, за да не смущаваме темата на златките.

Кейт я помня още след Титаник, когато се накара сериозно на някакво списание, което си беше позволило да си поиграе с фотошопа, за да я втали. На фона на всички киборги, които се навъдиха напоследък, е като глътка свеж въздух.

# 3 553
Джоли много сбърка с този цвят на косата. Не и отива изобщо. Лицето и също изглежда различно.
Салма Хайек изглежда нелепо-то брошки, очила, тюрбан.....
Лима е страхотна, само е прекалила с черното, прилича на Мортиша.

# 3 554
Четох, че тепърва предстои да бъдат разпитани Бионсе, Джей Зи, Дженифър Лопез и Джъстин Бийбър. Също и Кевин Харт, който винаги ми е бил неприятен а също така и щял да бъде разследван за случай на канибализъм ( не знам вече на кое да вярвам ). Интересното е че той е близък приятел със Скалата. Кръгъг ти от приятели говори много за теб, дано Скалата не излезе въвлечен във всичко това, защото ще бъде голямо разочарование лично за мен Sad

Общи условия

Активация на акаунт