Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 402
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 780
  • Б
Някой от Казанлък чака ли нещо от Спиди? Доставката е от медия пост хит мейл. Аз имам съобщение за пратка в офис на Спиди в Казанлък но не съм в Казанлък в друг град съм Не знам какво да очаквам или пратката е за някой друг.

# 781
Някой от Казанлък чака ли нещо от Спиди? Доставката е от медия пост хит мейл. Аз имам съобщение за пратка в офис на Спиди в Казанлък но не съм в Казанлък в друг град съм Не знам какво да очаквам или пратката е за някой друг.

Продават в емаг портфейли тази фирма, отделно пише, че работят с еденред по някакви лоялни програми и игри. Да си участвала в игра на еденред и да са объркали адреса за доставка?

# 782
Който има път към Мол София - пред Билла се върти колело (всеки печели) и раздават студен чай ХиХо в кенчета.
Дописвам: до 15 ч днес.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 13:15 от beki8

# 783
Някой успя ли да регистрира бележка в играта на тофифи

# 784

Здравейте. Може ли линк къде да се регистрира, за да пробвам?

# 785

Здравейте. Може ли линк къде да се регистрира, за да пробвам?

Няма линк. Играта е с изпращане на СМС-и.

# 786
  • София
Вчера успях да регистрирам.Изпратих СМС с думата STORCK и номера на бележката след нея.
Изпратиха ми,че е успешно.

# 787
За Тофифи трябва да се купят 1 кутия бонбони и една вафла/десерт в един касов бон. Това разбирам от правилата , поправете ме ако греша 😁
П.с. тези десертчета / вафли хубави ли са?

# 788
  • София
За Тофифи трябва да се купят 1 кутия бонбони и една вафла/десерт в един касов бон. Това разбирам от правилата , поправете ме ако греша 😁
П.с. тези десертчета / вафли хубави ли са?

Кнупърсите.. са ми едни от любимите десерти, на който съм ги препоръчала, всеки ги харесва. Да, трябва на една касова бележка да бъдат и двата продукта - бонбони и десертчето.

Регнах касова бележка в Калиакра, че у дома се ползва олиото и беше време за покупка... за съжаление не целнах тиган с капак, а и късно видях, че това са моментни награди - на мен при тях не ми върви.

# 789
Агънцето на Пуфис получих от този подател. Тези от Хайникен и Кауфланд ще звъннат ли пак, че имам пропуснато обаждане от 02 4340847, а друго не чакам

# 790
  • In The Middle Of Nowhere
Здравейте, вчера спечелих в ИГ и веднага ми блокираха акаунта. Постоянно ми излиза Възникна грешка и Акаунта ви е деактивиране. Някой да се сблъскал с този проблем

Не знам защо се получава така, на мен не ми се е случвало. А успя ли да си дадеш данните за доставка?

# 791
Здравейте, вчера спечелих в ИГ и веднага ми блокираха акаунта. Постоянно ми излиза Възникна грешка и Акаунта ви е деактивиране. Някой да се сблъскал с този проблем

Не знам защо се получава така, на мен не ми се е случвало. А успя ли да си дадеш данните за доставка?
За съжаление не успях

# 792
  • In The Middle Of Nowhere
Ако не се притесняваш може да ми пишеш на лични и аз ще ги изпратя

# 793
Миналият месец Кауфланд имаха купон за 1 ст. за Knoppers и взех да ги опитаме. Одобриха се. 😃

Да се отчета, че от Загорка печеля тениска от 3-та седмица. Малко ме затрудниха с това, че искат лично предаване и не може доставка до офис.

За Калиакра от вас разбирам, че са моментни награди. Правилата така са написани, че ти трябва специално висше, за да ги разбереш.

# 794
Благодаря за отговора. Може ли някой да ме насочи къде да прочета повече информация за играта за пращането на смс на Тофифи ?

Общи условия

Активация на акаунт