Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 150 - септември 2024)

• 103 298
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 855
  • Washington,USA

Мерси

# 856
Привет- слушалките Samsung от коя игра бяха- предишните?
На моя приятелка са се паднали и съответно развалили тези дни.
Участвах във всички игри на P&G - чакам най-вече в метро.
Участвах и във Филаделфия, Юниливър Милка, Швепс, Ная, Нутела и Киндер, а и Нивеа. Без голяма надежди с 1-2 бележки.
Искам игри отново за кафе и натурални сокове.
Ако имам време ще играя

# 857
  • Лясковец
Относно продуктите които пращат Buzzstore,задължително ли е да има прикачено видео или може само снимки.За първи път ме избират след толкова кампании проведени до сега,Опитах се да направя Reel в инстаграм,но не ми се получи.Имам алергия от някой продукти,включително сапуни Тео,пробвах този които ми пратиха,но отново не ми понесе.Предполагам,че ако не са доволни от споделянето,няма да те изберат при следваща кампания.

Знаете ли на какъв принцип ги избират? Трябва ли да имаш добре развит инстаграм? Аз имам към 5К едва ли е достатъчно.
В инстаграм имам 220 последователя,а във фейсбук около 2000,и аз мислех,че не ме избират заради това,но сега ми пратиха едновременно и Савекс и Тео.

# 858
В условията на всяка кампания на Бъзсторе пише какви са условията, обикновено е да имаш минимум 1000 последователи/приятели в акаунтите си. Ако си изпълнил всички задачи от тях - видео, стори, рийл, отчет и т.н. разбира се имате по-голям шанс за следващи кампании.
Аз съм се включвала в 2-3 кампании, но не мога да си представя да си пусна в личния профил прах за пране или нещо подобно, затова и не се включвам в такива.

ИГ пак ме ограничи.

# 859
Здравейте, някой дали вече ползва ваучера за гориво от Морени,днес се каня да го използвам и дали няма да ме изненадат.

# 860
  • Washington,USA
Здравейте, някой дали вече ползва ваучера за гориво от Морени,днес се каня да го използвам и дали няма да ме изненадат.

Кога ти го дадоха? На мен нищо още

# 861

Миналата седмица дойде,сряда или четвъртък.

# 862
Аз моя го ползвах. Зареждах повече и дори отстъпката с приложението от Кауфланд ми приспадна.

# 863
  • оттам, откъдето започва България
И една нова игра:      https://etibonus.com/bg/ETI-DARE-TO-SHINE-BG … sp;    
Мисля, че не е споделяна. Simple Smile

# 864

Миналата седмица дойде,сряда или четвъртък.

Моят също дойде току-що😊

# 865
  • Варна
Какво стана с форумната игра на  Ajax?
 ,,На 23.09.2024 ще изтеглим на случаен принцип и ще обявим в темата 10 участници .''

# 866

В Кауфланд вафлите Даре са намалени на 50%. Хубави са, взехме.

# 867
  • При децата ми

В Кауфланд вафлите Даре са намалени на 50%. Хубави са, взехме.

В тази игра, за съжаление, винаги "печели" Дианчето Славова.

# 868
Какво стана с форумната игра на  Ajax?
 ,,На 23.09.2024 ще изтеглим на случаен принцип и ще обявим в темата 10 участници .''

И аз това се чудя

# 869
Вероятно не са теглили още, защото вчера беше неработен ден.

Общи условия

Активация на акаунт